Skip to Content

Pokémon uitbreiding Champion’s path. Wordt jij de Champion?

Pokémon heeft weer een nieuwe uitbreiding, namelijk van Champion’s path. Alweer de tweede uitbreiding. En er gaan er nog meer volgen. Ik hoop dat jullie hem interessant vinden. Er komt binnenkort nog een recensie over een andere Pokémon uitbreiding aan. Maar, voor nu de Pokémon uitbreiding Champion’s path!

Champion's path

Gym buttons

De internationale Pokémon compagnie heeft de eerste serie producten van de Pokémon TCG-uitbreiding van Champion’s Path gelanceerd. De collectie Champion’s Path-buttons. Deze buttons zijn vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar. De buttons zijn cool. Ze zijn namelijk gebaseerd op de Turffield Gym van Milo, de Hulbury Gym van Nessa en de Motostoke Gym van Kabu. Ook de Elite Trainer-doos van Champion’s Path en de Dubwool V-collectie van Champion’s Path zijn nu beschikbaar.

Pokémon uitbreiding Champion's path

Nieuwe V-kaarten in Pokémon uitbreiding Champion’s path

Met Champion’s Path kunnen Trainers hun avonturen in de regio Galar opnieuw beleven in de Pokémon TCG. Dit kan in de eerste plaats door het verzamelen van verschillende buttons met Gym-logo’s. Daarnaast door holografische kaarten van de partner-Pokémon van elke Gym Leader. Hierdoor worden ze herinnerd aan wat ze ervaren hebben in de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield. In de Pokémon uitbreiding Champion’s Path zit ook een aantal erg gewilde verzamelkaarten. Denk bijvoorbeeld aan elf Pokémon V, zoals Venusaur V, Lucario V en Incineroar V. Of vier full-art Pokémon V, drie Pokémon VMAX, zoals Alcremie VMAX en Drednaw VMAX in hun Gigantamax-vorm. Tot slot één full-art Supporter-kaart.

v kaart pokemon

Alle verkrijgbare spullen

  • Speciale speldjescollectie van Champion’s Path (verkrijgbaar vanaf 2 oktober 2020): Deze speciale speldjescollectie is verkrijgbaar in twee versies. De eerste versie is gebaseerd op de Stow-on-Side Gym. De andere is gebaseerd op de Circhester Gym. Elk van beide speldjesverzamelingen bevat verzamelaarsspeldjes met de beide logo’s van elke gym. Daarnaast twee holografische kaarten met de partner-Pokémon van beide Gym Leaders.
  • Hatterene V-collectie van Champion’s Path (verkrijgbaar vanaf 23 oktober 2020): Deze collectie bevat een holografische promokaart, een extra grote holografische kaart van Hatterene V en vier booster packs van Champion’s Path.
  • Speciale Marnie-collectie van Champion’s Path (verkrijgbaar vanaf 23 oktober 2020): Deze collectie bevat twee Pokémon V-promokaarten, vijf booster packs van Champion’s Path, een verzamelaarsspeldje en een Pokémon TCG-poster.
  • Nieuwe versies van speldjescollecties van Champion’s Path (verkrijgbaar vanaf 13 november 2020): Dit zijn drie extra versies die geïnspireerd zijn op de Ballonlea Gym van Opal, de Spikemuth Gym van Piers en de Hammerlocke Gym van Raihan.
Pokémon uitbreiding Champion's path

Wil je meer zien of weten? klik dan hier

Elias
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.