Nieuwe Amazing en Mythische Pokémon – een Uitbreiding Sword en Shield.

Hoi allemaal, er is een nieuwe Amazing en Mythische Pokémon. Jullie kunnen je vast nog wel mijn andere Pokémon recensies herinneren. Vanaf nu zal ik namelijk wat vaker een recensie over Pokémon uitbreidingen schrijven. Deze keer gaan we het dan ook hebben over de nieuwe uitbreiding van Sword en Shield.

nieuwe Amazing en Mythische Pokémon

Een Amazing en nieuwe Mythische Pokémon

Ik schrijf deze blog in de eerste plaats omdat er Nieuwe Amazing en Mythische Pokémon zijn aangekondigd. De volgende uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game Sword & Shield—Vivid Voltage staat namelijk gepland voor 13 november 2020. Hij zal verkrijgbaar zijn in booster packs, themadecks, Elite Trainer Boxes en speciale verzamelingen. In Sword & Shield—Vivid Voltage wacht de nieuwe Mythische Pokémon Zarude op jou, met andere bijzondere kaarten zoals bijvoorbeeld: Pikachu VMAX, Orbeetle VMAX en Coalossal VMAX. In de tweede plaats, omdat ik Pokémon erg leuk vind.

pikachu

Pokémon introduceert nieuwe Amazing kaart

In de nieuwe set wordt ook een nieuw soort kaart geïntroduceerd, die Amazing Pokémon heet. Deze Amazing kaart laat een Legendarische of Mythische Pokémon, bijvoorbeeld Celebi zien. Met op de achtergrond een heldere regenboog die tot buiten het kader doorloopt. In volledig glimmende kaart (holo vorm) én met geëtste details. Trainers kunnen zich alvast verheugen op het verzamelen van en het spelen met deze nieuwe Amazing Pokémon-kaarten, op de kaart staat ook een zeldzaamheidssymbool.

nieuwe Amazing en Mythische Pokémon
nieuwe Amazing en Mythische Pokémon

De complete uitbreiding

De volledige uitbreiding bevat:

  • 6 Amazing Pokémon
  • 6 Pokémon VMAX
  • 11 Pokémon V
  • 13 full-art Pokémon V16 Trainer-kaarten
  • 7 full-art Supporter-kaarten

De uitbreiding is verkrijgbaar vanaf 13 november. Maar, Special Energy-kaartenTrainers die de uitbreiding Sword & Shield—Vivid Voltage al willen spelen vóór zijn lancering, kunnen de Build & Battle Box Sword & Shield—Vivid Voltage vanaf 31 oktober kopen bij deelnemende winkels. In elke box zitten 4 Sword & Shield—Vivid Voltage booster packs en een evolution pack met 23 belangrijke kaarten uit deze set. Daarnaast ook nog de sets daarvoor waaronder 1 van 4 alternate-art promokaarten, en een blad met tips voor het samenstellen van een deck. Kortom, nog meer plezier van de nieuwe Amazing en Mythische Pokémon uitbreiding.

nieuwe Amazing en Mythische Pokémon

De nieuwe Amazing en mythische kaarten van Pokémon zijn Gigantisch! Meer informatie vind je hier. Maar, er is natuurlijk meer Pokémon!

vivid voltage

Kijk hier voor meer blogs

Elias
Delen is enorm lief

Elias

Mijn naam is Elias. Ik ben 12 jaar en hou van sporten zoals Rugby, toneelspelen en creativiteit. Ik ben altijd buiten behalve als ik aan het gamen ben. Zoals op de Wiiu. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.