Trolls Wereldtour doeboeken – een fantastisch idee

Mijn meiden vinden de films van Trolls helemaal geweldig! We hebben allebei de delen in de bioscoop gezien. En nog steeds hebben ze het regelmatig over de films en zingen ze vrolijk de liedjes. Toen we deze Trolls Wereldtour doeboeken mochten testen waren we dan ook erg enthousiast!

Trolls Wereldtour doeboeken

Nagenieten van de film

Wil je dus nog wat langer nagenieten van de film Trolls Wereldtour, die nu in de bios draait, dan kun je aan de slag met deze leuke doeboeken. Voor iedereen die het verhaal niet kent: in deel 1 van de film Trolls worden enkele trollen ontvoerd door de Bergens, omdat ze alleen maar gelukkig kunnen zijn als ze trollen oppeuzelen. Gelukkig redt koningin Poppy haar vrienden en loopt alles toch nog goed af.
In deel 2 (Trolls Wereldtour) is er een nieuwe bedreiging: Koningin Barb, de koningin van de hardrock trollen wil de wereldmacht. Ze probeert bij alle landen de magische muzieksnaar te bemachtigen. Kan Poppy haar op tijd stoppen? Deze tweede film is de inspiratie voor de Trolls Wereldtour doeboeken.

Trolls Wereldtour stickerboek

Dit boek is niet alleen een stickerboek, zoals de titel zegt, maar meer een doeboek. Er zijn puzzels in te vinden, spelletjes, stickeropdrachten, tekeningen en nog veel meer!
Mijn dochter is meteen aan de slag gegaan met het oplossen van geheimtaal, een doolhof en puzzelwoorden. En we hebben samen het trollenspel gespeeld!
Bij dit boek zitten meer dan 400 stickers, dus hier ben je zeker wel even zoet mee. Wij waren erg enthousiast over dit Trolls Wereldtour doeboek, en zouden dit zeker aanraden aan alle Trolls fans!

Zing, dans en spring pop-upboek

In dit Trolls Wereldtour doeboek ga je op reis met Poppy, Knoest en hun vrienden. In dit boek leer je alle trollen uit de verschillende landen kennen. De Poptrollen, Technotrollen, Countrytrollen, Funktrollen, Klassieke muziektrollen en de Rocktrollen. Dit boek bevat wel 17 afbeeldingen om uit te vouwen tot een troltastisch pop-upboek! Ik vind pop-up boeken altijd superleuk, dus was heel nieuwsgierig naar dit boek. Helaas was het niet een traditioneel pop-upboek, waarbij de afbeeldingen uit de pagina’s naar voren komen, maar moet je de afbeeldingen uit de stippellijnen drukken en naar buiten vouwen, zodat ze uit het boek steken.

Daar was mijn dochter teleurgesteld over: ze vond het zo zonde van het boek dat er allemaal gaten in kwamen. Het ziet er wel heel leuk uit als alle trollen uit het boek zijn, maar is wel zonde van het boek zelf, omdat het daarna niet meer zo stevig is.
Wel vond ze de korte stukjes tekst erg leuk én zijn de tekeningen super vrolijk! Zo beleef je de hele film opnieuw! Daar zijn deze Trolls Wereldtour doeboeken dus echt heel leuk voor!

Specificaties Trolls Wereldtour Stickerboek

Trolls Wereldtour doeboeken

Uitgever: Baeckens│ 9789059247680│april 2020│48 pagina’s│meer informatie vind je hier

Specificaties Trolls Wereldtour Zing, dans en spring

Trolls Wereldtour doeboeken

Auteur: Caroline Rowlands│Uitgever: Baeckens│ 9789059247666│maart 2020│64 pagina’s│meer informatie vind je hier

Footer4 nieuw
Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.