Skip to Content

Het VSCO girl invulboek – een tip voor meiden!

Meiden opgelet. Dit VSCO girl invulboek moet je hebben. Wil je weten of jij ook een echte VSCO girl bent? Dit invulboek zit vol leuke vragenlijstjes, challenges, DIY tips en nog veel meer. Net als Bucketlistboek voor Besties komt Het VSCO girl invulboek van uitgeverij Witte Leeuw. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Het VSCO girl invulboek

DIY

Als ik dit boek zie wordt ik al blij. De leuke kleuren en de gezellige prints maken mij nieuwsgierig naar wat ik met dit boek kan. Het begint al met het invullen van mijn favo kleuren en beauty likes: Lipgloss, bruisballen en nagellak natuurlijk en liefst in pastelkleuren. Als ik mijn look heb samengesteld doe ik de VSCO test en yessss, ik ben een echte VSCO girl. Maar wat vind ik nog meer in Het VSCO girl invulboek. Scrunchies ontwerpen. Na wat verder bladeren kom ik ook een DIY patroon tegen om mijn eigen scrunchie te maken. En er is zelfs een scrunchie houder te maken. Je snapt het al, ik houd van scrunchies 🙂

Het VSCO girl invulboek

Natuurlijk staan er niet alleen DIY tips in. Het is niet voor niks een invulboek. Foto’s maken met de VSCO filter doe ik ook graag. Er staan ook challenges in Het VSCO girl invulboek zoals de “save de turtle challenge”. Je kan per dag dat je doucht invullen hoeveel minuten je onder de douche hebt gestaan. De challenge is om zo kort mogelijk te douchen om het milieu te sparen. Ook vind ik de vriendschapscirkel leuk om in te vullen. Hier schrijf je de namen van je vriendinnen in en schrijf je wat die vriendinnen met elkaar gemeen hebben. Ik vul nog even mijn top 10 kledingstukken en schoenencollectie in. Dit is gewoon te leuk!

Tieners

Het VSCO girl invulboek is echt leuk om met je vriendinnen in te vullen en er dingen uit te maken. Net als het Bucketlistboek zijn dit echt boekjes voor tieners. Ik heb er met mijn vriendin al veel leuks uit gemaakt en gedaan. We zijn nog lang niet klaar. Dus meiden, zet dit invulboek op je wishlist, deze kan niet ontbreken. Ik ben benieuwd naar het volgende boekje voor VSCO girls.

Specificaties VSCO girls invulboek

Het VSCO girl invulboek
Footer4 nieuw
Rosalie
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.