Skip to Content

Bucketlist boek voor besties – een activiteitenboek

Bucketlist boek voor besties, de titel zegt het al. Deze bucketlist kan je alleen met je beste vriendin afwerken. Van een dag alleen maar roze dingen eten, een playlist maken met lievelingsliedjes, gekke selfies maken en elkaar helpen angsten te overwinnen. Al deze en nog veel meer opdrachten vind je in Bucketlist boek voor besties.

Bucketlist boek voor besties

Activiteiten in Bucketlist boek voor besties

In dit Bucketlist boek voor besties van uitgever Witte Leeuw staan 100 opdrachten die je met je beste vriendin(nen) kunt allemaal kunt doen. Ik heb opdracht 14: Schrijf allerlei activiteiten op een briefje, direct met mijn vriendin gemaakt. Soms heb je weleens dat je niet weet wat je moet gaan doen en dan is dit een goede opdracht. We hebben een pot gepakt en alle briefjes met activiteiten erin gedaan. Hiervoor hebben we natuurlijk ook activiteiten uit het boek gehaald en op de briefjes geschreven die in het boek zaten.

Bucketlist boek voor besties

De Verveelpot

De eerste opdracht die we uit de verveelpot hebben getrokken was nr. 75 uit Bucketlist boek voor besties: Ga naar de dierenwinkel en bedenk namen voor alle goudvissen. In ons dorp hebben we een dierenwinkel en daar zijn we samen naartoe gegaan. Binnen de vissen afdeling bezocht en zoveel mogelijk namen verzonnen. Namen zoals Blub, Pino, Henkie, Gerda en nog veel meer. De meneer van de dierenwinkel vond het wel grappig en wij hebben er dan ook erg om gelachen. Ook nr. 30: Maak samen een Instagram account aan kunnen we afvinken. Deze opdracht heb ik met twee vriendinnen aangemaakt.

Roze dingen eten

Gelukkig zijn we nog lang niet klaar. Het Bucketlist boek voor besties is een super zoet roze boek met leuke gekleurde pagina’s. Bij het doorlezen van de opdrachten hebben we al veel voorpret gehad. Het boek is super leuk voor als je samen met je vriendin(nen) grappige maar ook bijzondere avonturen wil beleven. Het is een leuk boek om later in te kijken welke gekke, leuke en bijzondere dingen je met je vriendinnen hebt meegemaakt. Ik ben er blij mee en ga er zeker nog heel veel leuke foto’s in plakken om leuke herinneringen te bewaren.

Als het allemaal doorgaat gaan we volgend jaar naar Thailand. Ook gaat er dan een vriendin mee. In Bangkok heb je het Unicorn cafe. Dit lijkt me dan de beste plek om de opdracht te vervullen met “eet de hele dag alleen roze dingen”. Daar heb ik nu al zin in. Op naar de volgende verveel dag en nieuwe opdracht uit ons Bucketlist boek voor besties. Een aanrader als je vaak niet weet wat je moet doen met je vriendin(nen).

Specificaties Bucketlist boek voor besties

Auteur: de Witte Leeuw | 9789492901545 | meer informatie vind je hier

Footer4 nieuw
Rosalie
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.