Skip to Content

Snollebollekes Het kaartspel voor een geweldige leuke avond!

Met Snollebollekes Het kaartspel van Just Games kan je helemaal los. Wie Snollebollekes kent denkt direct: Feest! Een hilarisch en knotsgek partyspel voor de hele familie. Het spel is eenvoudig, grappig en iets wat hysterisch. In welk gezelschap je ook bent, dit spel moet je echt een keer gespeeld hebben.

Snollebollekes Het kaartspel

Snollebollekes Het kaartspel

Snollebollekes Het kaartspel bevat 3 soorten spelkaarten. De standaard kaarten, de partykaarten en de 18+ kaarten. De rode basis kaarten vormen het spel. De gele partykaarten brengen wat leven in de brouwerij en de roze kaarten zijn de 18+ kaarten, voor als je er een alcoholische uitdaging aan toe wil voegen. Snollebollekes Het kaartspel heeft ook een dobbelsteen. Hierop is afgebeeld of je 1 of 2 kaarten mag neerleggen of alle stapels doorgeeft naar links. Acties die op de kaarten zijn afgebeeld moeten natuurlijk direct worden uitgevoerd. Zoals je van Snollebollekes kan verwachten zijn deze “net ff anders”.

Snollebollekes Het kaartspel

Ik heb Snollebollekes Het kaartspel gespeeld met twee meiden van 15. We hebben erg gelachen om de opdrachten en de acties die in het spel zitten. Het kaartspel heeft soms iets weg van party & co maar ook van uno of gewoon pesten. Het spel bevat ook zeker uitdrukkingen uit de liedjes van Snollebollekes zoals naar Links, naar Rechts. De bekende stropdas moet je verzamelen en de diegene met de meeste stropdasjes wint. Met de partykaarten moet je gekke dansjes doen, op elkaars rug zitten of de polonaise lopen. De 18+ kaarten heb ik niet geprobeerd. Maar toen de broer (18+) van een vriendin binnen liep en Snollebollekes het kaartspel zag ,heeft hij het spel direct besteld voor een gezellige avond met zijn vrienden.

Avondje lachen

Wij hebben Snollebollekes Het kaartspel al een paar keer gespeeld. Het spel is net zo chaotisch als Snollebollekes zelf. In onze wintersportgroep heb ik wat foto’s van het spel gezet en is er direct gevraagd het spel mee te nemen als we weer gaan skiën. Ik vind de partykaarten erbij het leukst. We hebben echt gelachen. Sommige kaarten geven aan dat je moet je blijven staan of op je knieën moet blijven zitten. Je verplaatst van plek, schuift kaarten door mag je geen ja of geen nee zeggen. Kortom. Voor alle mennekes en vrouwkes die wel een een gezellig avond willen hebben is dit kaartspel zeker een aanrader.

Specificaties Snollebollekes Het kaartspel

Snollebollekes Het kaartspel

Merk: Just Games | 10 – 99 jaar | 2 tot 6 spelers | 15 minuten

Rosalie
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.