Skip to Content

Video van Sint, een leuke tip voor pakjesavond!

Binnenkort komt de Sint weer in het land. Mijn kinderen kijken er zo naar uit. Jullie kinderen vast ook. Voor pakjesavond heb ik nu al een goede tip! Maak een persoonlijke boodschap van de Sint. En het leuke is, ik mag twee keer een Video van Sint weg geven. Wil je weten hoe je hem kan winnen? Lees dan snel mijn blog!

Video van de Sint hoofdfoto

Een persoonlijke boodschap met video van Sint

Al 13 jaar is de video van Sint al een begrip in de Nederlandse huiskamers. Al eerder heb ik een mooie video mogen maken en ook dit jaar kon ik aan de slag. Met de video van Sint maak je een mooie, persoonlijke boodschap voor jouw kind(eren). Hoe leuk is dat? Via vragen op de website stel jij zelf een persoonlijke boodschap samen. Binnen vijf minuten heb jij hem al samengesteld. Zo snel en makkelijk gaat het. Je moet er alleen wel voor zorgen dat je alles paraat hebt.

Maak een mapje met gegevens

De eerste keer moest ik de foto’s nog opzoeken. Dan duurt het maken van een video natuurlijk veel langer. Dit keer heb ik alle foto’s alvast in een mapje op mijn computer gezet! Daardoor kon ik het heel snel en makkelijk invoeren op de website. Je kan namelijk voor elk kind (of volwassenen) twee foto’s gebruiken. Dat is nieuw en vooral erg leuk voor de kinderen! Daarnaast kan je ook nog drie fotomomenten kiezen van jullie als gezin of een leuk uitje dat jullie samen hebben gedaan. Zet al deze foto’s in een mapje en je bent super snel klaar!

Nieuw verhaal: Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp van Profpiet

Het verhaal, dat ze gebruiken, is compleet nieuw. Dus heb je hem vorig jaar gemaakt, dan kan je dat dit jaar ook gewoon doen! Je hebt weer een heel, nieuwe video van de Sint. En dit alles met de club van Sinterklaas. Mijn kinderen zijn dol op de films van deze club, dus ik weet zeker dat dit in goede aard gaat vallen. In de video, die 14 minuten duurt, heeft Prof Piet iets bijzonders uitgevonden. Dus naast een persoonlijke boodschap, ook nog eens een verhaal. Gaat dit goed aflopen?

Binnen vijf minuten een video gemaakt.

Omdat ik het mapje met foto’s al klaar had staan, was de video zo gemaakt. Je voegt per kind twee foto’s toe en vult de velden in. Naast dat je de naam op kan schrijven, kan je ook laten weten hoe je het uitspreekt. Vooral fijn voor Joshua, want zijn naam wordt vaak vreemd uitgesproken. Zelfs voor Isabel kon ik laten weten waar de klemtoon komt. Wat uitgebreid! Daarnaast vertel ik het geslacht, leeftijd en kies ik zes verschillende dingen. Het grappige is dat je ook een opvoedtip kan meegeven. Die vond ik vooral handig voor mijn man! 😉

Nog meer extra opties bij Video van Sint

Als je iedereen hebt ingevuld kom je bij de extra opties. Hier betaal je wel extra voor, maar ze zijn dan ook echt wel heel leuk. Uit de volgende opties kan je kiezen:

  • 5 karaoke liedjes met danspiet
  • 5 verhaaltjes van de sint
  • Kopie van het bericht op DVD in een mooi doosje en een gesigneerde kaart
  • Puzzelspeurtocht en post van de Sint
  • Tekening in de schoen (upload een tekening van je kind na het bestellen en krijg een video terug waarin Sint hem laat zien!)

Nogmaals, voor al deze opties betaal je wel extra. Maar ik denk wel dat het echt iets toevoegt! De kinderen gaan deze opties zeker erg leuk vinden. En de liedjes plus verhaaltjes kan je ook volgend jaar weer gebruiken!

Kies jij voor downloaden, de DVD of allebei?

En waar ga jij voor? Ik heb zelf gekozen om hem te downloaden en de DVD te krijgen. Zo kan ik de DVD in hun schoen doen en staat het berichtje op mijn laptop mocht er iets gebeuren met de DVD. Maar alleen downloaden kan natuurlijk ook prima,. Alles kan en alles mag. Ik ben benieuwd voor welke opties jij gaat! Ik heb hem stiekem al bekeken en vond hem super leuk! Complimenten voor de video van Sint. Het zit allemaal zo professioneel in elkaar! Echt een aanrader voor op pakjesavond.

Winactie Video van Sint!

Namens Video van Sint mag ik twee keer zo’n persoonlijke boodschap weggeven! Hoe gaaf is dat? Super leuk om te hebben voor pakjesavond. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Gefeliciteerd Chantal en Jolijn!
Footer2 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Imina Jaasma

Monday 8th of November 2021

Ow, dit lijkt me echt geweldig! Ik weet zeker dat mijn kids het echt super spannend zullen vinden als de Sint hen iets persoonlijks zegt

Britt Aveskamp

Saturday 6th of November 2021

Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee om deze video te winnen, en daarmee onze kinderen enorm te verrassen! 🍀😄

LauravdH

Thursday 4th of November 2021

Voor onze 3 schatjes❤💙💙doe ik graag mee!!

Jolijn kools

Wednesday 3rd of November 2021

Oh super leuk zeg Mamascrapelle , ik waag dolgraag een kansje mee want dit is het laatste jaar dat onze jongste dochter niet het ‘echte verhaal’ weet. We willen dus nog een keertje groots uitpakken en er optimaal van genieten !!!

Laura

Sunday 31st of October 2021

Ik doe heel graag mee om de sinterklaasavond van onze jongens nog specialer te maken :-)!!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.