Video van Sint, een leuke tip voor pakjesavond!

Binnenkort komt de Sint weer in het land. Mijn kinderen kijken er zo naar uit. Jullie kinderen vast ook. Voor pakjesavond heb ik nu al een goede tip! Maak een persoonlijke boodschap van de Sint. En het leuke is, ik mag twee keer een Video van Sint weg geven. Wil je weten hoe je hem kan winnen? Lees dan snel mijn blog!

Video van de Sint hoofdfoto

Een persoonlijke boodschap met video van Sint

Al 13 jaar is de video van Sint al een begrip in de Nederlandse huiskamers. Al eerder heb ik een mooie video mogen maken en ook dit jaar kon ik aan de slag. Met de video van Sint maak je een mooie, persoonlijke boodschap voor jouw kind(eren). Hoe leuk is dat? Via vragen op de website stel jij zelf een persoonlijke boodschap samen. Binnen vijf minuten heb jij hem al samengesteld. Zo snel en makkelijk gaat het. Je moet er alleen wel voor zorgen dat je alles paraat hebt.

Maak een mapje met gegevens

De eerste keer moest ik de foto’s nog opzoeken. Dan duurt het maken van een video natuurlijk veel langer. Dit keer heb ik alle foto’s alvast in een mapje op mijn computer gezet! Daardoor kon ik het heel snel en makkelijk invoeren op de website. Je kan namelijk voor elk kind (of volwassenen) twee foto’s gebruiken. Dat is nieuw en vooral erg leuk voor de kinderen! Daarnaast kan je ook nog drie fotomomenten kiezen van jullie als gezin of een leuk uitje dat jullie samen hebben gedaan. Zet al deze foto’s in een mapje en je bent super snel klaar!

Nieuw verhaal: Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp van Profpiet

Het verhaal, dat ze gebruiken, is compleet nieuw. Dus heb je hem vorig jaar gemaakt, dan kan je dat dit jaar ook gewoon doen! Je hebt weer een heel, nieuwe video van de Sint. En dit alles met de club van Sinterklaas. Mijn kinderen zijn dol op de films van deze club, dus ik weet zeker dat dit in goede aard gaat vallen. In de video, die 14 minuten duurt, heeft Prof Piet iets bijzonders uitgevonden. Dus naast een persoonlijke boodschap, ook nog eens een verhaal. Gaat dit goed aflopen?

Binnen vijf minuten een video gemaakt.

Omdat ik het mapje met foto’s al klaar had staan, was de video zo gemaakt. Je voegt per kind twee foto’s toe en vult de velden in. Naast dat je de naam op kan schrijven, kan je ook laten weten hoe je het uitspreekt. Vooral fijn voor Joshua, want zijn naam wordt vaak vreemd uitgesproken. Zelfs voor Isabel kon ik laten weten waar de klemtoon komt. Wat uitgebreid! Daarnaast vertel ik het geslacht, leeftijd en kies ik zes verschillende dingen. Het grappige is dat je ook een opvoedtip kan meegeven. Die vond ik vooral handig voor mijn man! 😉

Nog meer extra opties bij Video van Sint

Als je iedereen hebt ingevuld kom je bij de extra opties. Hier betaal je wel extra voor, maar ze zijn dan ook echt wel heel leuk. Uit de volgende opties kan je kiezen:

 • 5 karaoke liedjes met danspiet
 • 5 verhaaltjes van de sint
 • Kopie van het bericht op DVD in een mooi doosje en een gesigneerde kaart
 • Puzzelspeurtocht en post van de Sint
 • Tekening in de schoen (upload een tekening van je kind na het bestellen en krijg een video terug waarin Sint hem laat zien!)

Nogmaals, voor al deze opties betaal je wel extra. Maar ik denk wel dat het echt iets toevoegt! De kinderen gaan deze opties zeker erg leuk vinden. En de liedjes plus verhaaltjes kan je ook volgend jaar weer gebruiken!

Kies jij voor downloaden, de DVD of allebei?

En waar ga jij voor? Ik heb zelf gekozen om hem te downloaden en de DVD te krijgen. Zo kan ik de DVD in hun schoen doen en staat het berichtje op mijn laptop mocht er iets gebeuren met de DVD. Maar alleen downloaden kan natuurlijk ook prima,. Alles kan en alles mag. Ik ben benieuwd voor welke opties jij gaat! Ik heb hem stiekem al bekeken en vond hem super leuk! Complimenten voor de video van Sint. Het zit allemaal zo professioneel in elkaar! Echt een aanrader voor op pakjesavond.

Winactie Video van Sint!

Namens Video van Sint mag ik twee keer zo’n persoonlijke boodschap weggeven! Hoe gaaf is dat? Super leuk om te hebben voor pakjesavond. Wat moet je doen om kans te maken?

 • Gefeliciteerd Chantal en Jolijn!
Footer2 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

25 reacties

 1. Die blije koppies van de kleinkinderen als de Sint vanaf de tv met ze praat blijft bijzonder

 2. Het blijft een magisch kinderfeest en de video van Sint maakt het feest compleet!!! Wij duimen heel hard voor het winnen van deze te gekke winactie, want dit feest is niet compleet zonder de Sint en al zijn Pieten! We kijken nu al uit naar zijn komst…

 3. Lijkt me geweldig voor onze 2 dochters en hun 2 nichtjes. En wie weet over wie Sinterklaas nog meer gaat vertellen misschien over oma en opa ook nog.

 4. Ik zou dit graag willen winnen voor onze kinderen. Ze zijn al sinds 6 december vorig jaar aan het aftellen wanneer sinterklaas weer komt🤭

 5. Ohh de video van Sint! Hier hebben mijn jongens afgelopen sinterklaasfeest zo van genoten! Wat lijkt het me heerlijk om ze hier ook dit jaar tijdens pakjesavond mee te verrassen! 🥰💙🍀

 6. Klinkt erg leuk. Lijkt me leuk voor mijn dochter van 5 jaar. Ze is helemaal in de leeftijd voor Sinterklaas en er dol op!

 7. Een video van Sint maakt pakjesavond nog bijzonderder! Leuk om die gezichtjes te zien van de kinderen als ze zichzelf in de video terugzien en als Sint tegen ze praat. Ik loot graag mee, wij vieren het samen opa en oma en mijn zusje en haar kinderen. Dit is waarschijnlijk het laatste jaar dat ze allemaal nog geloven. Leuk om de avond te starten met deze video!

 8. Geweldig zo’n videoboodschap van de Sint.
  De kleinkinderen vinden het zeker super!
  Ik heb geen Social Media(privéredenen) , maar volg wel bloglovin.
  Heel graag laat ik hun gezichtjes stralen in afwachting van wat de Sint zegt.

 9. Wat ontzettend leuk, wij vieren het voor het eerst weer eens met alle neefjes en nichtjes. De kleintjes zullen verrast zijn en de pubers kunnen wij mooi aanspreken om hun gedrag via de Sint:-)

 10. De boodschap is met name voor mijn jongste zoontje. Hij wordt in januari 8 jaar. Misschien is dit wel het laatste jaar dat hij gelooft. Vorig jaar hebben we een videoboodschap van de Sint gehad en dat vond hij helemaal het einde!

 11. Erg leuk om pakjesavond te beginnen met een video van Sint, ik maak graag kans. Gezellig met zijn allen bij elkaar en de blije en verraste snoetjes van de kinderen te zien. We hebben er al zin in!

 12. Ik doe mee voor mijn nichtje. Zij heeft nu de leeftijd dat ze het Sinterklaasfeest begrijpt en wat is dan leuker dan een persoonlijke boodschap?!

 13. Oh super leuk zeg Mamascrapelle , ik waag dolgraag een kansje mee want dit is het laatste jaar dat onze jongste dochter niet het ‘echte verhaal’ weet. We willen dus nog een keertje groots uitpakken en er optimaal van genieten !!!

 14. Wat een leuke winactie.
  Ik doe graag mee om deze video te winnen, en daarmee onze kinderen enorm te verrassen!
  🍀😄

 15. Ow, dit lijkt me echt geweldig! Ik weet zeker dat mijn kids het echt super spannend zullen vinden als de Sint hen iets persoonlijks zegt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.