Skip to Content

Deze herfst naar de film met deze leuke kinderfilms

Tijdens de herfstvakantie ga ik in elk geval met dochterlief gezellig naar de bioscoop. Daar zijn we al zo lang niet meer geweest dat ik zelf de drang heb in een soort inhaalslag. Elke dag een filmpje pakken, nee hoor zo gek gaan we het niet maken. Er komen in elk geval een paar leuke kinderfilms uit die ik graag onder de aandacht breng.

leuke kinderfilms najaar

The Addams Family op avontuur

Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in de nieuwe komische animatiefilm The Addams Family op avontuur. Dit keer raakt de Addams Family verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische ontmoetingen met allerlei nietsvermoedende mensen. Maar waar ze ook heen gaan, de leden van de Addams Family blijven altijd hun griezelige, gekke zelf.

Leuke kinderfilms met Berend Botje

Berend Botje is een stoer meisje met een levendige fantasie. Zij is de jongste telg uit de mysterieuze kapiteinsfamilie Botje die verder bestaat uit vader Berend en opa Berend. De avonturen van de Botjes zijn zó bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een Knoetel Ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken. Want voor Berend is niets onmogelijk!

Leuke kinderfilms Poeslief 2

Het vervolg op de succesvolle bioscoopfilm POESLIEF, POESLIEF2, is vanaf 30 september in de bioscoop en filmtheaters te bewonderen. De film POESLIEF was de enige film in coronatijd die een Kristallen Film Award wist te behalen. Geïnspireerd door dit succes zullen ook dit jaar de Nederlandse katten weer de show stelen in de nieuwe film POESLIEF2. Een van de leukste kinderfilms voor kattenliefhebbers!

Nicolette Kluijver, groot kattenliefhebber, spreekt nu ook voor POESLIEF2 de stem van Abatutu in.
“Ik ben zo trots dat ik weer mag meedoen als de stem van Abatutu in Poeslief 2. Mijn kids zijn ook verzot op TikTok en wij gaan twee trends verbinden, de leukste kattenfilmpjes gemaakt met TikTok. Een recept wat een succesformule moet zijn. Super tof dat ik daaraan mag meewerken”, aldus Nicolette Kluijver.

De grote sinterklaasfilm

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer Sinterklaas merkt dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

De club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje

Sinds kort is de trailer gereleaset van de bioscoopfilm De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje. Ook dit jaar komt de Sint met zijn Pieten naar Nederland maar helaas niet zonder problemen. 

In het nieuwste muzikale avontuur dreigt het jonge pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

Leuke kinderfilms met Snoepen of Spoken

Halloween wordt in Nederland steeds groter gevierd. Vooral in gezinnen is Halloween (31 oktober) inmiddels een jaarlijks terugkerend feest. M&N Film Distribution brengt speciaal voor dit beetje griezelige feest de kinderfilm Oddbods – Snoepen of Spoken, met de stemmen van kinderhelden Ernst en Bobbie, uit op 20 oktober.

De serie Oddbods draait om zeven harige personages met verschillende kleuren die allerlei uitdagingen moeten zien op te lossen. Ze hebben zeer uiteenlopende karakters en communiceren met gebaren. Dit leidt tot zeer ongebruikelijke situaties waarbij ze vaak op hun snufferd vallen en er dingen stuk gaan omdat ze elkaar niet begrijpen. De Oddbods trotseren de gevaren in het dagelijkse leven en veranderen, onbedoeld, gewone situaties in onverwachte, buitengewone en altijd humoristische gebeurtenissen.

Met wie ga jij deze leuke kinderfilms kijken dit najaar?

Winactie Oddbodds

Ik mag 2x een pakket bestaande uit 1x een Oddbods pop + 1×2 vrijkaarten weggeven aan de volgers van MamaScrapelle

Gefeliciteerd Marta en Linda!

Kijk hier voor leuke halloweenfilms, sinterklaasfilms en kerstfilms

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wessel

Thursday 14th of October 2021

Dit is een film waarvan wij allemaal heel erg vrolijk worden! Wij zouden de film dan ook graag gaan zien.

Marieke

Wednesday 13th of October 2021

Jaaa super leuk ik doe graag mee voor onze kinderen

Lifestyle Mommy's ~ Linda

Wednesday 13th of October 2021

Ik doe heel graag mee voor de tweeling omdat ik 19 oktober jarig ben. Wij zijn dol op deze wezentjes 😍

Maaike

Wednesday 13th of October 2021

Ik doe graag mee. Vind het zelf stiekem ook nog best grappig die oddbodds namelijk, dus wil wel met zoon naar die film ;)

Yvonne W.

Wednesday 13th of October 2021

Wat een boel leuke films voor de kids! Dat hebben we gemist vorig jaar! Ik doe graag mee om samen met mijn jongste te gaan!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.