De gestrande stoomboot een nieuwe De Club van Sinterklaas Film

Een nieuw avontuur van de allerleukste Club van Sinterklaas! Met al je favoriete pieten zoals Testpiet, Coole Piet, Danspiet, KADO en Pietje Fernando en natuurlijk weer vol met nieuwe, vrolijke liedjes en dansjes. Ga mee op avontuur met de gestrande stoomboot. En lees hoe je kans maakt op vrijkaarten!

club van sinterklaas

De Club van Sinterklaas Film – De gestrande stoomboot

Sinterklaas en zijn pieten maken zich klaar om richting Nederland te vertrekken met de stoomboot. Als Danspiet stiekem een papegaai meeneemt aan boord, gaat het helemaal verkeerd. Deze vrolijke vogel veroorzaakt binnen de kortste keren op alle fronten chaos. Bakpiet zit met zijn handen in het haar als de chocolade is gesmolten, Coole Piet krijgt last van rode bulten en Danspiet krijgt ruzie met haar beste vriend.

Uiteindelijk gaat het zelfs zo mis dat de boot van koers raakt en vastloopt op een eiland. Zal De Club van Sinterklaas nog wel op tijd aankomen voor pakjesavond? Je ziet het allemaal in de nieuwste film De Gestrande Stoomboot.

De mooiste tijd van het jaar

Voor kinderen is de mooiste tijd van het jaar weer bijna aangebroken. We zagen de pepernoten al een maand liggen in de schappen. De chocoladeletters zijn weer in te slaan en de bioscoopfilms met Sinterklaas in de hoofdrol draaien weer in de bioscoop. De Club van Sinterklaas heeft net als voorgaande jaren weer een leuke film gemaakt waar jong en oud van kunnen genieten.

Trailer

Wij genieten altijd enorm van de Club van Sinterklaas films. Lekker dansen en liedjes zingen. De trailer van de gestrande stoomboot ziet er weer veelbelovend uit! Heb jij hem al gezien of wacht je nog even met kijken tot Sinterklaas bijna in het land is?

Wij hebben de film inmiddels gezien en wat hebben we genoten! De meiden stonden lekker te dansen op alle liedjes en het verhaal zit goed in elkaar.

Meezingers en danspasjes

Wist je dat de Club van Sinterklaas een tof Spotify kanaal heeft?

De Club Van Sinterklaas | Spotify

En ook op YouTube kun je altijd veel vinden zoals de nieuwste videoclip die hoort bij de nieuwe film De Gestrande Stoomboot.
Even oefenen van te voren dan kunnen je kinderen lekker meezingen en dansen in de bioscoop!

De Club van Sinterklaas Film - De gestrande stoomboot

Win vrijkaarten voor De Club van Sinterklaas Film – De gestrande stoomboot

Namens Dutch Filmworks mag ik 1 x 4 vrijkaarten weggeven voor De Club van Sinterklaas Film – De gestrande stoomboot.

Gefeliciteerd: Deborah

 • Laat hieronder, met een geldig emailadres, weten dat je meedoet.
 • Ik vind het leuk om te lezen welke kleine vriend of vriendin jij mee neemt
 • Een reactie achter laten op social media en MamaScrapelle volgen op Instagram en/of Facebook is lief!

Kijk ook deze blog met meer leuke kinderfilms er komen nog meer leuke winacties aan. Hou MamaScrapelle dus zeker in de gaten!

Lees ook deze blogs van Dutch FilmWorks

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

19 reacties

 1. super leuk! mijn zoontje wil heel graag een keer naar de bioscoop, want daar is hij nog nooit geweest. Daarnaast hoor ik het hele jaar door sinterklaasliedjes en de podcast van het sinterklaasjournaal met dank aan hem. Dit zou dus een geweldige verassing voor hem zijn.

 2. De eerste film in de bioscoop voor onze oudste was vorig jaar de Club van Sinterklaas. Hij heeft het er nog regelmatig over en vraagt al of we dit jaar wel weer gaan. Hoe tof als hem en zn broertje en nichtje mag verrassen. Zo mooi om die koppies te zien genieten in de bios 😍

 3. Super leuk, ik doe graag mee! Mijn dochters zouden dit GEWELDIG vinden om heen te gaan. En als we winnen maken we er een gezinsuitje van!!

 4. Oooh zo leuk! Mijn zoontjes tellen ook alweer actief af naar de komst van dit Sinterklaas en deze zomer heb ik steevast in de playlist van mijn zoontje naar ‘Alle pieten zwaaien’ moeten luisteren. Ik ben dus wel toe aan een nieuw nummer, Whaha. Maar deze film lijkt mij super leuk om met mijn man en twee zoontjes naartoe te gaan. De jongste droomt er bovendien van om kapitein te worden, dus schip Ahoy. Een toepasselijkere Sinterklaasfilm zou ik niet kunnen bedenken!

 5. Pie…pie..pietjeeeee, Pietensinterklaas move…die liedjes staan het hele jaar door op! Mijn jongste baas, staat te dansen en met een volle kussensloop over zijn schouder (das dan een juten zak) gaat hij als Piet op pad, samen met z n nichtje Dimphy..spelen ze de hele dag Piet!! Geweldig, heerlijke tijd is dit!!

 6. Het is een beetje traditie geworden om elk jaar een Sinterklaasfilm in de bios te kijken, deze lijkt ons heel leuk, daarom doe ik graag mee.

 7. Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje, zelf heb ik al volwassen kinderen en super leuk om deze fase dan toch weer mee te maken!

 8. hier worden mijn kleinkinderen vast heel blij van
  verras hen maar met dit feestelijke gebaar

 9. Lijkt mij heel leuk om met mijn 3 dochtertjes Myrthe, Amy en Esmay te gaan. Voor de jongste wordt dit dan de 1e keer bios.

 10. Dat zou leuk zijn! De eerste film die liz gaat bekijken in de bioscoop.
  Liz 4 jaar oud.
  Danste vorige jaar alle pasjes al mee benieuwd naar dit jaar!

 11. Ik zou heel graag met mijn jongste zoontje hier naar toe gaan. Hij is al helemaal in de sinterklaas stemming, hij heeft er zoveel zin in. Deze film zal hij geweldig vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.