Juf Roos Op Reis naar de Regenboog – een film voor de kleinsten

Ga je mee op vakantie met Juf Roos? In haar tweede bioscoopfilm gaat de populaire juf! – bekend uit de gelijknamige RTL4 serie – samen met haar buurjongen Gijs op zoek naar de kleuren van de regenboog. Uiteraard zit de film opnieuw vol vrolijke, bekende kinderliedjes. Juf Roos op reis naar de regenboog, lees snel verder hoe je kans maakt op vrijkaarten!

Juf Roos op reis naar de regenboog

Waar gaat de film over

Ga je mee op vakantie met Juf Roos? In haar tweede bioscoopfilm gaat de populaire juf! – bekend uit de gelijknamige RTL4 serie – samen met haar buurjongen Gijs op zoek naar de kleuren van de regenboog. Uiteraard zit de film opnieuw vol vrolijke, bekende kinderliedjes. Juf Roos en Gijs gaan op vakantie en daar hebben ze superveel zin in. De lunchpakketjes zijn gemaakt, de koffers gepakt … de reis kan beginnen!

Maar dan gaat er iets mis. Gijs slaat per ongeluk de rode roos van de jurk van de juf waardoor die haar magie verliest. Een groot probleem want met de bijzondere jurk konden ze overal naartoe reizen en nu gaat dat niet meer. In de kist van Oma Rosalinde vinden Juf Roos en Gijs gelukkig een oplossing. Als ze alle kleuren van de regenboog verzamelen, kunnen ze de jurk weer maken. Het blijkt nog een behoorlijke zoektocht om de juiste kleuren te vinden, maar wel een hele leuke!

Cast Juf Roos Op Reis naar de Regenboog

Melissa Drost, Jörgen Scholtens

winactie Juf Roos op reis naar de regenboog

Winactie Juf Roos Op Reis naar de Regenboog

Namens Dutch Film Works mag ik 2×4 vrijkaarten weggeven Juf Roos Op Reis naar de Regenboog

Gefeliciteerd Marianne en Janneke

 • Laat hieronder, met een geldig emailadres, weten dat je meedoet.
 • Ik vind het leuk om te lezen welke kleine vriend of vriendin jij mee neemt
 • Een reactie achter laten op social media en MamaScrapelle volgen op Instagram en/of Facebook is lief!

Kijk hier voor meer leuke kinderfilms! En let op er komen deze zomer nog meer leuke winacties aan. Hou MamaScrapelle dus zeker in de gaten!

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

23 reacties

 1. Leuk, ik neem mijn kleine meisje mee. Voor het eerst naar de bioscoop en dan ook nog naar Juf Roos, zou super zijn 🤞🍀

 2. Mijn zoontje Jack van 2 jaar is dol op juf Roos. Samen met zijn zus en neefje naar de bioscoop zou een feestje zijn!

 3. Super leuk, ik wil hier graag naar toe met mijn kleine vriend: zoontje Lennon. En zijn grote zus en papa mogen dan ook gezellig mee.

 4. Ik zou gezellig met mijn tantezegger Marco gaan die thuis altijd naar juf roos kijkt.
  Hij is nog nooit in de bioscoop geweest, dit zou een een leuke beleving voor hem zijn.

 5. Ik zou mijn zusje hiermee verrassen, ze kan dan mooi met haar dochtertje, die een groot fan is , hier naar toe!

 6. Kleindochter Mila. Ze vind Juf Roos zooo leuk. Xou leuk zijn om haar hiermee te mogen verrassen.

 7. Ik wil wel een gokje wagen! Dan neem ik mijn nichtje Lori een keertje mee naar de bioscoop! Voor haar een hele beleving denk ik.

 8. Super leuke blog en een toffe winactie! Ik weet precies wie ik mee neem naar Juf Roos mijn grote prinses Liv 💗 ze wordt over 2 weekjes 4 en is een groot fan! Hoe leuk zou dit zijn?

 9. Wat een leuke winactie! Ik zou heel graag mijn petekindje meenemen. Ze is gek op juf Roos en danst en zingt vaak gezellig mee. Het zou leuk zijn om mijn vriend en zijn petekindje ook mee te nemen.

 10. Ik neem graag mijn zusje mee met haar tweeling, mijn neefje en nichtje. Om ze te verrassen met een leuk uitje omdat het zo druk is, een tweeling opvoeden.

 11. Wat een leuke actie! Ik heb 3 zoons waarvan de oudste 3.5 is. Door de komst van de tweeling (nu 2 jaar) heb ik de oudste minder aandacht kunnen geven. Naar de film samen met hem zou fantastisch zijn!

 12. Wat zou het leuk zijn om hier met mijn kleindochter Bowie naar toe te gaan en Juf Roos in het echt te zien!

 13. Begin deze week kwam ik met mijn 3 kinderen aan bij de bioscoop. Helaas was een stroomstoring waardoor ze die dag geen films meer konden vertonen! Wat een teleurstelling voor de kids. We zijn wel naar een grote speeltuin gegaan en ik heb gezegd dat ze de film nog tegoed houden. Zou superleuk zijn om nu alsnog te gaan!

 14. Wat een leuke winactie!
  Mijn zoontje van 2 zou het geweldig vinden om samen naar de bioscoop te gaan ;D

 15. Ik doe graag mee en zou mijn zoontje Sepp mee nemen. Het zou zijn eerste bezoekje aan de bioscoop worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.