De Notenkraker en de toverfluit

De stemmen van Vajèn van den Bosch en Levi van Kempen zijn deze winter te horen in een nieuwe  notenkraker animatiefilm. In het magische kerstverhaal De Notenkraker en de Toverfluit geeft Van Kempen stem aan de notenkraker die eigenlijk een vervloekte prins blijkt te zijn. Van den Bosch is de stem van Marie die samen met hem op pad gaat om de vloek te verbreken. De Notenkraker en de Toverfluit van Dutch FilmWorks zit vol betoverende liedjes en is al te zien in de bioscoop!

De notenkraker en de toverfluit

Op kerstavond kunnen soms wonderen gebeuren … Als Marie een wens doet, komt haar speelgoed op magische wijze tot leven en Marie zelf krimpt tot ze net zo groot is. Dan blijkt haar lelijke notenkraker eigenlijk een vervloekte prins te zijn. Samen met hun speelgoedvrienden gaan de twee op reis om de vloek te verbreken en iedereen te redden van de nare ratten die de wereld willen overnemen. Daarvoor hebben ze alleen wel de toverfluit nodig die ergens in het paleis verstopt is.

De notenkraker en de toverfluit is een magisch avontuur vol betoverende liedjes met de stemmen van o.a. Vajèn van den Bosch en Levi van Kempen.

Gebaseerd op het echte verhaal

Ik heb een prachtig muziekboek thuis van de Notenkraker. Die recensie vind je op StoerLeesVoer. Er zijn verschillende variaties altijd op het verhaal van de notenkraker, maar het meisje Clara en de notenkraker van hout die tot leven komt. Er wordt gevochten met muizen en Clara helpt de notenkraker. Dan blijkt hij in het echt een prins te zijn en neemt haar mee naar zijn koninkrijk. Maar was het niet stiekem allemaal een droom?

Win vrijkaartjes

Ik vind De notenkraker en de toverfluit echt bij kerst horen en daarom mag ik 2x 4 kaartjes weggeven aan een van mijn volgers.

 • Laat hieronder een reactie achter met een geldig emailadres zodat we contact met je op kunnen nemen.
 • Natuurlijk is een reactie op Instagram of Facebook ook goed! En het taggen van vrienden worden wij ook blij van, maar is niet verplicht.

Gefeliciteerd Marieke en Sietse

De prijs wordt verzonden door het mediabureau, hier zijn wij niet aansprakelijk voor als dit kwijt raakt.
Bij deelname geef je toestemming om je NAW gegevens en/of emailadres te delen voor het verzenden van de prijs, deze gegevens worden hierna weer verwijderd.

Let op:
Laat een geldig e-mailadres achter die je ook echt leest. Reageer je niet binnen 3 dagen dan kies ik een nieuwe winnaar.

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

62 reacties

 1. Wat een leuke Kerstfilm voor de Kerstvakantie.
  Ik wens iedereen veel succes!!
  Een fijne Kerst en een gezond en gelukkig 2023.

 2. Super leuke prijsvraag zeg! Echt een leuke kerstfilm om heen te gaan met onze oudste. We maken graag kans.

 3. Wauw lijkt me een hele mooie film om samen met mijn dochtertje naartoe te gaan en dan kan ik ook nog mijn 2 buurkinderen meenemen. Ik maak heel graag kans

 4. Hoi.

  Wij doen graag mee! Lekker met de Kids naar de bios.. de meiden zijn dol op film en zeker zo een als deze.

 5. Mijn dochter en ik doen elke vakantie samen een uitje en de film begint een traditie te worden die ik graag voortzet! Deze film zou prachtig zijn voor de kerstvakantie! 🌲

 6. Wow… Wat ’n gewéldige film zal dit zijn, net zo mooi als Frozen!! 😍 Ik ben Sem, 4 jaar, en een súperfan van films als deze…. 💖 Zóó graag zou ik met mijn broer, papa en mama in de kerstvakantie hier naar toe gaan… Wat zullen we genieten!! 💖✨💖

 7. Wat een heerlijk uitje moet dat zijn! Samen met mijn kleindochter naar deze prachtige film en daarna ergens warme chocolademelk! Ik kan daar echt van dromen! Wat een verschil met vroeger en wat heerlijk dat dat nu mogelijk is! Alleen al het idee is feestelijk en fijn! Fijne kerstdagen!

  • Mijn kinderen zouden dit super leuk vinden! En weet meteen een goede activiteit om te ondernemen.

 8. Wat een leuke film voor mijn dochter (7)! Wij zijn 3 maanden geleden uit Australië verhuisd en mijn dochter spreekt nog niet goed Nederlands. Naar deze film gaan is weer een goede manier om op een leuke manier nog beter Nederlands te leren.

 9. Dat lijkt me supergaaf om met onze dochters van 8 en 10 jaar heen te gaan. Dat moeten ze echt eens zien en inderdaad geeft een ultiem kerstgevoel. 🎄🙏🏻

 10. Graag waag ik een kans voor ons gezinnetje van drie.
  Denk dat mn dochter van 7 het een super leuke film hebt.en ze heeft het verdiend na een super zwaar jaar en een kerst die we nu niet kunnen vieren als normaal.na het plotselinge overlijden van mn moeder op haar verjaardag (oma dus) moesten we ook nog afscheid nemen van mn man voor een open hart operatie (anyrisma) mn man en papa dus heeft het gelukkig gered maar zit nu in een lang revalidatie traject en word stukje bij beter de oude

 11. Een uitje naar de bios is altijd goed.
  Mijn dochter van 7 zou deze film denk wel heel erg leuk vinden!

 12. Hallo, dit lijkt ons een fantastische film! Mijn zoontje Luca en zijn neef gun ik dit. Een grote bak popcorn erbij, dat wordt een gezellige zit!!
  Groetjes Leonie.

  • Ha juf Ellen 🙂

   Ik kom met enige toeval terecht op je site maar die kaartjes winnen dat willen Bente en haar broertje Jens wel. Even in een andere wereld na alle griepjes ed. Een mooie combi van film kijken, muziek en een sterke verhaallijn, dat lijkt mama Marieke wel wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.