Pietenland – een pietenpak kopen voor Sinterklaas

Begin oktober waren wij uitgenodigd om naar de première van De grote Sinterklaasfilm – Gespuis in de speelgoedkluis te gaan. Daar moesten we wel een pietenpak kopen dus op zoek naar iets geschikts. Compleet met pietenpak van Pietenland werden wij welkom geheten door Oehlie, de mascotte van Monkeytown! Benieuwd naar de nieuwe verkleedkleding voor Sinterklaas van mijn dochter?

Pietenpak kopen voor tieners bij Pietenland

Toen we de uitnodiging kregen voor De grote Sinterklaasfilm waren we thuis lichtelijk in paniek. De dresscode was duidelijk: Feestelijk en sinterklaassfeer. Maar het pietenpak wat mijn dochter vorig jaar nog maar nauwelijks aankon kon dit jaar echt niet meer. Er zat niks anders op dan dat we een pietenpak moesten kopen. Uiteindelijk hebben we zelfs besloten om een damesmaat pak te nemen bij Pietenland zodat we duurzaam er echt weer een paar jaar wat aan hebben.

Ze koos een mooi paars pietenpak uit en daar bestelden we nog wat accessoires bij zoals handschoenen, een grote veer ( die ik zelf aan de pietenmuts naaide) een maillot, pietenkraag en een pruik. Pietenland stuurde alles snel en netjes op.

Verkleedkleding voor Sinterklaas

de grote sinterklaasfilm

We waren zelf echt onder de indruk van de kwaliteit van het gekochte pietenpak, en Robert ten Brink die in de grote sinterklaasfilm Sinterklaas speelt, was ook zichtbaar onder de indruk van het mooie pak!
Deze nieuwe verkleedkleding voor Sinterklaas is van een erg stevige kwaliteit. Het pak bestaat uit een jurkje en een jasje. Achterop de jas kun je het geheel strakker stellen zodat het wat meer getailleerd is.

Verkleedkleding voor Sinterklaas. Een pietenpak kopen van pietenland voor onze 9 jarige dochter voor het sinterklaasfeest!

Pietenpak kopen en andere accessoires

Bij Pietenland kun je niet alleen pietenkleding accessoires en schmink kopen, maar je kunt er ook verkleedkleding voor Sinterklaas vinden. Al zijn die prijzen wel wat hoger dan voor een pietenpak. Logisch ook want de baarden zien er echt prachtig uit. En wat dacht je van leuke decoratie om je woonkamer of andere ruimte leuk te versieren?! Je kunt er zelfs een grote Sinterklaas stoel kopen. Wow!

Ik krijg al zin in de november maand en al die blije snoetjes. Mijn dochter maakt al serieuze plannen om met vriendinnen door de wijk te gaan lopen en kruidnoten uit te delen aan kleine kinderen. Zo leuk dat ze graag hulppiet wil zijn.

Ben jij nog op zoek naar verkleedkleding voor Sinterklaas? Een pietenpak kopen bij Pietenland is een goed idee!

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.