Sinterklaasjournaal

Eindelijk mogen wij ook het sinterklaasjournaal kijken! Ja vorig jaar was onze dochter er gewoon nog te klein voor, maar dit jaar zitten wij er steeds klaar voor. Dochterlief zit dan al heel moe op de bank ( wij kijken niet helemaal live omdat wij dan net aan tafel zitten) en zit dan vol spanning te kijken. De verhalen eromheen vindt ze volgens mij niet echt interessant, maar zodra Sinterklaas of Zwarte Piet in beeld is nou dan zakt haar mond half open en staan haar ogen wijd open.

Sinterklaasjournaal

Het verhaal dit jaar vind ik al best een leuke. Sleutels die in een dicht huis zitten en hoe komen de pieten nou naar binnen als je geen schoorsteen hebt. Geweldig! Echt iets waar je kinderen mee aan het denken zet. En dan die oproep over de zakken van sinterklaas. Als je ze vindt moet je ze maar even opsturen naar het sinterklaasjournaal. Ik vraag mij af hoeveel kinderen echt op zoek gaan en ouders dwingen om het op te sturen. Hilarisch lijkt mij dit.

Wij zijn zo blij dat wij nu ook dagelijks dit geweldige journaal mogen zien. Ik kijk nooit naar het gewone grote mensen journaal. Kan niet tegen al die ellende in de wereld. Ben maar een klein meisje die geen macht heeft om er iets aan te doen. Maar dit journaal, ja hier maak ik graag tijd voor! Het is zelfs zo erg dat manlief als hij niet thuis is, het journaal nog snel even nakijkt om helemaal op de hoogte te zijn mocht dochterlief met vragen komen!

De doos met Sinterklaas spullen is in elk geval van zolder gehaald. En de eerste Sinterklaas knutsel met de kinderen is in de maak. Uiteraard de komende weken regelmatig een blog over Sinterklaas, en tussendoor ook alvast voor de kerstdagen!

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.