Top Tien verlanglijst bij de Intertoys

Een paar weken geleden lag de eerste speelgoedfolder op de mat. Intertoys was goed op tijd dit jaar. De afgelopen weken heeft de speelgoedspecialist tienduizenden verlanglijstjes ontvangen en gaf ons een kijkje in de kinderwensen. 2 keer de Top Tien verlanglijst voor 4-7 en 8-10 jaar. 

Top Tien verlanglijst

De komende anderhalve maand is voor veel kinderen de spannendste periode van het jaar. Krijg ik wat ik graag zou willen hebben? Zo willen de kleinste lijstjesschrijvers, tot 7 jaar, het allerliefst een Zoomer Chimp in hun schoen.

Zoomer Chimp

Top 10 verlanglijst

Dit is een interactieve aap uit de Zoomer familie. Met behulp van de True Balance technologie beweegt Chimp zich net als een echte aap: op handen en voeten, staand, rollend, en koprollend door jou kamer. Door zijn gemotoriseerd gezicht, oplichtende ogen, en specifieke geluiden laat hij je precies weten hoe hij zich voelt. Maar hij is natuurlijk altijd blij, als jij met hem speelt. Door de True Vision technologie volgt hij jou bewegingen!

Je kan de aap trainen met 10 spraakopdrachten als Sta op en Salto. Door progressive play krijg je steeds meer reacties van hem hoe meer je met hem traint!

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Bij Bol en bij Intertoys op dit moment te koop voor €84,99

Hoverboard

Top 10 verlanglijst

Kinderen vanaf 8 jaar willen niks liever dan een Hoverboard. Hoverboards zijn de nieuwste gadgets van de afgelopen tijd. Je ziet ze vast al wel eens voorbijkomen kinderen staand op een soort skateboard maar ze hoeven er eigenlijk niet zoveel voor te doen. Met een hoverboard kun je lekker rondscheuren op een veilige en verantwoorde wijze.

Verlanglijst top 10

Heb jij nog geen idee wat je voor je kroost moet gaan kopen? Lees dan gauw de lijstjes door en kom op ideeën zodat de kinderen hun lievelingspakje uit Spanje krijgen!

Top 10 verlanglijst

Check ook onze uitgebreide verlanglijstjes blogs:

Top Tien verlanglijst 4 tot 7 jaar

Top tien verlanglijst
 1. Zoomer Chimp
 2. Playmobil Cruiseschip Family Fun
 3. Duplo duwtrein
 4. Gel-a-peel 3D ontwerpstudio
 5. Monopoly Junior
 6. 3Doodler Starterset
 7. Paw Patrol Patroller
 8. Teksta Robot Hond
 9. Adidas voetbal
 10. STABILO oproletui

Check ook onze uitgebreide verlanglijstjes blogs:

Top tien verlanglijst 8 tot 10 jaar

Top tien verlanglijst
 1. Hoverboard
 2. Pokemon Fall Tin
 3. Lego Friends Pretpark achtbaan
 4. 3D printer Da Vinci minimaker
 5. Playstation VR-bril
 6. LEGO City treinen value pack
 7. FIFA 17
 8. Emoji dekbedovertrek
 9. Fuji Instax Mini camera Roze
 10. NERF N-Strike Mega Mastodon

Check ook onze uitgebreide verlanglijstjes blogs:

Top 10 verlanglijst

Ps wist je al dat Interotys met 265 filialen de grooste speelgoedwinkelketen in Nederlands is? Afgelopen zomer maakte de speelgoedorganisatie van Blokker Holding, waar Intertoys onderdeel van is, bekend dat de speelgoedwinkels Bart Smit, Toys XL en Intertoys samen verder gaan onder de merknaam Intertoys.

Dit vind je misschien ook leuk:

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.