Regelmatig krijg ik de vraag van mijn dochter of ze mijn parfum mag lenen. Toen ze 4 jaar was had ze een bodyspray van Hello Kitty maar toen ze 7 jaar werd kreeg ze een luchtje van Oilily. Helaas is dat luchtje nergens meer te krijgen. En een nieuw parfum voor kinderen staat al weer even op haar lijstje. Maar welke geuren zijn dan geschikt voor haar? Een blog met parfums voor jongens en voor meisjes! Van baby tot tiener lees je mee?

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes! Zet hem dus even uit als je deze wil zien.

luchtjes voor baby's

Parfum voor baby’s

Tijdens mijn speurtocht ontdekte ik zelfs parfum voor baby’s. Ik zelf heb dit echt nooit gebruikt, ik vond de geur van de Zwitsal verzorgingsproducten al genoeg. De meeste parfums voor de jongste kinderen zijn zonder alcohol en hypoallergeen. Kijk mee in groot aanbod!

Zoals de luchtjes van Sophie de Giraf waar wij ook een apart verlanglijstje van hebben.

jongens parfum

Parfum voor kinderen – Jongens

Na de babytijd zie je dat ouders hun kinderen eigenlijk geen parfum product meer geven, dat komt pas weer rond de kleutertijd waarbij het duidelijk moge zijn dat parfum voor kinderen in flesjes zit met superhelden! Jongens houden van rollenspellen en doen zich graag voor als hun superheld, compleet met eigen parfum. Hier scoor je punten mee als je de juiste koopt natuurlijk.

Om de unieke band van moeder en kind verder te eren, heeft het Nederlandse verzorgingsmerk Kenkô een nieuwe collectie gecreëerd: drie 100% natuurlijke geuren (vergezeld van mooie sjaals) voor moeder en kind (vanaf 4 jaar) om samen te delen, een onbetaalbaar geschenk zijn om fijne jeugdherinneringen voor altijd vast te leggen. Drie geuren om te herinneren, te koesteren en lief te hebben. 

Na het succes van de moeder & babyverzorgingslijn en Hugs, een delicaat parfum dat samen met Nina Pierson is ontworpen voor (nieuwe) moeders, gaat Kenkô verder met het thema van betoverende verbinding en diepe liefde. Verkoopprijs 40 euro 50 ml

meisjes parfum

Parfum voor kinderen – meisjes

Ohw wat is de keuze groot in de selectie meisjes parfum voor kinderen. Ook hier weer tv-personages en Disney prinsessen. Roze is een veel geziene kleur en ik ben erg benieuwd welke jou dochter het leukste, maar vooral het lekkerste zal vinden. Lees ook zeker de blog van Cil-Lou met nog meer parfum voor kinderen!

parfum voor kinderen tienerjongens

Parfum voor tiener jongens

Kleine jongens worden groot. In plaats van parfum voor kinderen hebben we op eens te maken met tieners. Jonge mannen die stoere flessen parfum willen hebben met iets zwaardere geuren. Voor na het sporten en voor de eerste avondjes uit. Natuurlijk kun je ook altijd denken aan een heerlijk geurende deodorant waar de jonge heren op die leeftijd meestal niet zuinig mee zijn.

parfum voor kinderen tienermeisjes

Parfum voor tiener meisjes

Zoals ik al aangaf is het oudere Oilily geurtje van mijn dochter niet meer beschikbaar. Wel een nieuwe lijn, wie weet koop ik die wel gewoon voor haar. Maar er zijn nog veel meer prachtige parfums om te ruiken en uit te proberen. Ik denk dat dat een uitgebreide geursessie wordt in een parfumwinkel..

bodymist

Bodymist – een alternatief parfum voor kinderen

Toen ik aan mijn blogteam vroeg welke geurtjes zij hadden voor hun kinderen kwam er nog een mogelijkheid. Namelijk bodymist! Deze zijn vaak iets milder van geur en heeft frissere geuren. Je kunt het over je hele lichaam sprayen en is makkelijk mee te nemen in een handtas of rugzak. Ik vond dit eigenlijk alleen in vrouwen geuren, jongens hebben vaak al sterk geurende deodorants dus die hebben dit denk ik niet nodig.

parfum voor kinderen

Ik hoop dat je wat aan dit verlanglijstje hebt gehad. Neem je ook een kijkje bij onze overzichtspagina met al onze verlanglijstjes voor kinderen en volwassenen. Inclusief thema lijsten!

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.