cadeau leerkracht – Bedankje en afscheidscadeau voor een juf en meester

Het einde van het schooljaar komt rap in zicht. Iets wat ik mij als student en als leerkracht heel hard voel. Je wil de kinderen nog zoveel laten ontdekken en leren, en zelf wil ik ook nog wat zaken afronden voor mijn studie ;-). Op veel scholen wordt de komende weken aandacht gegeven aan de juffen en meesters. Dat kan in de vorm van een juffen- en meesterdag waar heel toevallig alle leerkrachten op dezelfde dag jarig zijn, of een schoolfeest. Op andere scholen wordt er niet speciaal aandacht aan gegeven en geven de kinderen de cadeaus voor hun leerkrachten gewoon in de laatste week van het schooljaar. Heb jij al een tof idee wat je gaat geven?

zoedt mooi ingepakt
alles leuk ingepakt bij Zoedt

Cadeaus voor leerkrachten

Bedankje juf voor een jaar zorgen dat jouw kind weer heeft mogen groeien. Groeien van al dat jouw kind heeft mogen ontdekken en leren. Aan schoolse kennis, maar ook in kennis over de wereld om hem heen. Want op school gaat het echt niet alleen maar over taal en rekenen. Sinds ik zelf voor de klas sta is mijn bewondering voor leerkrachten alleen maar toegenomen. En ik ben dus zelf ook al aan het broeden op een geschikt cadeau voor leerkracht van mijn dochter.

Heb jij al een cadeau voor de leerkracht van je kind? Voor juffen en meesterdag, Een afscheidscadeau of een bedankje juf en meester.

Zelf gemaakt of gekocht?

Als je aan mij zou vragen waar ik het meest blij van wordt? Dan is het toch zeker een zelfgemaakte tekening of knutselwerkje door het kind. Toen ik net weer 2 weken voor mijn klas stond en van een nieuw kindje een tekening vol hartjes kreeg was ik daar zo blij mee. Het feit dat een kind thuis of op de opvang echt even vol aandacht voor jou als leerkracht creatief is bezig geweest is het mooiste cadeau leerkracht dat je kunt krijgen van een kind.

Een gekocht cadeau beschouw ik altijd vooral als cadeau van de ouders die dankbaar zijn. En de markt van afscheidscadeau juf en meester is groot! Er is zo onwijs veel te vinden en bedenken aan unieke cadeaus voor leerkrachten dat we er op MamaScrapelle al meerdere blogs over hebben geschreven. Die vind je uiteraard terug onder dit blog.

zoedt cadeautje juf en meester

Uniek cadeau voor leerkracht bij Zoedt

Unieke cadeaus voor leerkrachten vind je onder andere bij het bedrijft Zoedt. Wellicht ken je ze nog wel van hun deelname aan de Moederdag Winactie. Hier kun je onder andere veel vinden op het gebied van stationary en mooie spreuken. En laat ik daar nou dol op zijn!

Heb jij al een cadeau voor de leerkracht van je kind? Voor juffen en meesterdag, Een afscheidscadeau of een bedankje juf en meester.
afbeelding Zoedt.nl

Denk bijvoorbeeld aan een mooie pen met de tekst geniet als cadeau voor de leerkracht. Ik kom altijd pennen tekort in mijn tas en klas. Leuk om te combineren met een notitieblokje: Jij bent een super juf! En dat kun je ook weer combineren met een leuk pennen / sleutelbakje. Zo’n bakje waar je verdwaalde onderdelen van werkjes in kunt bewaren, oorbellen die even uitgedaan moeten worden voor een gymles, of een fietssleutel die even bewaard moet blijven.

Maar is er nog veel meer leuks te vinden! Een handige keycord voor je sleutelbos, of lekker badzout of thee om bij te ontspannen.

Een mooi afscheidscadeau voor juffen en meesters is ook het speciale invulboek waar kinderen echt iets speciaals in kunnen zetten. Voor als ze bijvoorbeeld hun vaste klas gaan verlaten of van school wisselen of misschien wel aan hun pensioen gaan beginnen.

Wat geef jij als cadeau aan de leerkracht van je kind(eren)?

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

32 reacties

 1. Oohh zo leuk! Wat een mooi pakket!
  Ik heb al hele leuke cadeautjes voor de school juffen, maar dit pakket kunnen we heel goed gebruiken voor de hobby juffen! Want ook die hebben een jaar hard gewerkt en verdienen ook wat leuks.
  We gaan hard duimen! 🍀

 2. We willen meester hiermee zeker wel verrassen. Een fantastisch schooljaar heeft hij mijn beide dochters gegeven!! Zo’n topper in het onderwijs verdiend dit absoluut.

 3. Ik doe graag mee voor de juf van onze zoon. Na 3 jaar in de USA op school gezeten te hebben had hij het moeilijk, weer terug in zijn oude klas. Juf was er voor hem en heeft er voor gezorgd dat hij weer lekker in zijn vel zit en is gewend aan het NL schoolsysteem. Nu gaat de juf in de vakantie ook nog met zwangerschapsverlof. Dat verdiend toch een extra cadeau?

 4. Ik ben zelf juf dus kijk altijd met twee brillen en daarom vind ik dat de leerkrachten altijd een dikke dank je wel verdienen. De meester van onze oudste heeft moeten bikkelen dit jaar dus een mooi pakket zou welverdiend zijn.

 5. Wat leuk! Ik bedenk altijd op het laatste moment dat er nog een cadeau moet komen en dat levert dan even stress op. Daarom doe ik graag mee, dat scheelt weer en ben ik mooi opt tijd!

 6. Ik doe heel graag mee voor de juf van mijn jongste omdat ik haar al jaren ken en ze gaf les aan mijn alle 4 kinderen ( kleuters)en aangezien mijn jongste dit jaar de laatste jaar is met haar wil ik haar super graag bedanken voor alle zorgen en aandacht namens mijn kids🥰

 7. De juf (en dikke vriend) van mijn zoontje heeft ondertussen bijna 50(!!) instappers in haar klasje zitten. Als dat geen extraatje verdient dan weet ik het ook niet meer! 😅

 8. Wat een mooi pakketje! Ik maak graag kans omdat alle inzet en toewijding zeeeeker beloond mag worden met zo’n mooi pakket!

 9. Ik doe graag mee voor de tweeling met schisis, hun juf verdient zeker een cadeau van deze snaken.
  de kinderen zijn zo goed vooruit gegaan.

 10. De juf van mijn dochter vertrekt helaas aan het einde van het school jaar.
  Zou leuk zijn haar dit nog mee te kunnen geven

 11. Wat een leuk idee, dit pakket! Dit zou ik de juf van onze zoon graag geven, omdat ze onze zoon altijd ziet staan (ook al is hij vaak heel verlegen en stilletjes).

 12. Deze Juf heeft het afgelopen jaar altijd klaar gestaan voor de kinderen in de klas. Nu na 5 maanden long covid is ze weer terug. En de kinderen zijn heel erg blij dat hun juf weer terug is.

 13. Mijn nichtje heeft een heel zwaar jaar met ziekte en tegenslagen achter de rug
  en voor de steun van de juf doet zij graag iets terug.
  Met dit geweldige juffenpakket
  wordt haar juf echt in het zonnetje gezet
  en beleeft zij veel verwenpret!

 14. De juffen op het speciaal onderwijs snappen het, weten precies wat ons kind nodig heeft. En verdienen daar een verrassing voor

 15. Vorig jaar hebben we de juffrouws een potje geluk (waxmelts) met een brander gegeven. De juf van dit schooljaar heeft al 100 tekeningen, 2 armbanden en tich kralenkettings gekregen van mijn dochter. Stapelgek is ze op haar.

  Deze juf verdient wel iets moois 😍

 16. Mijn dochters zijn heel erg blij met hun juf en meester 😊, ik doe erg graag mee voor mijn dochters, zou erg leuk zijn om op school te geven aan de juf en meester 😀 Groetjes Anneliese de Waal

 17. Mijn dochter zit nu in het laatste jaar van de lagere school dus voor het laatst kunnen we de juffen bedanken. Dus wil een goede indruk achterlaten en met zo’n pakket lukt dat wel!

 18. Ik doe graag mee voor de lieve juf Babet van mijn zoontje. Hij vond het zo spannend om naar de
  kleuterschool te gaan, maar ze binnen notime ging hij fluitend de deur uit. Dat is zo fijn als moeder. Ik ben haar heel dankbaar hoe liefdevol ze met hem, maar ook zijn klasgenoten omgaat. Een juf uit duizenden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.