Lettersleutelhangers maken – een eenvoudige DIY

Zin in een makkelijke DIY? Deze lettersleutelhangers kun je heel eenvoudig maken. Ze zijn perfect als bedankje of cadeautje. En je hoeft echt geen creabea te zijn om deze te maken, want simpeler dan dit gaat het niet worden!

lettersleutelhangers maken met vierkante letterkralen en gelukspoppetjes. Een leuk afscheidscadeau voor de juf, kindertraktatie of om dank je wel te zeggen

Lettersleutelhangers maken: een perfect cadeautje!

Deze lettersleutelhangers zijn niet alleen makkelijk te maken, maar ook nog eens superleuk als cadeautje! Deze kun je geven voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan moederdag, het afscheid van een collega, als bedankje voor de leerkracht op het einde van het schooljaar of met een verjaardag. Maar ze zijn ook heel leuk om te verkopen op Koningsdag!
Je kunt eenvoudig zelf een tekst bedenken, en het voor alle momenten geschikt maken. Voor deze blog heb ik verschillende voorbeeldjes gemaakt.

Verschillende teksten

Wat heb je nodig om lettersleutelhangers te maken?

Voor deze lettersleutelhangers heb je maar een paar dingen nodig!

Benodigdheden gelukspoppetjes

Hoe maak je het?

Lettersleutelhangers maken is super eenvoudig. Je hoeft echt geen goede knutselaar te zijn om dit te maken, echt iedereen kan het. En het is ook zeker leuk om dit samen met je zoon of dochter te maken!
Je kiest je favoriete gelukspoppetje en zoekt de letters die je nodig hebt om het woord te maken dat je aan de lettersleutelhanger wil. Deze rijg je eraan, en vervolgens eindig je met een sleutelhangerring.

Mijn advies is om een woord of naam te maken van maximaal 7 letters lang, anders past het waarschijnlijk niet aan het touwtje van het gelukspoppetje.
Denk bijvoorbeeld aan de volgende woorden:

  • Bedankt
  • Succes
  • Love
  • Juf/ meester
  • De naam van degene aan wie je het geeft
lettersleutelhangers maken met vierkante letterkralen en gelukspoppetjes. Een leuk afscheidscadeau voor de juf, kindertraktatie of om dank je wel te zeggen

Nog een extra tip

Wil je je lettersleutelhanger nog leuker maken? Er bestaan ook vierkante kralen (met een groot gat) met bijvoorbeeld een hartje. Zo kun je een kort woordje zoals ‘JUF’ of ‘LOVE’ net wat extra’s geven, en zorgt het ook voor wat meer vulling aan de sleutelhanger!

Hieronder staan wat handige klikbare linkjes naar bol, zet je je ad-blocker uit als je ze wil zien?

Wil je pas over een paar maanden aan de slag met de Lettersleutelhangers maken? Wij halen regelmatig gewoon onze kralen bij AliExpress vandaan:

Hier een paar handige linkjes:

Lees ook deze blogs

Ga jij de Lettersleutelhangers maken?

Footer1
Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.