10 unieke en betaalbare cadeautjes voor iedereen

Iemand verrassen? Je kunt natuurlijk kiezen voor de klassieke rode roos, een fles wijn of een cadeaubon, maar waarom kies je niet een keer iets anders? Ontdek 10 unieke en betaalbare cadeautjes om te geven. Hiermee maak je de ontvanger gegarandeerd blij.

betaalbare cadeautjes dahliabollen

Dahliaknollen

Ken jij de dahliabloem al? Deze van oorsprong Mexicaanse bloem is echt prachtig. Er zijn verschillende soorten dahlia’s met elk zijn eigen charme. Zo heeft de één een felle kleur en de ander heeft spikkels. Het leuke aan dahliaknollen is dat ze niet alleen je tuin of balkon opfleuren, maar het is ook nog eens een heel uniek cadeau om te geven! Bij FAM Flower Farm kan je dahlia bollen kopen die de ontvanger zelf kan planten.

Een gepersonaliseerde badjas

Met een gepersonaliseerde badjes geef je echt een speciaal cadeau. Zet zijn/haar naam op een zachte badjas en je geeft een echte eye catcher! In zowel de winter als in de zomer een leuk cadeau om te geven.

Brownies door de brievenbus als lekker betaalbaar cadeau

Kan je het betaalbare cadeau niet persoonlijk geven? Dan zijn brownies door de brievenbus hét unieke cadeau om te geven. Kies zelf de smaken waarvan jij denkt dat de ontvanger ze lekker vindt en stuur er een persoonlijke boodschap bij. Dat is net wat specialer (en lekkerder) dan gewoon een kaart of ballon.

betaalbare cadeautjes gepersonaliseerd sieraad

Gepersonaliseerd sieraad

Als je een speciale band hebt met de ontvanger, is een gepersonaliseerd sieraad misschien wel het betaalbare cadeau waar je naar op zoek bent. Geef bijvoorbeeld een armbandje met jullie initialen of een ketting met de eerste letter van zijn/haar naam. Een mooi aandenken.

tips fotoboek maken

Een fotoboek

Een fotoboek is natuurlijk een heel bijzonder en persoonlijk cadeau. Je kan een fotoboek online maken, maar het is misschien nog leuker om de foto’s er zelf in te plakken en er teksten bij te schrijven. Dan kan de ontvanger het boek ook nog aanvullen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil.

Een hamster een out of the box betaalbaar cadeau

Woont iemand alleen? Dan is een hamster misschien wel een uniek betaalbaar cadeau. Natuurlijk moet je wel eerst weten of diegene daarop zit te wachten.

Abonnement op een tijdschrift of krant

Met een abonnement op een tijdschrift of krant geef je niet één cadeau, maar een cadeau voor een langere tijd. Meestal kan je zelf kiezen hoeveel tijdschriften je wil geven, waardoor dit cadeau perfect past bij ieder budget. Informeer wel van te voren of de persoon niet al een abonnement heeft lopen!

Drank

Mocht je dan toch liever een flesje wijn geven, doe het dan goed! Geef een fles wijn in een mooie verpakking en doe er een persoonlijk kaartje bij. Of geef een unieke fles drank, zoals een bijzondere whisky of rum of geef een fles drank die jullie vroeger vaak dronken.

Aroma diffuser als heerlijk betaalbaar cadeau

Gun jij hem/haar een doosje vol geluk en ontspanning? Ga voor een aroma diffuser. Een aroma diffuser geeft een heerlijke geur én ondersteunt je lijf, emoties en humeur. Daarnaast is een aroma diffuser een mooi accessoire voor in huis. Geef er ook meteen een heerlijke (etherische) olie erbij, zodat de ontvanger de diffuser meteen kan gebruiken. Een superlief betaalbaar cadeau om te geven. En dan geef je de volgende keer weer een nieuwe olie!

Uitnodiging voor een etentje bij jou thuis

Veel persoonlijker kan je het niet maken: een etentje bij jou thuis. Geef dit als unieke verrassing of maak een mooie uitnodiging en kook zijn/haar favoriete gerecht.

Weet jij nog leuke unieke betaalbare cadeautjes tips?

Footer3
Delen is enorm lief

Gastblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.