Skip to Content

Krachtige stofzuiger huisdieren – Koop een Henry Petcare!

Heb jij thuis huisdieren die veel verharen? Ben jij op zoek naar een superkrachtige stofzuiger? Zoek maar niet langer, want ik heb DE stofzuiger voor je gevonden. Henry Petcare is mijn nieuwe groene vriendje in huis en ook mijn interieurverzorgster is eindelijk blij! Ik vertel je natuurlijk alles over deze krachtige stofzuiger bij huisdieren in deze blog.

Krachtige stofzuiger huisdieren

Eerder reviewde ik een speciale stofzuiger voor huisdieren. In de tijd dat onze katten nog echte kittens waren was deze zakloze stofzuiger goed genoeg om ons huis mee te stofzuigen. Bij ons komen de katten niet boven, dus de kattenharen zijn echt alleen beneden. De afgelopen maanden ervaarden wij dat de zakloze stofzuiger steeds minder ideaal werd. De katten bleven heel lang verharen en soms moesten we wel 3 keer de stofzuigerbak legen met de benedenverdieping. En elke keer dat we hem leegden kwam er dan weer fijnstof vrij. Ik ging op zoek naar een super krachtige stofzuiger bij huisdieren met zak! Dat werd de Henry Petcare!

Henry Petcare

Wat snuffelwerk op het www deed mij uitkomen bij het merk My Henry. Je weet wel die stofzuigers met de gezichtjes en vrolijke kleuren! Wij hebben ook de Hetty Spraymop en zijn daar nog steeds blij mee.

Henry Petcare moest nog even op transport naar ons toe en al snel omarmden we een nieuw vriendje in huis. Minoes kon haast niet wachten tot ik de doos open had gemaakt. Of dat nou om de doos ging, waar ze in wilde spelen of om haar nieuwe groene vriendje te begroeten, dat zullen we nooit weten.

Bij deze krachtige stofzuiger voor huisdieren zitten verschillende mondstukken. Waaronder ook een smalle krachtige stofzuiger voor plekken waar veel haren zich verzamelen.

Ik moest even wennen aan het feit dat er geen telescopische stang bij zit, maar dat is slecht een klein minpuntje vergeleken bij zijn zuigkracht.

Stofzuiger huisdieren voor dierenharen

Na mijn eerste schoonmaak rondje met Henry Petcare moest ik echt even bijkomen. Wat een krachtige stofzuiger voor huisdieren is deze krachtpatser! Ok, het aantal Db is wat hoger dan ik gewend ben, maar de zuigkracht van 2300mm H20 is echt enorm! Onder de bank hoorde ik opeens rare geluiden en ik had zo 3 kattenspeeltjes te pakken. Gelukkig was de zak nog zowat leeg dus kon ik ze snel bevrijden. Je moet dus echt kijken naar waar je zuigt want voor je het weet ben je spullen kwijt. ( Of je moet het niet erg vinden dat er wat verdwijnt dat je kinderen niet netjes hebben opgeruimd dat kan natuurlijk ook. )

Henry is te koop in 6 liter en 9 liter model. Deze krachtige stofzuiger voor huisdieren is iets zwaarder dan gemiddeld door de krachtige motor. Er zit een 10 meter kabel bij waarmee je een groot bereik hebt in huis om te stofzuigen. De speciale stofzuigerzakken van MyHenry kun je stofvrij dichtdoen en zo weggooien. Onder het motto wat in Henry zit, blijft in Henry! Boven de stofzuigerzak zit het zeer efficiënte, door houtskool geactiveerde MicroFresh-filter. Dit vermindert aanhoudende geurtjes van huisdieren, zodat je huis schoon aanvoelt en fris ruikt.

Mondstukken bij Henry Petcare

Zoals gezegd zitten er verschillende mondstukken bij waaronder de AiroBrush. Aangedreven door de krachtige luchtstroom van Henry Petcare, neemt de AiroBrush gemakkelijk hardnekkige dierenharen van tapijten en trappen op, waardoor grote en kleine tapijtoppervlakken eenvoudig schoon te maken worden.

Schakel eenvoudig tussen tapijten en harde vloeren met Henry Petcare’s hoogwaardige combizuigmond. Zet de borstels omhoog voor tapijten en omlaag voor harde vloeren. De resultaten zijn echt geweldig met deze krachtige stofzuiger bij huisdieren!

Als het gaat om het schoonmaken van details, is de spleetzuigmond perfect om in alle hoeken en gaten te komen en de plumeau is ideaal voor gevoelige oppervlakken, zoals planken, ornamenten en fotolijsten. Voor kleinere oppervlakken, zoals de trap, de bank en in de auto, is Henry Petcare’s meubelzuigmond van topklasse. Verwijder bovendien de borstel voor een optimaal resultaat bij het reinigen van de matras.

Wil jij ook een krachtige stofzuiger voor al die huisdier haren kies dan voor Henry Petcare!

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.