Animal hospital – een spel voor dierenliefhebbers

Wat als je kind een echte dierenvriend is? Of wat als je kind graag een huisdier zou willen hebben, maar je deze in verband met omstandigheden niet kan geven? NACON en Tivola studio releasen met veel plezier Animal Hospital. Deze game voor het hele gezin is nu verkrijgbaar voor PlayStation®5, PlayStation®4  en Nintendo Switch. Voor al deze lieve en zorgzame kinderen voor uren speelplezier!

animal hospital peg 3 nintendo switch playstation 4 en 5

Kinderen worden dierenarts

Jonge dierenliefhebbers worden vriendelijk uitgenodigd om de fascinerende wereld van Animal Hospital te ontdekken. Ga aan de slag als dierenarts, en probeer alle dieren te redden die jouw kliniek binnen worden gebracht. Al snel leer je alles wat je moet weten over dieren uit vier hoeken van de wereld!

Het spel zit goed in elkaar en geeft vanaf het begin al goed aan hoe ver je kan groeien als dierenarts in het spel. Er bestaan heel veel operatie kamers en er is een grote lap grond om de kliniek heen. In het begin behandel je vooral dezelfde dieren. Ik merk aan mijn dochter dat ze hierdoor snel verveeld is. Met haar 10 jaar is ze denk ik dan ook al te oud voor het spel. Maar even doorspelen en we werden verliefd!

Animal hospital verloopt rustig en is goed opgebouwd. Het bevat wel tekst, maar alles wordt ook goed ondersteund door plaatjes. Ik denk dat kinderen die niet kunnen lezen zich ook wel aardig zelfstandig kunnen redden met af en toe wat hulp van ouders bij nieuw ontgrendelde onderdelen.

Animal hospital – een spel voor jonge kinderen

Animal hospital is denk ik echt een spel voor jonge kinderen die van dieren houden.

  • Zorg voor schattige huisdieren, wilde en exotische dieren, of zelfs magische dieren: katten, honden, panda’s, vossen, wolven, koala’s, eenhoorns… hoe beter de reputatie van je kliniek, hoe meer zeldzame dieren je ontvangt.
  • Voer eerste hulp uit en kom tot de best mogelijke diagnoses door mini-games te spelen.
  • Zorg goed voor de dieren in je kliniek. Door ze water, eten en zorg te bieden, verbeter je jullie band, en ontvang je bonussen.
  • Verander je kliniek in het dierenziekenhuis van je dromen door het naar eigen wens aan te passen en te versieren.
@mamascrapelle.nl

Animal Hospital Peg 3 Nintendo Switch Playstation 4 en 5. aanrader voor jonge kinderen die van dieren houden. @Nacon

♬ [Animals and dishes] Cute BGM – Sound Owl

Door het beter maken van dieren verdien je geld. Met dit geld kun je je animal hospital mooi maken. Je koopt bijvoorbeeld leuke meubels om het gezellig in te richten.

animal hospital peg 3 nintendo switch playstation 4 en 5

Breid je ziekenhuis uit met nieuwe kamers en ontgrendel apparaten waarmee je meer ziektes kunt behandelen. Het leuke is dat je deze nieuwe kamers ook naar je eigen smaak kunt stijlen en nieuwe behandelapparatuur kunt aanschaffen waardoor je weer meer ziektes kunt behandelen.

Bij elk level ontvang je weer nieuwe diersoorten om beter te maken. Kinderen leren niet alleen over uiteenlopende ziektes in animal hospital, maar ook over allerlei dieren.

Erg leuk om naast de honden en katten ook eenhoorns te mogen gaan behandelen. Ja gaan, want zover in het spel zijn we nog niet beland.

Animal hospital is een spel voor urenlang speelplezier voor kinderen van 5 tot 8 jaar en ook nog een beetje educatief dus!

Te koop voor de Playstation 4, 5 en switch

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.