Skip to Content

De Grinch Kerstavonturen – een superleuke game!

Ben jij nog op zoek naar een tof cadeau voor in de zak of voor onder de kerstboom? Heeft je kind een game console als de PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam? Dan heb ik een super leuk idee! Wat dacht je van De Grinch: Kerstavonturen. Ga je mee op avontuur?!

De Grinch Kerstavonturen

Bandai Namco Europe, samen met Outright Games – een vooraanstaande uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment – en Dr. Seuss Enterprises, wereldwijd toonaangevend in kinderentertainment, hebben samen gewerkt aan een nieuw avontuur: “De Grinch: Kerstavonturen”. Deze game is gebaseerd op het tijdloze kerstverhaal “How The Grinch Stole Christmas!” geschreven en geïllustreerd door Dr. Seuss. Het neemt spelers mee op een ondeugende reis door heel Who-ville.

In dit 2D platform-avonturenspel kunnen fans als de Grinch spelen, samen met zijn loyale hond Max, met lokale co-op voor maximaal 2 spelers. Maar ze kunnen ook spelen als Max. Erg grappig om te zien. Samen gaan ze op een missie om Kerstmis te verstoren in het stadje Who-ville en alle geschenken te stelen. Spelers kunnen puzzelstukjes verzamelen terwijl ze door verschillende levels gaan, waarmee ze nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen en vrijspelen die hen zullen helpen bij hun plannen. Denk hierbij aan een kerstmanvermomming om onopgemerkt rond te sluipen en een snowboard om sneller tussen locaties te reizen.

Met drie belangrijke locaties om te verkennen – de grot van de Grinch, het platteland en Who-ville zelf – worden fans getrakteerd op kleurrijke en feestelijke beelden die geïnspireerd zijn op de originele tekeningen van Dr. Seuss. Bovendien maken herkenbare personages hun opwachting. Ga op ontdekkingstocht en avontuur terwijl spelers de Grinch helpen de ware betekenis van Kerstmis te ontdekken en zijn hart drie maten groter te laten groeien.

Wat vinden wij van De Grinch Kerstavonturen

Allereerst vinden we het super leuk dat die mopperkont nu in een computerspel te spelen is. Wij kijken elk jaar naar de film en elk jaar verwonder ik mij over het toffe verhaal en de enorme goede acteerwerk van Jim Carrey. Hoe zou het zijn om op zo’n uitgebreide manier kerst te vieren?

Terwijl we het spel beginnen te spelen wordt al snel duidelijk dat we cadeautjes gaan pikken. Maar dan komt er een ruimte waar de Grinch tijdens zijn kerstavonturen niet in kan. Hoe leuk is het dat je dan even in zijn dierbare hond Max kan kruipen en de kleine ruimtes in kan gaan.

Uiteindelijk volg je verschillende parcoursen waarbij je cadeautjes en puzzelstukjes gaat pakken. Allemaal nodig, en niet allemaal even makkelijk. Het is leuk om te zien hoe het andere personage via een onzichtbaar lijntje mee wordt getrokken door de verschillende hindernissen heen.

Wij zijn nog lang niet uitgespeeld, maar dat gaan we in de kerstvakantie vast wel bereiken!

De Grinch kerstavonturen

Meer over The Grinch

Het Grinch-fenomeen ontstond in 1957 met de publicatie van het oorspronkelijke boek ‘How the Grinch Stole Christmas*!’. Tegenwoordig is hij uitgegroeid tot een van de meest geliefde en cultureel gevierde kerstfiguren, die door miljoenen gezinnen in hun kerstvieringen wordt omarmd. Eerder dit jaar bracht Dr. Seuss Enterprises samen met Random House Children’s Books een vervolg uit op het originele boek. Dit vervolg, een jaar na het oorspronkelijke verhaal, volgt de Grinch terwijl hij op zoek gaat naar de kerstster van Who-ville met daaraan de meest spectaculaire kerstboom ooit. Maar hij krijgt opnieuw een waardevolle les over de ware betekenis van de feestdagen van een oude vriend.

Het merk blijft groeien, aangezien de #grinch op TikTok 9,3 miljard views heeft vergaard en meer dan 15 miljard impressies heeft gegenereerd in 2022. Bovendien blijft The Grinch (2018 film*) wereldwijd de nummer één vakantiefilm.

De Grinch: Kerstavonturen is nu verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc*.

Winactie De Grinch kerstavonturen

Ik mag een PS4 code weggeven voor De Grinch kerstavonturen.

Gefeliciteerd Sabine

  • Laat hieronder een reactie achter met een geldig emailadres
  • Een reactie achter laten op social media en MamaScrapelle volgen op Tiktok,  Instagram en/of Facebook is lief!
winactie De Grinch kerstavonturen Grinch Christmas Adventures launch

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jennifer Lee

Tuesday 12th of December 2023

Wat een leuke winactie! Mn zoon is helemaal gek op de grinch!hij zou dit spel helemaal te gek vinden!

Marie Louise

Sunday 10th of December 2023

Wat lijkt me dit een leuk spel! Ik doe graag mee voor de PS!

Carolien

Sunday 10th of December 2023

Dat zou tof zijn! Zeker met de kerstvakantie voor de deur

Sven

Sunday 10th of December 2023

🔥🆒 super leuk cadeau. Onze kinderen kijken altijd standaard de film van the Grinch zo rond kerst en is echt een topper voor ze. Ik denk dat de kerstman ze heel blij kan maken met een spel voor de Nintendo Switch of de x-box one ☺️.

Jessica

Sunday 10th of December 2023

🔥🆒 super leuk cadeau. Onze kinderen kijken altijd standaard de film van the Grinch zo rond kerst en is echt een topper voor ze. Ik denk dat de kerstman ze heel blij kan maken met een spel voor de Nintendo Switch of de x-box one ☺️.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.