Fashion Dreamer – een toffe game op de Nintendo Switch

Sinds kort is mijn dochter een echte modeontwerper met Fashion Dreamer op de Nintendo Switch. Ontdek jouw gevoel voor mode en wordt een wereldberoemde influencer in een virtuele wereld met de naam Eve, waar mensen hun unieke gevoel voor mode met elkaar delen. In Fashion Dreamer ontdek je de nieuwste modetrends en verken je de wereld met personages die Muses worden genoemd. Kleed de Muses op de manier die jij voor ogen hebt. Trek je mooiste kleding aan en ga op modeavontuur!

Fashion dreamer peg 3

Topinfluencer

Welkom bij Fashion Dreamer voor de Nintendo Switch! Stap binnen in een virtuele wereld vol echte modefantasieën, waar coördinatie en communicatie naadloos samenkomen. Betreed jouw nieuwe leven als influencer, wachtend om ontdekt te worden! De virtuele ruimte bruist van modefanaten die altijd op zoek zijn naar nieuwe inspiratie. Verbaas hen met je nieuwste stijlen en als je hun aandacht trekt, verdien je hun waardering met Likes. Verzamel deze Likes om uit te groeien tot een iconische fashion influencer! Personaliseer meer dan 1400 items met je favoriete stijlen en kleuren voor een werkelijk unieke uitstraling. Jouw creaties vormen de kern van je merk, dus deel ze met andere modefanaten en verover de modewereld!

Om een topinfluencer te worden, draait het allemaal om het adviseren van andere Muses over kleding. Het is dus van cruciaal belang om de perfecte outfit te creëren en zoveel mogelijk Likes te vergaren in Fashion Dreamer. Afgezien van het samenstellen van bestaande items, biedt de game ook de mogelijkheid om zelf accessoires te ontwerpen. Bouw jouw eigen showroom en versier deze met meubels, paspoppen en andere decoraties. Hier kunnen andere Muses jouw ontwerpen bewonderen en zelfs dragen.

Terwijl je wandelt kom je allemaal figuren tegen, de zogeheten muses. Zie je een Muse met een onberispelijke smaak? Laat het weten! Door een Like te geven, kun je de mode-items van de influencer niet alleen gebruiken voor jezelf, maar ook voor aanbevelingen van outfits aan andere Muses. De kleding en accessoires die ze dragen kun je opslaan en komen zo in je inventory terecht. Zo heb je uiteindelijk een grote opslag vol met kleding om de perfecte outfits te creëren.

Fashion Dreamer Likes verzamelen!

De virtuele ruimte bruist van Muses, modefans die altijd op zoek zijn naar nieuwe inspiratie. Natuurlijk ga jij ervoor zorgen dat je ze de nodige tips gaat geven. Kinderen zullen de vrijheid voelen om zelf kleding en accessoires te ontwerpen. Alles is mogelijk met Fashion Dreamer!

Fashion dreamer

Pas meer dan 1400 verzamelobjecten aan met je favoriete stijlen en kleuren voor een echt unieke flair. Je creaties vormen de basis voor je merk, dus beveel ze aan bij andere Muses en verover de modewereld!

Verblind de muses met je nieuwste pasvormen: als je hun aandacht trekt, verdien je hun Likes. Verzamel meer en meer Likes om uit te groeien tot een iconische fashion dreamer influencer!

@mamascrapelle.nl

Ontdek jouw gevoel voor mode en word een wereldberoemde influencer in een virtuele wereld met de naam Eve, waar mensen hun unieke gevoel voor mode met elkaar delen. In Fashion Dreamer ontdek je de nieuwste modetrends en verken je de wereld met personages die Muses worden genoemd. Kleed de Muses op de manier die jij voor ogen hebt. @Nintendo #fashiondreamer #nintendoswitch #mamascrapelle

♬ fashion show(256764) – TimTaj

Online met andere spelers

Iets wat wij nog niet hebben geprobeerd is om online te gaan met andere spelers. Wanneer je verbinding maakt met het internet, verschijnen de Muses van andere spelers in jouw wereld, zodat je de originele outfits kunt krijgen die ze dragen. Voordat je het weet, worden je eigen ontwerpen een internationale Fashion Dreamer sensatie!

Geef likes aan de outfits die je mooi vindt en gebruik de drone om foto’s te maken van jezelf of met andere Muses.

Wat vindt mijn dochter van Fashion Dreamer?

Ik vond het tof dat je zoveel keuzes had om je eigen figuur samen te stellen. Zoveel keuzes waardoor je het echt passend kon maken bij hoe je er zelf uitziet.

Het is een leuk spel, je kan veel nieuwe kledingstukken aandoen en nieuwe combinaties uitproberen. Ik vindt het leuk om zo’n grote kledingkast te hebben waarin ik elke keer weer wat nieuws kan aandoen en kan kijken wat leuk met elkaar combineert. Voorlopig heb ik nog heel wat te ontdekken en daar heb ik zin in!

Fashion Dreamer heeft als advies leeftijd PEG3, maar ik zou dit toffe modespel * aanraden voor meiden die echt al met mode bezig zijn zoals tieners! Een tof cadeau voor op het verlanglijstje!

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.