Skip to Content

PAW Patrol World, een puptastische open wereld game op oa de Switch

Welkom bij PAW Patrol World! Deze open-wereld game is nu te spelen op diverse consoles en de pc. Geen pup te klein en geen missie is te groot. Eerder mochten we al een andere game testen van Paw Patrol en we keken dan ook erg uit naar deze game. Mijn dochters zijn en blijven fan van deze lieve viervoeters. 2023 is een speciaal jaar voor de pups. Er komt een nieuwe film uit en de animatieserie viert haar 10-jarig jubileum. Daarbij is die laatste ook bekroond. Wat een feest. Maar is deze game ook een reden voor een feestje? Lees snel verder als je nieuwsgierig bent.

PAW Patrol World game nintendo switch consoles

Outright Games

Ook wel leuk om eens de naam achter de game te vermelden. Dat is namelijk Outright Games. Een van de toonaangevende uitgevers van gezinsvriendelijk interactief entertainment, onder licentie van Paramount Consumer Products. Ze zijn verheugd te kunnen melden dat PAW Patrol World vanaf vandaag beschikbaar is om te spelen. Dit avonturenspel met open-wereld komt uit in een spannend jaar voor de franchise, aangezien de bekroonde animatieserie PAW Patrol™, geproduceerd door Spin Master Entertainment, haar 10-jarig jubileum viert. PAW Patrol World is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

PAW Patrol World is een open-wereld avonturenspel waarin spelers van alle leeftijden de straten van het thuisstadje van de pups, Adventure Bay, en daarbuiten kunnen verkennen. De game bevat ook de originele stemacteurs uit het Verenigd Koninkrijk, waaronder Justin Paul Kelley als Chase, Solomon Brown als Ryder, Kallan Holley als Skye en Devan Cohen als Rubble en nog veel meer! Maar de game is in Nederland gelukkig volledig in het Nederlands met ook herkenbare stemmen.

Game PAW Patrol World

Met alle iconische personages uit de geliefde tv-serie moeten spelers samenwerken om burgemeester Humdinger en zijn Kitten Catastrophe Crew tegen te houden. Die zijn namelijk van plan zijn het PAW Patrol Day-festival te verstoren. Spelers kunnen kiezen uit 8 speelbare personages, waaronder het originele team

  • Chase
  • Skye
  • Marshall
  • Rubble
  • Rocky
  • Zuma
  • Maar ook de fanfavorieten Tracker en Everest zijn erbij!

Spelers kunnen naadloos schakelen tussen het hele team tijdens hun missies en gebruik maken van elk van hun unieke PAW-sonaliteiten, voertuigen en vaardigheden om de missies uit te voeren en de vrede terug te brengen in Adventure Bay!

PAW Patrol World nintendo switch

Samenspel

PAW Patrol World biedt de mogelijkheid om alleen op ontdekkingstocht te gaan. Lekker struinen in Adventure Bay of missies oplossen. Maar ook samen kan je deze game spelen. Door samen te werken biedt deze game uren speelplezier voor zelfs de jongste PAW Patrol-fans. Naast de vele missies en zijmissies kunnen spelers kostuums vrijspelen die geïnspireerd zijn op de tv-serie. Maar ook voertuigen kunnen opgepimpt worden, ansichtkaarten, emoji’s en nog veel meer! Arendsogen kunnen burgemeester Goodway’s prijskip Chickaletta ook zien op verschillende verzamelobjecten in het spel.

In een splitscreen spelen twee spelers samen. Verken je eigen plekje of help elkaar. Verzamel koekjes en speel extra’s vrij. Ben je elkaar kwijt? Geen probleem, druk op de knop en je flitst zo naar de ander speler toe. Ga je je pup verkleden of voertuig versieren? Dan moet een tweede speler even geduld hebben, dit gebeurd wel in hetzelfde scherm. Een tip zou zijn om dit ook in de splitscreen modus te doen. PAW Patrol World motiveert echt samenspel dus in die modus zitten mijn dochters ook en even op elkaar wachten als ze de extra dingen doen vinden ze niet erg.

game nintendo outright PAW Patrol World

10 jaar PAW Patrol

PAW Patrol World is gebaseerd op Spin Masters PAW Patrol, de bekroonde animatieserie voor kleuters die de avonturen volgt van een technische jongen genaamd Ryder en zijn team van pups die klaar staan om de dag te redden. Het is een van de populairste kindershows ter wereld en het succes heeft van de franchise een echt wereldwijd fenomeen gemaakt. Sinds de lancering in 2013 wordt PAW Patrol momenteel uitgezonden in meer dan 180 landen en in 35 talen.

PAW Patrol is een van de best bekeken voorschoolse series en bereikt wereldwijd meer dan 350 miljoen huishoudens. De serie is onlangs verlengd voor een 10e seizoen (26 afleveringen) waarin de PAW-pupillen, waaronder Chase, Marshall, Rubble, Skye, Rocky, Zuma, Everest en Tracker, gevolgd zullen worden. Ze gaan op nog meer reddingsmissies en avonturen boordevol actie. Of het nu diep in de onontdekte gebieden van de jungle is of buitenaardse problemen in Adventure Bay, de pups zijn er om te helpen!

PAW Patrol World is nu te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

nintendo switch game hond zuma sky marshall

Wat vinden wij van PAW Patrol World?

De vorige game wordt nog steeds regelmatig gespeeld. Dat was geen open-wereld game. En het was zeer prikkelarm en geen druk ergens op. Die game vinden mijn meiden heerlijk om te spelen omdat er totaal geen druk op iets zit en je het bijna niet fout kan spelen. Outright Games heeft deze ook gemaakt. Maar PAW Patrol World is echt wel anders, maar net zo fijn en vriendelijk! En dan wel de uitdaging die ze soms missen in het eerdere spel. Je stapt echt direct Adventure Bay in en het is zo herkenbaar. Ryder legt nog even de regels uit, in het Nederlands. Je kan het lezen en hij spreekt het uit. Ik vind het wat veel tekst, maar voor kinderen is het ideaal natuurlijk. Je kan dit overigens ook uitzetten zag ik bij instellingen.

Wat is PAW Patrol World geweldig. Ik kan meteen maar duidelijk zijn. Voor zowel mijn dochters, 4 en 9 maar ook voor ons als ouders. Het speelt goed, is herkenbaar en er is zoveel te doen. Het is al heerlijk om rond te lopen of rijden door de herkenbare plek. Als je samenspeelt kan je elkaar aanmoedigen wat ook tof is. De missies zijn divers en haalbaar. Het is nog steeds lekker prikkelarm, niks naars of onder druk, maar het is wel uitdagend. De game zit gewoon goed in elkaar, speelt vlekkeloos en we zijn al vele uren met plezier aan het spelen en zijn nog lang niet klaar! Fijn dat mijn dochters ook samenspelen in een veilige omgeving.

paw patrol world

Wat ons betreft is PAW Patrol World de beste game tot nu toe van deze lieve pups.

De game bestel je hier bij Bol*

Andere Paw Patrol games

Lees ook deze blogs met PEG 3 games

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.