Skip to Content

Paw Patrol avonturenstad heeft je nodig, een switch game

“Geen klus te groot, geen pup te klein!” De leuzen van Paw Patrol galmen al geruime tijd door mijn huis. Mijn jongste dochter van 2 en mijn oudste dochter van 7 kijken graag naar de avonturen van deze heldhaftige pups. Met hun moedige instelling, uitmuntende neus voor teamwork en toffe gadgets redden ze elke keer de dag weer. Paw Patrol avonturenstad voor op de Nintendo Switch werd dan ook met luid gejuich ontvangen. “Voor Paw Patrol is niets te dol!”

Paw Patrol avonturenstad

Een grote stad heeft een nog grotere avonturier nodig! Als Ryder en de PAW Patrol erachter komen dat Burgemeester Humdinger een drukke metropool heeft overgenomen, moeten ze in actie komen om Avonturenstad te beschermen tegen zijn egoïstisch gesjoemel. Team PAWsome en de pups hebben JOU nodig in Paw Patrol avonturenstad.

We komen eraan, Paw Patrol Avonturenstad! Speel met je favoriete pups, inclusief Chase, Skye, Marshall en het nieuwe gewiekst stadsmeisje, Liberty. Gebruik hun unieke vaardigheden in spannende reddingsmissies. Gebruik daarnaast coole gadgets en voertuigen om nieuwe locaties te verkennen van PAW Patrol: De Film. En speel verschillende minigames zoals Pup Pup Boogie, Runners en meer. Je kunt dit leuke 3D-platformavontuur alleen spelen, of in co-pup modus met een vriend.

De PAW Patrol pups zijn geboren helden – ben je er klaar voor om met ze mee te gaan op hun spannendste missie ooit?! 

Wat kan je allemaal doen?

  • HOOFDMISSIE: NAAR AVONTURENSTAD! – Verken compleet nieuwe locaties van PAW Patrol: De Film 
  • WEES DE PUPS – Inclusief Chase, Marshall, Skye en het nieuwe stadsmeisje, Liberty 
  • MISSIE PAW – Wees een held in geweldige reddings- en bonusmissies 
  • VERZAMEL ZE ALLEMAAL – Ontgrendel badges als beloning voor het verzamelen van alle puppy-traktaties 
  • SPEEL MINIGAMES – Zoals Pup Pup Boogie, alleen of in co-pup modus in Paw Patrol avonturenstad

Prikkelarme game

Paw Patrol avonturenstad is geschikt vanaf 3 jaar. De gameplay is heel eenvoudig en wordt regelmatig duidelijk uitgelegd. In het begin handig, daarna beetje irritant. Maar gezien de doelgroep en leeftijd wel weer heel passend. Wij zijn gewend om op de Switch met losse controllers te gamen maar bij deze game heb je ze beide aan elkaar nodig. Ik noem het een prikkelarme game. In de hoofdmissie is er geen tijdlimiet en kan je niet echt verliezen. Het rondlopen is vrij simpel en het is niet echt spannend.

Ryder komt regelmatig met motiverende teksten tussendoor wat het leuk maakt. Hij zegt wel “schiet op pups”, maar echt opschieten hoeft niet. Je kan veilig rondlopen door de stad zonder af te gaan. De minigames in de hoofdmissie zijn leuk en geven iets van uitdaging. Sommige games lopen niet helemaal lekker maar het is een leuke afwisseling in de hoofdmodus van Paw Patrol avonturenstad

Minpunten

Ik heb beloofd dat ik in deze review van Paw Patrol avonturenstad zou zeggen dat mijn dochter van 7 het helemaal geweldig vindt. Ze vindt het prikkelarme heerlijk. Beetje rondlopen met haar favo pups. Ook is het fijn dat de teksten Nederlands geschreven en gesproken zijn. Voor de meer gamende kids is het spel denk ik wat saai. Er zit geen echte competitie in. De minigame modus missen leaderbords wat ook niet echt competitie geeft.

Ook het laden is wel een dingetje.. wederom vindt mijn dochter het niet erg maar als je een hoofdmissie van Paw Patrol avonturenstad wilt starten, wacht je soms wel 3 minuten! Lijkt niet lang maar voelt wel lang aan. Als je na een minigame dezelfde game nog eens wilt doen, dan kan dit ook niet echt makkelijk.

Paw Patrol avonturenstad de game

Al met al speelt mijn dochter Paw Patrol avonturenstad heel graag en kan ze dit prima alleen spelen ook. Dat de teksten in het Nederlands geschreven en gesproken zijn, zijn voor haar erg fijn. En het prikkelarme is voor haar ook heel fijn. Ik vind het als ouder fijn dat ze lekker zelf kan gamen zonder te heftige dingen. Het is dus een prima spel om te spelen voor het slapen. En de nieuwe hond is ook erg geliefd!

Paw Patrol Nintendo Switch

We hebben al meer toffe games mogen recenseren:

Je vind ze allemaal hier bij bol

Kijk hier voor nog meer gave games:

PEG 3

PEG 7

Paw Patrol avonturenstad fan? Check ook deze spellen!

Footer4
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.