Skip to Content

Totum Paw Patrol sieraden maken, een creatief setje

Geen pup te klein, geen klus te groot! Paw Patrol is meer dan een fase hier in huis. Zowel mijn oudste als mijn jongste dochter zijn nog steeds dolenthousiast over deze heldhaftige pups. Toen het setje Totum Paw Patrol sieraden maken op de mat viel, was mijn oudste dochter ook erg enthousiast!

Totum Paw Patrol sieraden

Totum Paw Patrol sieraden is een sieradenset voor de echte PAW Patrol fan. Zo draag je jouw helden altijd bij je! Maak je eigen sieraden samen met Skye, Everest & Marshall! Leuk voor een middag knutselen of om te geven als verjaardagscadeau aan een PAW Patrol fan.

Specificaties:

  • 3 kleuren elastiekdraad
  • 4 grote hartkralen
  • 4 metalen botjeskralen
  • Zilverkleurige kralen
  • Diverse gekleurde kralen
  • PAW Patrol stickervel
  • Gebruiksaanwijzing
  • Geschikt vanaf 3 jaar
  • 2x armband en 2x ketting

Creatief aan de slag

Ik ga dit Totum Paw Patrol sieraden setje maken met mijn oudste dochter van 7. Ze is niet heel creatief of gek op sieraden maar wel gek op deze honden. Dat zorgt ervoor dat ze deze sieraden toch heel tof vindt. Ik ben trouwens zelf ook geen creatieve held op deze manier. Ik schiet al in de stress bij de knoopbeschrijvingen. Maar we did it! Dit setje is geschikt vanaf 3 jaar en dat is fijn. De kralen zijn lekker groot en rijgen makkelijk. En de knopen lukken ons ook zowaar om te maken. Ik moet wel helpen en heb de beschrijving nodig, maar het lukt!

De bandjes zijn van elastiek en er is genoeg voor 2 armbandjes en 2 kettingen. Doordat het elastiek is, past het goed. De kralen zijn divers en leuk met botjes, glimmers en glitters. Van mij hadden er wel mee kralen aanwezig mogen zijn. Maar minimalistische sieraden zijn natuurlijk hip and hot. Mijn dochter vind het trouwens prima. Voor haar hoeft het allemaal niet zo aanwezig. Dit setje is voor haar perfect.

Samen lekker bezig met Totum Paw Patrol sieraden

Het was een studiedag en haar jongste zusje was naar de peuterspeelzaal. Dus ideaal voor ons om deze Totum Paw Patrol sieraden te maken. De pups worden erbij gepakt en aansluiten wil ze graag haar game van Paw Patrol avonturenstad heeft je nodig, een switch game, spelen. Een echte themamiddag hebben we! Het is een leuk setje wat niet te ingewikkeld is dus wij hebben een fijne creatieve middag gehad met veel geblaf.

Lees ook deze blogs

Footer4
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

anna bolijn

Monday 1st of November 2021

Paw Patrol, niets te dol. Nou mijn dochter gaat uit haar dak met deze sieraden set. Lekker knutselen.

Linda Smeets

Saturday 30th of October 2021

Dit zou onze dochter enorm leuk vinden! Ze is dol op kraaltjes, creatief bezig zijn én Paw Patrol! Kortom, ik doe graag mee.

Lynn

Saturday 30th of October 2021

Ik doe mee. Leuk, leuk, leuk!

co

Saturday 30th of October 2021

ik doe graag mee

anja

Friday 29th of October 2021

leuk leuk leuk voor een paar stoere kinderen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.