Knutselen met lieve huisdieren – een selectie Totum Rainbow Pets

Het voorjaar staat voor de deur en de Totum Rainbow Pets staan weer te popelen om de wei in te gaan. Van Totum ontvingen wij een tof pakket om mee aan de slag te gaan. Een stickerset, een notitieboekje en een diamond painting dagboekje. Joyce ontving een ander pakket en bij haar kan je van de week meedoen met een winactie! Hou de blog dus in de gaten. Nu gaan we snel knutselen met lieve huisdieren!

rainbow pets totum

Stickerset en Notitieboekje

Sinds mijn dochter een bureau onder haar bed heeft heeft ze er nog niet veel achter gezeten. Maar het staat dan ook pas een paar weken, en haar kamer is nog niet helemaal klaar. Toen ze deze leuke producten van de Totum Rainbow Pets kreeg wist ze al direct dat het boven in haar kamer moest staan. Dan kan ik als ik niet kan slapen of boven wil spelen lekker knutselen met lieve huisdieren!

De stickers zijn niet alleen leuk om op te plakken op knutsels, maar ook bij cadeautjes inpakken voor vriendinnen en in het dagboekje wat ze kreeg. Die 3 vellen zijn sneller op dan verwacht!
Het notitieboekje is super schattig. Ze heeft al eens eerder zo’n notitieboekje gehad en die is al lang op. Ze gebruikt ze als boekenlegger of voor kleine briefjes te schrijven. Het boekje is er in 3 varianten. Hondje, hertje en poesje! Dat wordt eindeloos knutselen met lieve huisdieren van Rainbow Pets!

Knutselen met lieve huisdieren

Secret Diary Rainbow Pets

Mijn dochter komt op een leeftijd dat ze dagboeken magisch vindt. Ze heeft er nu 3 en gebruikt ze nog niet zozeer als dagboek als wel om gewoon lekker in te tekenen en korte verhalen in te schrijven. Dat zal de komende jaren alleen maar verder groeien. Op vakantie neemt ze vaak wel een dagboekje mee om al haar avonturen in op te schrijven. Dit pakket gaat dan ook mee op vakantie. Sja en dan ben je een dochter van een blogger en moet het natuurlijk wel even uitgepakt worden. Ik legde haar ook uit dat het dan makkelijker in de koffer zou passen. De diamond painting hebben we netjes in bakjes gedaan, en de stickers alvast opgeplakt. In de auto kan ze haar dagboek dan mooi versieren.

knutselen met lieve huisdieren

Binnenkort de review van Joyce van de andere producten met een winactie!

Lees ook deze blogs

Bij Mamascrapelle zijn we fan van Totum en hebben we dan ook al diverse items mogen testen voor jullie. Lees vooral ook de andere blogs.

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.