PAW Patrol dino rescue, een nieuw avontuur

PAW Patrol is niets te dol! Mijn oudste dochter is al tijden gek op deze vrolijke en heldhaftige viervoeters. En nu is er een nieuw avontuur op DVD: Paw Patrol dino rescue. Dus lieve en stoere honden én dino’s! Wat een gouden combinatie. Ben je klaar voor een nieuw puptastisch avontuur?

PAW Patrol dino rescue

PAW Patrol dino rescue

Reis samen met Chase en zijn vrienden naar Dino Wilds voor een heus dinoreddingsmissie. Samen met hun nieuwe vriend Rex komen je favoriete pups voor een gloednieuwe en razend spannende uitdaging te staan. Lukt het hun de dinosaurussen op tijd te redden? We reizen in zes verhalen met de Paw Patrol door een prehistorisch land. Sluit je aan bij de pups terwijl ze Dino Wilds binnengaan en verschillende avonturen beleven. Ze beschermen vrienden tegen een sluwe eierdief en er is een uitbarstende vulkaan in PAW Patrol dino rescue.

Rex is een nieuwe pup en vriend van het team. Rex kan zijn achterpootjes niet gebruiken maar een handig wagentje zorgt ervoor dat hij toch overal mee op avontuur kan. Het team en hun nieuwe vriend beleeft robotachtige dinosaurusavonturen in PAW Patrol dino rescue. Inclusief twee missies van dubbele lengte!

rex

Rex

Chase, Marshall, Skye, Rocky, Rubble, Zuma ontmoeten een nieuwe pup: Rex in PAW Patrol dino rescue. Rex is een Berner Sennen pup in een rolstoel. Hij is een Dino-Expert en woont op Dino-Eiland. Hij kan dus ook met dinosaurussen praten! Voordat hij de PAW Patrol leerde kennen heeft hij nooit eerder andere pups ontmoet. Hij is blij dat de PAW Patrol hem helpt bij de Dino Reddingsmissies!

dinosaurus

Vertrouwd

PAW Patrol dino rescue is een feest van herkenning en toch weer nieuw. De formule van deze lieve pups is eigenlijk gelijk in elke serie en nu dan in combinatie met dinosaurussen. Het is spannend, lief en ik hoor mijn dochter regelmatig lachen. Het is gelukkig nooit te eng, maar wel lekker spannend. De 6 afleveringen zijn heerlijk om even bij te relaxen. Ik heb ook aan mijn dochter gevraagd of ze mee wil helpen met deze review. Bij deze haar inbreng op de vraag hoe vond je dit avontuur?

“Leuk en spannend. Mag ik nu weer kijken”.

Nou zo ver dus haar inbreng haha. Ze kon niet wachten om verder te gaan met kijken, ook al was het al de derde keer. De nieuwe pup Rex is een leuke toevoeging. Het brengt op een speelse manier een rolstoel ter sprake. Goed dat dit in PAW Patrol dino rescue is opgenomen. Kinderen leren echt van hun beeldschermhelden en tof als er diversiteit in karakters te zien is! De DVD is een hit hier en inmiddels is er ook allemaal tof speelgoed te koop wat hierbij aansluit. Wij kruipen onder ons dekentje op de bank en gaan nog een keer kijken.

Specificaties

Dutch Filmworks | 90 minuten | mei 2021 | 1 disk | 8719372013830 | Alle leeftijden | Meer informatie vind je hier

Linkjes Paw Patrol dino rescue

Footer4
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.