Skip to Content

Totum Pixel Painting van Paw Patrol; een doosje vol plakplezier

Mijn dochter en stickers; een match made in heaven! Het doosje van Totum Pixel Painting van Paw Patrol werd op tafel gelegd en even keek ze mij aan. Wat is dit? Nou dit is een soort stickers plakken vertelde ik enthousiast. Samen maken we snel het doosje open en voordat ik het weet heeft ze de stickers al te pakken. Maar we gaan ze niet zomaar random opplakken, we gaan Pixel Painten!

Totum Pixel Painting
Totum Pixel Painting van Paw Patrol

Totum Pixel Painting

Totum brengt met Pixel Painting van Paw Patrol een setje uit wat volwassenen beter kennen als het concept Diamond Painting. Deze kinderversie werkt eigenlijk vrijwel hetzelfde; de kaart met een afbeelding van Paw Patrol moet beplakt worden met bepaalde gekleurde stickers. Deze stickers hebben verschillende vormen en kleuren, waardoor de kinderen (onbewust) bezig zijn met kleuren en vormen benoemen. Leuk en leerzaam tegelijk!

Wat zit er in een pakketje Totum Pixel Painting?

In het pakketje van Totum Pixel Painting vind je 3 afbeeldingen van Paw Patrol, 9 vellen met stickers in verschillende vormen en kleuren en een vel met uitleg. Die uitleg was niet echt aan mijn dochter besteedt; die ging al meteen met de vellen stickers aan de haal. Ik kon nog net uitleggen wat de bedoeling was. Samen bekijken we de verschillende stickervellen en kiezen we een afbeelding van Paw Patrol uit waar we mee willen beginnen.

Plakken maar!

Mijn dochter heeft al snel door dat de vellen met stickers van Totum Pixel Painting matchen qua kleur met de kleuren op de afbeelding van Paw Patrol. Ze kiest een kleur en wil beginnen. Totdat ik laat zien dat er ook verschillende vormen zijn, zoals een vierkant en een rondje. Dat is interessant! Vol goede moed begint ze met plakken en ze is enthousiast. Net als ik trouwens.

Cadeautip

Totum Pixel Painting van Paw Patrol is met recht een onwijs leuk klein cadeautje voor de creatieve kinderen onder ons. Als schoencadeautje of juist voor die jarige job waar je naartoe moet. Het thema Paw Patrol spreekt bijna alle kinderen wel aan, jongen of meisje. Het is simpel en vooral leuk om te doen. Je zou zelfs de afbeeldingen in kunnen lijsten en op kunnen hangen als echt kunstwerken. Het is daarnaast ook nog eens goed voor de fijne motoriek; de kleine stickers moeten van het vel worden afgehaald en op de juiste plek worden geplakt. Aandacht erbij houden dus!

Totum Pixel Painting

Winnen!

Wil jij ook heel graag aan de slag met Totum Pixel Painting van Paw Patrol? Dat kan als je snel naar de winkel gaat om het setje te kopen of gewoon meedoet aan deze te gekke winactie! Ik mag namelijk van Totum een setje weggeven. Wat moet je doen?

  • Gefeliciteerd Willem
  • Over ongeveer 2 weken maken we een winnaar bekend in deze blog. Dit wordt aangekondigd op social media. Winnaar ontvangt een mail. Reageren binnen 2 dagen.
winactie
Footer4 nieuw
Chantal
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

co

Thursday 13th of January 2022

Ik doe graag mee voor onze kleine Nicky. dat zou ze geweldig vinden

Lynn mahieu

Monday 10th of January 2022

Mijn dochter is ook dol op paw patrol en stockeren dus ik maak graag kans voor haar!

Saskia

Monday 10th of January 2022

Oh leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Nog erg jong maar vind het pielen en gepriegel altijd erg leuk om te doen, dus denk dat hij dit wel kan waarderen. En grote Paw Patrol fan ;-)

Sharon Romijn-Hoekstra

Tuesday 4th of January 2022

Ik doe graag mee voor mijn zoontje Luca! Dat zal hij erg leuk vinden! 🥰

Amanda

Monday 3rd of January 2022

Ik zou dit graag winnen voor mijn buurmeisje Sanne. Zij is groot fan van paw patrol

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.