Totum Pixel Painting van Paw Patrol; een doosje vol plakplezier

Mijn dochter en stickers; een match made in heaven! Het doosje van Totum Pixel Painting van Paw Patrol werd op tafel gelegd en even keek ze mij aan. Wat is dit? Nou dit is een soort stickers plakken vertelde ik enthousiast. Samen maken we snel het doosje open en voordat ik het weet heeft ze de stickers al te pakken. Maar we gaan ze niet zomaar random opplakken, we gaan Pixel Painten!

Totum Pixel Painting
Totum Pixel Painting van Paw Patrol

Totum Pixel Painting

Totum brengt met Pixel Painting van Paw Patrol een setje uit wat volwassenen beter kennen als het concept Diamond Painting. Deze kinderversie werkt eigenlijk vrijwel hetzelfde; de kaart met een afbeelding van Paw Patrol moet beplakt worden met bepaalde gekleurde stickers. Deze stickers hebben verschillende vormen en kleuren, waardoor de kinderen (onbewust) bezig zijn met kleuren en vormen benoemen. Leuk en leerzaam tegelijk!

Wat zit er in een pakketje Totum Pixel Painting?

In het pakketje van Totum Pixel Painting vind je 3 afbeeldingen van Paw Patrol, 9 vellen met stickers in verschillende vormen en kleuren en een vel met uitleg. Die uitleg was niet echt aan mijn dochter besteedt; die ging al meteen met de vellen stickers aan de haal. Ik kon nog net uitleggen wat de bedoeling was. Samen bekijken we de verschillende stickervellen en kiezen we een afbeelding van Paw Patrol uit waar we mee willen beginnen.

Plakken maar!

Mijn dochter heeft al snel door dat de vellen met stickers van Totum Pixel Painting matchen qua kleur met de kleuren op de afbeelding van Paw Patrol. Ze kiest een kleur en wil beginnen. Totdat ik laat zien dat er ook verschillende vormen zijn, zoals een vierkant en een rondje. Dat is interessant! Vol goede moed begint ze met plakken en ze is enthousiast. Net als ik trouwens.

Cadeautip

Totum Pixel Painting van Paw Patrol is met recht een onwijs leuk klein cadeautje voor de creatieve kinderen onder ons. Als schoencadeautje of juist voor die jarige job waar je naartoe moet. Het thema Paw Patrol spreekt bijna alle kinderen wel aan, jongen of meisje. Het is simpel en vooral leuk om te doen. Je zou zelfs de afbeeldingen in kunnen lijsten en op kunnen hangen als echt kunstwerken. Het is daarnaast ook nog eens goed voor de fijne motoriek; de kleine stickers moeten van het vel worden afgehaald en op de juiste plek worden geplakt. Aandacht erbij houden dus!

Totum Pixel Painting

Winnen!

Wil jij ook heel graag aan de slag met Totum Pixel Painting van Paw Patrol? Dat kan als je snel naar de winkel gaat om het setje te kopen of gewoon meedoet aan deze te gekke winactie! Ik mag namelijk van Totum een setje weggeven. Wat moet je doen?

 • Gefeliciteerd Willem
 • Over ongeveer 2 weken maken we een winnaar bekend in deze blog. Dit wordt aangekondigd op social media. Winnaar ontvangt een mail. Reageren binnen 2 dagen.
winactie
Footer4 nieuw
Chantal
Delen is enorm lief

Chantal

Hoi ik ben Chantal, getrouwd en moeder van een prachtige dochter genaamd Nora. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs en het lezen van een boek staat altijd standaard op het dagprogramma. Lezen is ook mijn ontspanning aan het einde van een lange dag. Samen met mijn gezin ben ik graag actief bezig en knutsel ik graag met mijn dochter.

38 reacties

 1. Mijn dochter is dol op Paw Patrol , al heel lang. Ze is ook dol op knutselen. Ze zal dit heel leuk vinden.

 2. Ja, ik doe mee! Leuk voor mijn dochter en meteen een goede oefening voor de fijne motoriek. Paw Patrol doet het hier altijd goed.

 3. Wat ziet dit er super top 👍uit en erg leuk om ermee bezig te zijn en er iets moois van te maken, zeker voor mijn😍 kleinkind, MamaScrapelle. Ik maak maar wat graag 🤩 kans om een geweldige leuke verrassing voor haar te hebben!! 😍👍🥰

 4. Superleuk voor de jongste van 3 hier in huis….na weken in quarantaine kan ze deze leuke boost wel waarderen denk ik….

  • Super leuke actie. Ik waag graag een poging voor onze zoon van 5. Die is helemaal weg van paw patrol en vind diamond painting ook erg leuk.

   🤞🏻

 5. Leuk, ik doe mee voor mijn nichtje. Woensdag is mijn oppasdag en dan kunnen we gezellig samen plakken!

 6. Mijn buurmeisjes en stickers dat is 4 handen op één buik, daarom doe ik graag mee aan deze leuke winactie.

 7. Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochter.
  Ik volg bloglovin en loot graag mee.
  Doe voorlopig mee op het e-mailadres van mijn man

 8. Ik doe erg graag mee voor de kinderen 😊😊, heel erg leuk 😀 Groetjes Anneliese de Waal

 9. Dit is iets wat mijn zoontje erg fijn zou vinden om uit te proberen. Hij is erg bezig met stickers en dit zou een goede uitdaging zijn.

 10. Oh leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Nog erg jong maar vind het pielen en gepriegel altijd erg leuk om te doen, dus denk dat hij dit wel kan waarderen. En grote Paw Patrol fan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.