Skip to Content

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe – een nieuwe switchgame!

Ga met één tot vier spelers* op reis naar Planeet Popstar, waar je vier kleurrijke werelden vol platformplezier moet overwinnen om het schip te repareren van de mysterieuze reiziger Magolor. Waar doe je dat? In Kirby’s Return to Dream Land Deluxe natuurlijk! Mijn dochter kon niet wachten om deze game uit te proberen voor jullie! Bekijk nu de trailer:

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

De game biedt zowel nieuwkomers als ervaren Kirby-spelers volop speelplezier met nieuwe content en mogelijkheden. Denk aan helper Magolor, een hulpstand voor het hoofdavontuur, verbeterde beelden en amiibo-functies. Wanneer je samen met andere spelers speelt, kunnen die naast Kirby ook kiezen voor koning Dedede, Meta Knight en bandana-Waddle Dee. Kirby’s Return to Dream Land Deluxe speel je dus alleen of samen met 3 andere vrienden. Baan je een weg door de stages met superkrachten, kopieerkrachten – inclusief de nieuwe krachten Mecha en Zand – en de terugkerende Festivalkracht.

Geniet van eindeloze party-fun met maximaal vier spelers in de 10 subgames van het pretpark Magisch Magoland, waar je in-game souvenirs kunt winnen. Nadat je in het hoofdavontuur Magolor hebt geholpen om zijn schip te repareren, kun je genieten van een heel nieuwe stijl gameplay in Magolor-epiloog: reiziger tussen dimensies. In deze nieuwe spelstand kunnen maximaal vier spelers als Magolor op reis gaan om zijn krachten te herstellen. Genoeg speelplezier in Kirby’s Return to Dream Land Deluxe!

Onze ervaring van deze PEG 7 game

Zoals ik al zei kon mijn dochter niet wachten op Kirby’s Return to Dream Land Deluxe! Ze had eigenlijk de eerste Kirby nog op haar verlanglijstje staan, maar deze is zoveel beter aldus mijn 10 jarige ;-).

De graphics van Kirby’s Return to Dream Land Deluxe zijn geweldig en het spel ziet er erg kleurrijk en levendig uit. Het spel bevat ook verschillende omgevingen, variërend van groene weiden tot ijzige grotten en uitgestrekte woestijnen. Elk niveau is goed ontworpen en zit vol met geheimen en verborgen schatten die je kunt ontdekken.

Een van de hoogtepunten van het spel is de multiplayer-modus, waarin tot vier spelers tegelijk kunnen spelen. Het spel biedt verschillende personages om uit te kiezen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en krachten. Dit maakt de multiplayer-modus zeer vermakelijk en maakt het spel ook toegankelijk voor jongere spelers die misschien nog niet zo ervaren zijn met platformspellen.

De muziek in Kirby’s Return to Dream Land Deluxe is ook geweldig en past perfect bij de sfeer van het spel. Het spel heeft een vrolijke en levendige soundtrack die de speler aanspoort om door te gaan en de uitdagingen aan te gaan.

Onze ervaring met Kirby’s Return to Dream Land Deluxe was zeer positief. Mijn dochter genoot van de gameplay, de kleurrijke graphics en de geweldige muziek. Het spel was ook zeer uitdagend en mijn dochter vond het leuk om elk niveau te verkennen en alle verborgen schatten te vinden. De multiplayer-modus was ook erg leuk en zorgde voor veel vermaak met buurmeisjes en samen met mama natuurlijk!

Al met al is Kirby’s Return to Dream Land Deluxe een fantastisch spel dat ik iedereen zou aanraden die van platformspellen houd.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe voor de Nintendo Switch is nu verkrijgbaar. Ga met één tot vier spelers op avontuur op de verre Planeet Popstar en trek door vier kleurrijke werelden om het schip van de mysterieuze reiziger Magolor te repareren.

Kirby's Return to Dream Land Deluxe een nieuwe switchgame peg 7 van de roze vriend Kirby. Een hit om alleen of samen te spelen! platformspel

Kijk ook bij deze PEG 7 games

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.