Pokémon Scarlet, een musthave voor de Pokémon liefhebber.

Pokémon Scarlet, wie wil dat niet hebben? Inmiddels is Pokémon toe aan de negende generatie games en het houdt vast nog niet op. Mijn kinderen (15 en 9) stonden te springen om deze game te spelen. En wat ze ervan vonden? Dat lees je in deze blog.

Pokémon Scarlet

Wat gebeurt er in Pokémon Scarlet

Pokémon Scarlet is een rollenspel. Naast Pokémon Violet één van de eerste spellen van de negende generatie games. In het begin van het spel kan je kiezen uit 3 Pokémons. Een waterPokémon (Quaxly) een vuurPokémon (Fuecoco) en een grasPokémon (Sprigatito). Daarna hoor je een raar geluid en moet je op onderzoek uit wat dit is. Dan kom je Koraidon tegen. En dan…. begint het spel.

Wat is de uitdaging

Je moet tegen Pokémons vechten. Vooral team Star. Dat is een heel sterk team met heel veel Pokémons. Het is in Pokémon Scarlet ook lastig om je bestemming te vinden. Daar heb je een kaart voor gekregen. Je gaat dan naar bepaalde gyms. Daar kan je badges verdienen door in een toernooi mee te doen. Je kan ook op zoek naar gigantische versies van Pokémon en die kan je dan verslaan. Dat is in Pokémon Scarlet vooral de uitdaging. Naast team Star verslaan.

Wat biedt Pokémon Scarlet?

Qua Graphics is Pokémon Scarlet niet heel speciaal. Het ziet eruit als ieder andere Pokémon game, maar biedt je wel de mogelijkheid om lang te genieten. Er zijn verschillende werelden (biomes). De werelden zijn zo groot, dat het wel een tijdje duurt voordat je deze volledig hebt gezien. Minpunt van deze game is dat er veel in wordt gepraat. Dat is vooral lastig als je moeder roept dat het eten klaar is en je het spel niet kan beëindigen. Je ziet op de foto’s dat de ondertiteling in het Engels is, maar je kan deze ook op Nederlands zetten. Voor mijn dochter was Pokémon Scarlet vooral leuk omdat ze in deze game kan kiezen voor Sprigatito. Mijn zoon vindt vooral het ontdekken van de verschillende werelden leuk en zoveel mogelijk Pokémons te vangen.

Pokémon Scarlet

Tot slot

Pokémon Scarlet is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Tegelijkertijd is ook Pokémon Violet uitgekomen. In deze game kan je Pokémon vliegen. Daarvoor moet je wel een grote Titaan verslaan. Meer informatie over Pokémon Scarlet op bol.com via deze link.

Lees ook deze blogs met PEG 7 games

en

Ga jij Pokémon Scarlet spelen?

Footer4 nieuw
Elles
Delen is enorm lief

Elles

Ik ben Elles, 52 jaar, moeder van een 10-jarige dochter en een 16-jarige zoon. Ik blog regelmatig op Mamascrapelle en StoerLeesVoer. Ik hou namelijk van koken, mooie prentenboeken en literatuur. In mijn werk richt ik mij op een verbetering van de samenleving.

2 reacties

  1. Hey Elles

    Ik heb een praktische vraag… mijn zoon heeft Violet aangekocht, maar wij vinden nergens waar we die ondertitels kunnen veranderen… Kan je eventueel helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.