Skip to Content

Totum Paw Patrol strijkkralen en Sealife raamstickers – een tijdloze ontspanning

Wat is het toch heerlijk als kinderen zich kunnen vermaken met creatief speelgoed. Als ze zelf iets creëren, verzinnen, prutsen en knutselen. En dat is ook heel belangrijk voor de cognitieve ontwikkeling. En laat het maar aan speelgoedfabrikant Totum over om daar een uitgebreid aanbod voor te hebben. Waaronder dus de tijdloze strijkkralen en raamstickers. Dat blijft toch altijd leuk! En goed nieuws, van de Paw Patrol strijkkralen mogen we in samenwerking met Totum een setje weggeven! Wat je daarvoor moet doen? Lees verder!

Totum Paw Patrol strijkkralen en sealife raamstickers voorkant

Creatief spel

De fantasie de vrije loop laten. Zelf iets verzinnen of in elkaar zetten. Voor jonge kinderen is dat in hun ontwikkeling heel belangrijk. Daarmee ontwikkelen ze namelijk creativiteit. En in creatief spel is er vaak ook meer rust en tijd om er echt in op te gaan. Het spelen met strijkkralen is daar echt een goed voorbeeld van. Iets moois creëren, naar een voorbeeld of naar eigen fantasie. Een belangrijke tegenhanger dus voor schermtijd en de vele prikkels die daarbij op kinderen afkomen!

En gelukkig is er ook heel veel keuze in verschillende thema’s. Van dieren tot superhelden. Wij mochten aan de slag met de hondenhelden van Paw Patrol. Dat is altijd een succes!

Totum Paw Patrol strijkkralen

Totum Paw Patrol strijkkralen

De pups van avonturenbaai hebben al voor veel kijkplezier gezorgd. En wat is er leuker als er dan ook nog speelgoed van Paw Patrol gemaakt wordt? De Totum Paw Patrol strijkkralen is een leuk voorbeeld van tijdloos en uitdagend speelgoed. In de verpakking vinden we een set spulletjes om Chase en Marshall te maken. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wat zit er in de doos:

  • zakje strijkkralen
  • strijkpapier
  • voorbeeld vel Marshall en Chase
  • uitleg
  • plastic ondergrond

Het is een overzichtelijke hoeveelheid kralen en met wat hulp lukt het om het voorbeeld keurig na te maken. Het leuke van strijkkralen is dat het eigenlijk van jong tot oud leuk blijft. Ook voor kinderen van bijvoorbeeld 8 – 10 jaar is het nog een fijne activiteit. Het vraagt ook best wel wat van de fijne motoriek en ruimtelijk inzicht, dus hoe ouder het kind hoe makkelijker het gaat. Maar het is in ieder geval een creatieve activiteit met een leuk eindresultaat. En voor de echte fans van Paw Patrol een leuk cadeau-idee!

Totum raamstickers Sealife

Naast de Totum strijkkralen van Paw Patrol mochten we aan de slag met nog zo’n tijdloze topper: raamstickers. Wie heeft daar vroeger niet mee gespeeld? En het blijft leuk om dit op het raam te plakken thuis of in de auto. Een leuk thema is Sea Life.

Wat zit er in deze verpakking van de Totum raamstickers? Vier vellen met raamstickers van zeedieren, piraten, zeemeerminnen, een duikboot, schip en nog heel veel meer. Ook een kleine kartonnen ondergrond om een mini onderwaterwereld te creëren. De stickers zijn herbruikbaar dus zo kunnen jonge kinderen steeds weer hun eigen verhaaltje verzinnen. Beleef avonturen diep in de zee! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Al met al hebben we weer leuk kunnen spelen met dit creatieve speelgoed van Totum. De strijkkralen van Paw Patrol en de raamstickers van Sea Life. Ze vallen goed in de smaak! En vast bij heel veel kinderen. Gelukkig mogen we iemand anders ook blij maken met de Paw Patrol strijkkralen van Totum!

Winactie Totum Paw Patrol strijkkralen

Wat moet je doen om kans te maken op dit creatieve speelgoed van Totum? Voor de echte Paw Patrol fans natuurlijk:

  • Gefeliciteerd Femke
  • Over ongeveer 2 weken maken wij de winnaar bekend in deze blog. Dit wordt aangekondigd via social media. De winnaar ontvangt een mail. Reageer binnen 2 dagen.
Totum Paw Patrol strijkkralen winactie

Meer speelplezier met Paw Patrol:

Footer4 nieuw
Lianne
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

co

Thursday 13th of January 2022

Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. ze is gek op strijkkralen en op Paw Patrol, dus dit zou ze geweldig vinden

Sharon Romijn-Hoekstra

Tuesday 4th of January 2022

Ik doe graag mee voor mijn zoontje Luca! Hij zal dit erg leuk vinden. ❤️

Lynn mahieu

Tuesday 4th of January 2022

Mijn dochter is de laatste tijd dol van Paw patrol en wil de hele dag naar hun filmpjes kijken! Knutselen doet ze gelukkig ook nog steeds heel graag dus dit combineren zou ze fantastisch vinden!

Trotsema fati

Tuesday 4th of January 2022

Superleuk voor mijn grote Paw Patrol fans🥰

Marieke

Monday 3rd of January 2022

Jaa super leuk ik doe graag mee voor onze zoon Cas.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.