Skip to Content

Stip vriendenboek, een reuzeleuk invulboek voor ponyvrienden!

Ik ben zo blij dat vriendenboekjes nog steeds populair zijn op scholen! Even lekker offline, persoonlijk en een leuke herinnering. Je geeft iemand een stukje vertrouwen en een goed gevoel door die persoon te “kiezen” om in jouw speciale boekje te schrijven. Er zijn vele leuke soorten en vandaag zet ik het Stip vriendenboek in het zonnetje!

Stip vriendenboek

Stip vriendenboek

Het leukste vriendenboek voor echte ponyfans is dit Stip vriendenboek! Dit vrolijke vriendenboek boordevol leuke vragen is speciaal gemaakt voor alle kinderen die van pony’s en paarden houden. Vraag of je vrienden, vriendinnen, familie, juffen of klasgenoten iets over zichzelf willen schrijven en een foto inplakken. Een boek om voor altijd te bewaren!

Uniek: dit Stip vriendenboek bevat afwisselende vragen, zodat het leuk is voor je paardenvrienden én voor je niet-paardenvrienden.

Stip is echt!

Pony Stip is niet zomaar een pony. Stip vriendenboek is niet alleen op papier. Nee deze lieverd bestaat echt! Ontmoet Stip de pony in het echt bij Avonturenboerderij Molenwaard. Hoe tof is dat? Stip is een ondeugende, grappige en lieve Shetlandpony vol met stippen. Hij is kampioen ontsnappen en door de modder rollen. Hij is altijd in voor een avontuur en een lekker hapje. Mijn dochter is gek op stip en ik snap dat wel.

Paardenliefde

Ik gaf in een eerdere blog al aan dat mijn oudste dochter gek is op paarden. Ik ben zelf allergisch maar vind het wel tof om zo nu en dan eens te rijden. Ook vind ik het prachtige dieren. Mijn dochter is niet per se een paardenmeisje, ze zit immers niet op paardrijden. Maar in de zomermaanden gaat ze wel eens rijden op een boerderij hier in de buurt. Daarnaast kijkt ze graag films met paarden. Ze heeft paarden van Lego, playmobil en Barbies. En ze imiteert graag paarden. En nu is ze dus ontzettend blij met haar Stip vriendenboek.

Voorheen had ze een vriendenboekje van Vaiana, maar deze begint vol te raken. En een beetje uit elkaar te vallen. Ook zit ze in groep 3 en is dat een mooie moment voor een wat “serieuzer” boekje. Het Stip vriendenboekje past dan ook perfect bij haar op dit moment. Het is speels maar niet kinderachtig. En Stip is gewoon heel erg lief.

Invullen maar

Het Stip vriendenboek is iets groter dan de meeste vriendenboekjes die ik ken. Dat maakt het leuk en geeft net iets meer ruimte tot invullen. Het is hip, bij de foto staat immers dat je hier een selfie mag plakken. Ook wisselen de invulpagina’s qua vragen. Soms staan er paardenvragen in en soms niet. Zo is het boekje ook voor niet paardenfans leuk om in te vullen.

Onderaan staat nog een leuke ’this or that´ en de persoonlijke pagina is af! De kleuren zijn rustig en vriendelijk en mijn dochter is onwijs blij met haar Stip vriendenboek. Eerst gaat ze zelf netjes aan de slag om haar gegevens in te vullen. En ze geeft al aan dat ze niet kan wachten om het mee naar school te nemen. Wie zal hem eerst krijgen….

Stip vriendenboek

Specificaties Stip vriendenboek

Stip vriendenboek

Uitgever: De Witte Leeuw | 64 pagina’s | Nederlands | 9789493236080

Meer leuks van Stip

Omdat Stip echt bestaat en deze lieve pony erg geliefd is, is er nog meer leuks te krijgen! Meteen een leuke cadeautip dit allemaal.

Footer5
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.