Skip to Content

Paw Patrol Designer activity book voor thuis en onderweg

Een mond vol, maar wel een heerlijk boek voor kinderen die houden van die kleine hondjes. Met Paw Patrol designer activity book hebben jouw kinderen urenlang tekenplezier. En dan bedoel ik ook echt uren. Ben je ook zo benieuwd hoe dit kan met deze pups?

Paw Patrol designer activity book

De leuke hondjes van Paw Patrol

Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma vormen samen het reddingsteam Paw Patrol. Zij worden aangestuurd door Ryder, een jongen. Hun missie is om de stad te helpen. De serie loopt al sinds 2013 en sinds die tijd hebben ze al films, spelletjes, speelgoed en games op hun naam staan. Mijn zoon heeft zijn eigen chase knuffel in zijn bed liggen. Niet zo gek dat mijn kinderen Paw Patrol designer activity book erg leuk vinden!

Paw Patrol Designer book ziet eruit als een koffertje

Het grappige van dit boekje is dat het eruit ziet als een koffertje. Door het handvat is het heel makkelijk om overal mee naar toe te nemen. Door de klittenband aan het handvat blijft de koffer ook goed dicht zitten. Verder is de buitenkant van stevig karton, dus het kan wel tegen een stootje. Of een glas met drinken. En een een val op een natte stoep kan hij ook helemaal handelen! Aan de voorkant zie je ook 3 gelpennen die je helaas wel eraf moet halen waardoor de voorkant beschadigd. Dat is dan wel weer jammer. Misschien kan Totum hier iets op verzinnen, want eenmaal eraf kan je ze ook nergens meer kwijt.

Tekenen, plakken of ontwerpen

Wat je ook kiest je kan er uren zoet mee zijn. In Paw Patrol designer activity book zitten twee vellen boordevol stickers die je op drie soorten voorbedrukte pagina’s kan plakken. Wie plak jij waar? Daarachter zitten twee kleuren sjablonen. Hiermee kan je het logo maken of één van de pups. Helaas moet je dit er ook uitscheuren om te gebruiken, dus daarna kan je het niet meer in het boekje bewaren. De sjablonen zijn lekker stevig dus vaak te gebruiken. De laatste bladzijdes van dit boekje zijn voor het tekenen. Teken het huis of maak een pup na. Alles kan en alles mag. Met de drie verschillende kleuren gelpennen bepaal jij wat je tekent.

Paw Patrol designer activity book met stevige ringband

Door de ringband kan je op elke bladzijde kleuren. Voor- of achterkanrt. Het maakt niet uit, want je draait de bladzijde zo dat je er goed mee kan tekenen. Doordat het de buitenkant van stevig karton is, kan je Paw Patrol designer activity book makkelijk mee nemen in de auto. De buitenkant is een soort stevig tafel voor de binnenkant. Hoe fijn is dat? Mijn kinderen waren er erg blij mee. Vooral toen ze nog niet klaar waren met hun tekening. Neem maar mee in de auto. Dan kan je hem daar af kleuren!

Voor alle Paw Patrol fans

Heb jij een fan van Paw Patrol thuis zitten? Dan is dit boekje zeker een must-have voor jouw collectie. Vanaf drie jaar wordt Paw Patrol activity book aan geraden en ik denk dat het een prima leeftijd is. De sjablonen zullen ze op die leeftijd nog een beetje moeilijk vinden, maar de rest kunnen ze echt prima doen. Tekenen met de pups was nog nooit zo leuk geweest!

achterkant
winactie

Winactie Paw Patrol designer activity book

Vind jij Paw Patrol designer activity book ook zo gaaf van Totum? Ik mag een set weggeven! Laat dus snel een reactie achter wie jij wil verrassen met deze gave koffer! Welk kind ga jij blij maken?

  • Gefeliciteerd Pauline!

Winnaars worden gemaild en dit wordt aangegeven op Facebook en Instagram. Reageer binnen 3 dagen anders zijn we genoodzaakt iemand anders uit te loten.

Footer4
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

anja

Monday 15th of November 2021

lek voor een stoere man

Heidie

Sunday 14th of November 2021

Mijn nichtje van 4 jaar maak ik daar graag blij mee, die is helemaal fan van Paw Patrol. Mijn dochter jaren geleden ook maar die is daar nu te groot voor.

Imke

Sunday 14th of November 2021

leuk voor een kleine meid

Adrienne

Sunday 14th of November 2021

Ik doe mee voor mijn petekindje! Binnenkort jarig en helemaal weg van Paw Patrol

Denise

Tuesday 16th of November 2021

Ik doe graag mee voor ons zoontje, wie een grote fan is van paw patrol

Anneliese de Waal

Saturday 13th of November 2021

Ik doe erg graag mee voor mijn zoon Luc 😊😊, erg leuk 🥰🥰 Groetjes Anneliese de Waal

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.