My Little Pony – Op avontuur in Hoefdorp aan Zee – een PEG 3 game

Verken de betoverde wereld van Equestria met Sunny en haar vrienden in dit nieuwe avontuur vol vriendschap en magie. Na vijf jaar is er weer een heerlijke game van Outright Games en Hasbro: My Little Pony op avontuur in Hoefdorp aan zee. Verken als Sunny het eiland en breng de magie terug naar Equestria door het vergeten Hoefdorp aan Zee-festival te organiseren.

My Little Pony hoofdfoto

My Little Pony

Het is tijd om feest te vieren, want de voorbereidingen voor Equestria’s Maretime Bay Day Festival zijn in volle gang. Maar één pony is erop uit om het feest te bederven! Ga mee met de avontuurlijke Sunny, de vriendelijke Hitch, de creatieve Izzy, de moedige Zipp en de zelfverzekerde Pipp wanneer ze proberen de dag te redden en het beste festival ooit te organiseren!

Speel als Sunny en gebruik haar magische krachten om opdrachten en uitdagingen te voltooien met speciale vrij te spelen ponyvaardigheden om te vliegen, springen en schaatsen door de fantastische wereld van Equestria. Pas Sunny onderweg aan met nieuwe kleding en accessoires om ervoor te zorgen dat ze er op haar best uitziet voor de grote dag van Hoefdorp aan Zee!

Speel met Sunny

Mijn Isabel stond te springen toe ze hoorde dat ze dit speel kreeg. Ze is dol op My Little Pony en heeft er al een paar, maar het spelen op de switch is iets heel nieuws voor haar. Haar grote broer heeft al een paar spelen voor zichzelf erop en nu heeft zij ook een spel. De intro van het spel zit vol glitters en regenbogen. Geweldig voor een meisje van vier jaar oud. In het spel speel je Sunny die het festival wil organiseren. Onderweg komt ze vrienden tegen die haar graag helpen. Maar één pony probeert het festival te bederven.

My Little Pony begint stapje voor stapje

Het spel is vanaf drie jaar, maar dat vind ik iets te enthousiast. Vier zou een betere leeftijd zijn. Wel zorgt het spel ervoor dat je alles stapje voor stapje leert. Voor ik het weet springt Isabel van bloem naar bloem en trapt tegen bomen aan. De bediening is simpel, want bijna alles is met de A knop te doen. Voor we het weten zit Isabel in deel 3 van het verhaal en kan ze bloemen openen, tegen bomen trappen, wortelen zoeken en konijnen hoeden.

Volg de sterren

Daarnaast is het heel makkelijk om te zien waar je in My Little Pony heen moet. Onderweg moet je namelijk de sterren ophalen. Volg dus de sterren en later het vlindertje. Dan weet je zeker dat je de goede kant op loopt. Ik zie Isabel genieten terwijl ze door het level loopt. Het lijkt een beetje op Paw Patrol die we voor Joshua hebben. Ideaal voor jonge kinderen die ook graag willen gamen. Het spel is namelijk heel makkelijk te bedienen.

Speel de minigames vrij

Door het avontuur te spelen speel je gelijk ook minigames van My Little Pony vrij. Super leuk als je niet het avontuur wil spelen maar snel even een spelletje. Loop een modeshow of drijf konijnen bijeen. Dat laatste was een beetje frustrerend omdat de konijnen ook in hun holletje kunnen kruipen. Dus je kan wel raden wie uiteindelijk een spelletje mocht afmaken. Maar hoe dan ook, de spelletjes zijn een leuk extraatje bij deze game.

My Little Pony voor jonge kinderen

Isabel en ik zijn het erover dat deze game geweldig is voor jonge kinderen. Vooral voor alle fans van My Little Pony. Hoe leuk is het om met je favoriete pony’s een game te spelen? Het is lekker makkelijk te besturen en het verhaal spreekt jonge kinderen ontzettend aan. Isabel wilt het liefst dit spel de hele dag door spelen en dat zegt voor mij meer dan genoeg. Zoek je nog een leuke game? Dan raden wij My Little Pony echt aan!

Deze game is beschikbaar voor de Nintendo Switch, PS4, PC en Xbox. En heeft ook een multiplayer modus zodat je vrienden online kunt uitnodigen om bijvoorbeeld samen een modeshow te lopen.

Lees ook deze blogs met PEG 3 games

Footer4 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.