Geniet van de heerlijke Braziliaanse thee Essência da Natureza

Een ultiem rustmomentje is toch wel met een kopje thee op de bank zitten. Kleedje, chocola en even tijd voor jezelf. En dan natuurlijk het liefste met je favoriete theetje. Als je op zoek bent naar nieuwe lekkere smaken, dan hebben wij dé tip. De heerlijke thee van Essência da Natureza. Wat dacht je bijvoorbeeld van groene thee gecombineerd met ananas en munt? Een aanrader hoor, voor vrouwen en mannen, deze eerlijke en heerlijke theesoorten van planten uit de Zuid-Amerikaanse Amazone!

Essencia da natureza thee

Smaakvol ontspannen

Natuurlijk weten we van de positieve gezondheidsaspecten van bijvoorbeeld groene thee. Vol met antioxidanten die goed zijn voor je weerstand. Dus voor lichaam en geest is een kopje thee een goed idee! Een thee die net wat extra biedt is Essência da Natureza. Oftewel de essentie van de natuur. Een Braziliaanse thee met oog voor je gezondheid!

Essência da Natureza gelooft dat zorgen voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid de sleutel is tot het genieten van een vol en puur leven.

Het assortiment van deze theesoorten is heel uitgebreid dus er zal zeker iets voor je tussen zitten. Er zijn 17 verschillende blends, die allen verschillende positieve effecten hebben op je lichaam. Bijvoorbeeld voor balans, reiniging, weerstand en energie. De volgende heerlijke smaken mochten we uitproberen:

  • Green with Envy – pineapple. Bij deze zoete variant is de Yerba Maté thee gecombineerd met ananas en op smaak gebracht met munt. De thee is rijk aan antioxidanten. Traditioneel wordt Yerba Maté in Latijns-Amerika gebruikt voor het behouden van een optimaal gewicht.
  • Green with Envy – lemon. Deze frisse variant van de Green with Envy thee is verrijkt met een vleugje citroen. Ook deze Yerba Maté thee helpt bij een gezond gewicht.
  • Lift me Up – orange. De Lift me Up theelijn van Essência da Natureza bevat graviola (zuurzak) bladeren. Geef jezelf een antioxidanten boost met deze fruitige en verfrissende citrusmix. Graviola wordt traditioneel gebruikt om het immuunsysteem en de bloeddruk te ondersteunen
Essencia da natureza thee

Wat een smaakvolle theesoorten! De verrassend frisse en zoete smaak van ananas is wel echt een favoriet. In de mooie verpakking zitten 30 theezakjes, dus daar kun je een poos mee vooruit.

Essência da Natureza – eerlijke thee 

Er wordt gebruik gemaakt van unieke en hoogwaardige plantaardige producten, zo blijkt uit de achtergrondinformatie. Ook zit de thee in ongebleekte theezakjes. Dat is toch wel een prettig idee voor iets waar je kokend water overheen gooit. De verschillende soorten thee van Essência da Natureza zijn gemaakt van planten uit de Zuid-Amerikaanse amazone. Planten die bekend staan om hun zuiverende en versterkende eigenschappen.

Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, veganistisch én fairtrade. En dat smaakt net een tikkeltje beter! Ook de verpakking en verzending is op zo verantwoord mogelijke wijze georganiseerd. Zo worden er bomen terug geplant en wordt er zoveel mogelijk lokaal geproduceerd.

green with envy

Dat geeft jouw ultieme relaxmomentje dus ook nog eens een milieuvriendelijk aspect. Maar goed voor je lichaam en geest zorgen, daar gaat het natuurlijk vooral ook om. Wat ons betreft ook een mooi cadeau voor een feestelijke gelegenheid. Een bijzondere, attente en lekkere verrassing voor bijvoorbeeld je moeder, vriendin of zus! En niet te vergeten een fijn cadeautje voor jezelf.

Je shopt de thee online. Bekijk meer over het ontstaan van dit Nederlandse bedrijf en ontdek natuurlijk alle lekkere smaken op de website.

Footer4 nieuw
Lianne
Delen is enorm lief

Lianne

Ik ben Lianne, 40 jaar oud en moeder van drie hele lieve jongens. Opgeleid als orthopedagoog en geïnteresseerd in alles rondom opvoeding en ontwikkeling. Hoe kun je als ouder mindful te werk gaan, hoe zorg je voor jezelf en hoe hou je het een beetje leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.