Skip to Content

Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets – een krachtige stofzuiger bij huisdieren

Sinds april zijn wij de trotse eigenaren van twee lieve kittens. Waar ze in het begin nog helemaal niet verhaarden is dat de laatste maand toch wel anders geworden. En dan hebben we nog de kattenbak met al die kleine korreltjes. Stofzuigerzakken raken veel te snel vol dus ging ik op zoek naar een krachtige stofzuiger bij huisdieren. Zo stuitte ik op de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets. Dat was wel even wennen…

krachtige stofzuiger bij huisdieren

2 huistijgers

Minoes en Phoebe zijn echt twee heerlijke katten met ieder hun eigen temperament en gewoontes. Phoebe is het liefst de hele dag door buiten en komt rond half 10 ’s avonds naar binnen waarna wij het kattenluikje naar de tuin dicht doen. Minoes is graag wat meer in onze omgeving en kruipt graag op schoot. Sinds de dames zijn gesteriliseerd merken wij dat hun haren los beginnen te komen. Niet dat dat direct verband houdt met de sterilisatie, het is ook het proces van een kat in de groei. Een krachtige stofzuiger bij huisdieren heb je wel nodig dan.

Rommelig huis

Hoe leuk en lief en schattig de kittens ook zijn, ze maken er wel een rommeltje van in huis. Phoebe graaft graag in de plantenpotten of gaat er inliggen. Met als gevolg dat er overal aarde in de vensterbank ligt. Minoes speelt veel met de kartonnen krabpalen waardoor er allemaal stukjes karton rondslingeren. Ach beter dat dan dat ze onze meubels kapot maken. En natuurlijk maken ze gebruik van hun kattenbak. Hier hebben wij wel een uitloopmat voor liggen, maar nog steeds liggen er kleine korreltjes op de grond.

Nu moeten we vaker stofzuigen en een krachtige stofzuiger bij huisdieren om al die rommel op te ruimen is dan dus wel handig. De stofzuiger die we hadden was niks mee aan de hand, maar we merkten dat die zakken wel erg snel vol gingen zitten. Zonde voor het milieu eigenlijk dat moet toch anders kunnen?!

Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets

Thomas stofzuigers heeft hier mooi op ingespeeld. Ze ontwikkelden een hybride stofzuiger perfect voor het leven met een gezin en huisdieren. Deze stofzuiger kan namelijk niet alleen stofzuigen, maar ook waterzuigen! In een huis waarin jonge huisdieren nogal eens een plasje doen is dat ideaal. Denk aan puppy’s die nog niet helemaal zindelijk zijn, of een kitten die de kattenbak net niet haalde. Zo’n hybride krachtige stofzuiger bij huisdieren is dus perfect!

Bij deze stofzuiger zijn 2 opvangbakken. De oranje voor huisstof en vuil en de blauwe om vocht op te zuigen. Uiteraard zitten er ook verschillende mondstukken bij om bijvoorbeeld tussen kieren te stofzuigen.

Een krachtige stofzuiger bij huisdieren

In een gewoon huishouden heb je te maken met stof, straatvuil en haren. Heb je een huishouden met huisdieren, dan komen daar vaak extra dierenharen, of stro en ander vuil aan te pas. Heb je een huishouden met jonge kinderen dan kan er nog veel meer in die krachtige stofzuiger opgezogen worden. Wat denk je van een bak met strijkkralen die omvalt, of glitters, stukjes papier, broodkruimels en andere etensresten. In de tijd dat hier in huis nog jonge kinderen rondkropen werd er elke dag stofgezogen. Deze krachtige stofzuiger bij huisdieren en een gezin kan dit allemaal prima aan. De Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets werkt snel en goed.

Waterzuigen

Heb jij kleine kinderen die zelfstandig leren drinken uit een beker? En valt die beker regelmatig om? Geen probleem met het waterblok in de krachtige stofzuiger is al het water binnen no time opgezogen! Maar ook plasjes van puppy’s zijn snel opgezogen. Even goed opzuigen, de grond goed schoonmaken en weer opzuigen en je stofzuigerslang is ook weer gereinigd. De handige opvangbak kun je snel legen boven het aanrecht. Geen gedoe met keukenrollen, of vaatdoeken die je druipend naar de keuken moet brengen. Een hoop heen en weer geloop word je bespaard met deze krachtige stofzuiger bij huisdieren en een gezin.

Of wat dacht je van een opblaasbaar zwembad die het einde van de zomer weer opgeruimd moet worden? Ook deze is natuurlijk snel leeggelopen, maar blijft nog lang vochtig. Even nazuigen met de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets en daarna is hij zo aan de lucht goed droog om weer een jaar te wachten op het mooie weer.

Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets – krachtige stofzuiger bij huisdieren

De Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets is dus een krachtige stofzuiger bij huisdieren maar ook perfect voor een gezin met jonge kinderen of een combinatie van beiden.

Een groot voordeel vind ik, is dat je de inhoud direct weg kunt gooien. Geen stinkende overvolle stofzuigerzakken die je vergeet uit je stofzuiger te halen. Gewoon na elke stofzuigerbeurt goed leeggooien. Om de stofzuigerbeurt spoelen wij de onderdelen even af onder een hete kraan en laten het goed drogen. Zou ik nog een kind hebben dat veel met de strijkkralen speelt dan zou ik hem na elke beurt goed reinigen. Valt die bak met strijkkralen dan een keer om dan pak je snel de stofzuiger erbij om alles op te zuigen en zo weer terug te doen in de bak.

Had ik al gezegd dat ik erg blij ben met deze krachtige stofzuiger? Nou bij deze: ik wil niet meer zonder!

krachtige stofzuiger bij huisdieren

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de website van Thomas stofzuigers

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.