Skip to Content

Hetty spraymop – Schoonmaken wordt een feestje

Je kent ze vast wel die vrolijke stofzuigers met een gezicht. Henry en Hetty. Nou dit vrolijke gezin heeft gezinsuitbreiding gehad. Nu zijn er ook spraymops. De Hetty spraymop is roze en de Henry variant is rood. Mijn dochter kon niet wachten met in elkaar zetten toen de doos binnen kwam!

hetty spraymop

Schoonmaken wordt een feestje

Schoonmaken is niet echt mijn ding. Natuurlijk is het niet enorm vies in huis, maar het is ook niet zo dat ik elke dag met een stofdoek, stofzuiger en dweil het huis ga schoonmaken. Die tijd ligt met heel veel plezier achter mij want toen ik gastouder was deed ik dat wel.

Mijn dochter heeft nooit wat gehad met de stofzuiger. De hoge tonen van onze oude stofzuiger vond ze verschrikkelijk. Stofzuigen gebeurd nu eigenlijk altijd als zij op school is. Maar dweilen dat vond ze altijd wel leuk. Als peuter wilde ze daar al mee helpen.

Toen wij een doos vol verrassingen ontvingen om uit te proberen en hier vrolijke gekleurde roze stokken inzaten trok ze die er gelijk uit. Mama kijk nou er zit een gezichtje op! De Hetty spraymop was direct liefde op het eerste gezicht.

Henry en Hetty

Al jaren ken ik de stofzuigers van Henry en Hetty. Ik vind ze zo leuk met dat gezichtje erop. Schoonmaken wordt een feestje als je een lachende stofzuiger hebt toch?! Ik heb helaas nooit zelf ervaren of ze goed stofzuigen, maar dat moet haast wel want ze bestaan nog steeds in verschillende vormen en zuigkrachten.

Hetty Spraymop

Wij ontvingen dus een Hetty Spraymop en dochterlief ging gelijk met een schroevendraaier in de weer om hem in elkaar te zetten. Het was al laat dus het dweilen zelf mocht ze de volgende dag doen.

Er zijn altijd een paar plekjes bij ons in huis die sneller vies worden. Meestal haal ik daar gewoon mijn dagelijkse vaatdoekje even overheen voor die in de was gaat. Maar ik heb niet altijd zin om te bukken, als je bijvoorbeeld net uitgebreid gegeten hebt. Of als je pijn hebt in je rug.

Wij hebben katten en die eten niet altijd even netjes hun natvoer op. Ondanks dat er een placematje onder hun voerbakken ligt moet daar regelmatig schoongemaakt worden. Een andere plek die regelmatig vies is op de grond is de plek rondom de vaatwasser. Koffiebekers die net nog niet leeg waren en vlekken geven op de vloer.
Of bij de prullenbak als je een lekkend theezakje weg wil gooien. Dat gebeurd mij allemaal dagelijks haha

hetty spraymop

Vloer snel schoon met Hetty spraymop

Met de Hetty spraymop erbij maak je dit binnen no time schoon. Sneller dan dat je een emmer helemaal vult met een sopje en gaat dweilen.
Het zeeppompje vul je met allesreiniger en water en met je voeten spray je dan een paar keer op de vloer. Even met de microvezel mop eroverheen en de vloer is weer schoon! Een kind kan het zelfs doen en dochterlief vind het nog leuk ook.

De Henry en Hetty spraymop zijn geschikt voor harde vloeren zoals tegels, laminaat en natuursteen. Eenvoudig in gebruik en een absolute aanrader.

Kortingscode

Wil jij deze vrolijke spraymop ook thuis? Met de kortingscode FRISSESTART krijg je een korting van maar liefst €25 euro op de verkoopsite van MyHenry! En worden ook je verzendkosten weggehaald. Twijfel niet langer! Laat je het weten als je tot aankoop over bent gegaan?

Lees ook deze blog met schoonmaakmiddelen van HG

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.