Skip to Content

Boekskes, elke maand een verrassing aan boeken.

I love boeken en mijn kinderen ook. Althans ze worden altijd erg enthousiast als er weer een boek binnenkomt. Lezen vind ik erg belangrijk, dus probeer ik te variëren in de boeken die ik binnenkrijg. Maar toen ontdekte ik Boekskes. Daar werd ik dus super enthousiast van! Elke maand andere boeken. Wie wil dat nou niet voor hun kind?

Boekskes pakket

Een huis vol boeken

Mijn liefde voor boeken begon al vrij jong. Toen ik in groep drie zat las ik namelijk al het boek “Kees de jongen”. Ja, ik overdrijf niet. Zelf kan ik het mij niet herinneren, maar ik geloof mijn ouders volledig. Overal lagen er boeken in mijn kamer en die liefde heb ik meegenomen naar mijn gezin. We hebben geen grote boekenkast, dus in elke kamer zwerven boeken. Mijn kinderen hebben mijn liefde overgenomen en worden ook dolblij van boeken. Dus toen ik Boekskes zag met hele leuke kinderboeken moest ik daar wel even goed naar kijken!

Verschillende pakketten bij Boekskes

Want voor de prijs hoef je het namelijk niet te laten. Voor één pakket betaal je namelijk maar €14,95 en daar krijg je vier boeken voor! Ja, je leest het goed. Dat is nog geen €4,- per boek! Dat ga je niet in de winkel vinden. Boekskes heeft vijf verschillende pakketten waardoor je zeker weet dat je boeken krijgt gericht op de leeftijd van jouw kind. De pakketten die ze aanbieden zijn:

  • Babypakket: voor kinderen van 0-1 jaar. Met voelboekjes, geluidenboekjes, badboekjes en voorleesboeken.
  • Peuterpakket: voor kinderen van 2-3 jaar. Met voorleesboeken, kleurboeken, stickerboeken en doeboeken.
  • Kleuterpakket voor kinderen van 4-5 jaar. Met voorleesboeken, kleurboeken, doeboeken en stickerboeken
  • Kinderpakket: voor kinderen van 6-8 jaar. Met leesboeken, rekenboeken, schrijfboeken, knutselboeken, doeboeken en knutselboeken
  • Tienerpakket: voor kinderen vanaf 9 jaar. Met leesboeken, stripboeken, puzzelboeken en educatieve boeken.

Zoals je ziet is er voor elke leeftijd wel iets. Ik koos voor een pakket voor mijn Joshua. Vol verwachting hield hij de brievenbus in de gaten.

Boekskes envelop

Binnen een week geleverd

Als je een pakket besteld dan kan je er bijna zeker van zijn dat je de week daarna een mooi pakket in je bus hebt liggen. Joshua en ik gaven zijn naam, geslacht en geboortedatum door en binnen een week was daar de envelop met kinderboeken 8 jaar. De envelop zelf is al een feestje. Het ziet er ontzettend leuk uit. Je weet gelijk dat het van Boekskes is. Joshua kon niet wachten, pakte de envelop van de tafel en liep door naar de bank. “Ik ben benieuwd wat erin zit, mama!”

Een afwisselend boekenpakket

“Wauw, mama. Deze is echt gaaf. En robots!! Dat is toch super? Mag ik hem nu gelijk maken”. Een paar reacties van Joshua. In ons pakket zitten diverse boeken die goed aansluiten op zijn belevingswereld. De voorleesboeken van Spider-man en Geronimo vallen in de smaak. Laat hij nou fan van beide zijn, dus die mocht ik gelijk voorlezen.

Het boek over de ridders is echt een bijzondere. Zelfs ik vind hem geweldig. Door middel van vragen en informatie ga je kris kras door het boek heen. Soms loop je vast of zit je op de verkeerde pagina (vanwege een fout antwoord), maar je komt altijd weer terug op de juiste route. Wij willen meer van dit soort boeken! Hint 😉 En dan het vierde boek is een heerlijk doeboek. Met dit boek kan Joshua 10 verschillende robots maken. “Mama, dat is toch super vet?” En dat is het. Ik denk dat Boekskes dit jongetje niet blijer had kunnen maken.

“Ik wil ook een pakket van Boekskes!”

En toen had ik hier een meisje die toch wel een beetje boos was. Ze zag het pakket van Joshua en wil nu ook haar eigen pakket. “Waarom heeft hij wel iets gekregen en ik niet?” Dus nu heeft ze mij doen beloven dat ik ook een pakket voor haar bestel. Want dit gaat ook eenvoudig via de site. Je kan tot drie kinderen toevoegen en daarnaast kan je ervoor kiezen of je elke maand voor allebei een pakket wil. Of dat je het wil afwisselen. Dus de ene maand krijgt Joshua een pakket en de maand daarna is hij voor Isabel. Super handig! Vind je de frequentie teveel? Dan kan je dit makkelijk aanpassen in je account. Hoe fijn is dat?

Voor welk pakket van Boekskes ga jij?

Zoals je al eerder las zijn er dus vijf verschillende pakketten. Jij vult de naam, geslacht en leeftijd van je kind in en Boekskes maakt het juiste pakket erbij. Je ziet tijdens het toevoegen van je kind welk soort pakket je krijgt. Zo krijgt Joshua het kinderpakket en Isabel het kleuterpakket. Boekses houdt ook rekening met het geslacht van jouw kind. Vooral Joshua is daar blij mee, want als stoere jongen zit hij niet op unicorn te wachten. Het kinderboeken abonnement van Boekskes is zeker een aanrader. Voor welk pakket ga jij?

Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.