Totum Rainbow Unicorn, een feestje met strijkkralen

Verstoppen jullie wel eens speelgoed in huis? Ik wel, zo ook met deze Totum Rainbow unicorn. Waarom? Omdat dit een tof cadeau is om tijdens de feestdagen te geven! Strijkkralen blijven tijdloos populair, het is goed voor de fantasie en fijne motoriek. Creatief priegelen met een tof resultaat. Ik snap wel dat kinderen er gek op zijn. En met deze Totum Rainbow Unicorn wordt strijkkralen tot een next level gebracht. Mijn dochter gaat zo blij zijn met dit cadeau, en dan heb ik nog even tijd om mijn strijkijzer te zoeken…

Totum rainbow unicorn

Totum Rainbow unicorn

Maak je eigen unicorn en regenboog strijkkralencreaties met 3D strijkkralen in 8 verschillende kleuren en unicorn legbordjes. Volg de patronen, en maak je mooiste eenhoorns met dubbellaags ontwerp. Versier je ontwerp met de stickers voor echte manen en gezichtsdetails. Uitvoering in vrolijke kleuren en lang speelplezier voor unicorn fans. Knutselen doe je met Totum !

– Totum Rainbow Unicorn is vanaf 5 jaar
– complete knutselset voor unicorns en regenboogfiguren met strijkkralen
– maak 3D strijkkralen met verschillende laagjes en reliëf en versier met stickers
– inclusief herbruikbaar legbordje en strijkpapier
– 8 verschillende kleuren strijkkralen
– inclusief stickers voor afwerking en details
– goed voor de motoriek en concentratie
– 20 seconden strijken, ouderlijke hulp of toezicht aan te raden
– tip : gebruik het legbordje keer op keer, evt. met extra strijkkralen

Next level strijkkralen

Zoals gezegd is dit een next level in strijkkralen! Je gaat namelijk een 3D unicorn bouwen met de Totum Rainbow Unicorn. In de verpakking zitten leuke stickers en dus de benodigde 3D stickers. De omschrijving ziet er helder en duidelijk uit en de kralen zijn prachtig vrolijk van kleur. Kort geleden gaf ik als 1 van de tips voor leuke schoencadeaus, strijkkralen, en daar past deze dus echt perfect tussen!

Ik heb namelijk mijn dochter al vaker naar dit setje zien kijken en ook in het grote speelgoedboek staat deze vet omcirkelt. Ik snap het wel, deze Totum Rainbow Unicorn strijkkralen zijn erg leuk. Alleen de verpakking is al uitnodigend.

Mama geheimen

Naast dat ik deze Totum Rainbow Unicorn 3D strijkkralen dus verstopt hou als cadeautje heb ik nog een geheim… ik ben dus mijn strijkijzer kwijt. En dat is uiteraard wel nodig bij strijkkralen. Door menig andere mama (en medeblogger thanks ladies ;)) word ik al ‘bespot’. Hoe kan ik nou mijn strijkijzer kwijt zijn? Nou ik strijk dus nooit, nee echt nooit. Ik hang kreukelkleding nat op en dan hoef ik niet te strijken. Uiteraard heb ik wel een strijkijzer! Maar waar….

Ergens op een plekje in mijn rommelkamer denk ik, of de schuur… Nee niet de vriezer wat ik ook als tip kreeg. Nou ja ik heb nog even om te zoeken en anders maar eens een kleine strijkijzer bestellen speciaal voor strijkkralen. Want ik weet wel dat nadat ik deze Totum Unicorn Rainbow 3D set heb gegeven, er nog veel gestreken moet gaan worden. Strijkkralen dan hè?!

Totum Rainbow Unicorn Winnen!

Jaaa ik mag een setje weggeven van de Totum Rainbow Unicorn. Hoe tof?! Wat mag je daarvoor doen?

 • Gefeliciteerd: Sylvia

Succes! In ongeveer twee weken wordt een winnaar bekend gemaakt.

winnen

Totum

Bij Mamascrapelle zijn we fan van Totum en hebben we dan ook al diverse items mogen testen voor jullie. Lees vooral ook de andere blogs.

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

42 reacties

 1. Je bent niet de enige die nooit strijkt hoor. Ik ook praktisch nooit. En mocht ik het wel doen dan ligt er een hele stapels blouses van mijn man te wachten. Vind er zo niks aan 🤣

  Ik zou dit leuke pakketje graag willen winnen voor onze dochter. Vind strijkkralen erg leuk en is gek op de regenboog. Dus ik waag graag een gokje.

 2. Aaah gaaf voor me zieke meisje Lili. Ze mag niet naar school ivm te veel inspanning. Dit is rustig bezigheid therapie voor haar.
  Ze kan wel een Fleurop gebruiken.🤗

 3. Mijn knutseldochter is gek op eenhoorns, dus natuurlijk doe ik graag mee. En ik weet ook waar mijn strijbout is 🙂 Ik vind strijken namelijk leuk, haha, heerlijk om één keer in de week al die schone kleren kreukvrij te maken waardoor ze weer mooi de kast ingaan. Even verstand op nul, muziekje aan en strijken maar

 4. Strijkkralen, mijn kleindochter is er gek op.
  Daarom doe ik graag voor haar mee.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje.
  (Heb om privéredenen geen andere Social Media meer)
  Hoop ondanks dat mee te mogen loten.

 5. Ja wat een geweldige winactie is dit voor mijn knutsel frutsel creabea dochter!!! 😍Die ga ik hier heel gelukkig mee maken mocht ik winnen. Fingers crossed 🍀

 6. Mijn dochter heeft de strijkparels net ontdekt op school en ze vind ze heel leuk. Met dit pakketje voor thuis zou ze heel erg blij zijn!

 7. Haha heel.herkenbaar strijk ook nooit 🙂 ik maak wel graag kans voor mijn dochtertje en mocht ik winnen wordt het ook even zoeken maar dat is meer omdat we net verhuist zijn 🙂

 8. Ik waag graag een kansje voor mijn nichtje, zij is helemaal gek van unicorns.

  Ik volg Totum via Instagram (Truusje26) en jou via Instagram (bericht geliked) en Twitter (@Glambertgirl77, bericht geliked en geretweet).

 9. Super leuk voor onze dochter, stond ook op haar verlanglijstje, maar helaas sint kan niet alles van het lijstje kopen 😉

 10. Mijn dochter vindt unicorns geweldig en heeft op school de strijkkralen ontdekt. Ze wil ze nu ook thuis, dit is een mooi setje om mee te beginnen!

 11. Ohhh wat leuk! Mijn dochter is dol op unicorns en op strijkkralen dus dit is voor haar de ideale combinatie 🙂

 12. Ik doe mee voor mijn nichtje! In de Kerstvakantie komt ze een aantal dagen bij me logeren en dan kunnen we gezellig samen bezig zijn met deze strijkkralen.

 13. Ik doe erg graag mee voor mijn dochter, heel erg leuk 🧡💙💜💛💚❤ Groetjes Anneliese de Waal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.