Skip to Content

Moederdag winactie 2022 – een moment om te verwennen

De laatste Moederdag winactie is al weer van 2 jaar terug. Vorig jaar gooide mijn burn-out roet in het eten, maar dit jaar zijn er nog nooit zoveel prijzen geweest. Bijna alle merken die ik had benaderd waren het ronduit met mij eens. Die moeders moesten dit jaar maar eens in het zonnetje worden gezet! En de merken die niet mee wilden doen, nou ja die krabbelen zich nu achter hun oren natuurlijk. Want we mogen heel wat mooie prijzen weggeven met een totale waarde van €490 720 euro! Ja je leest het goed, de prijzenpot is nog groter geworden! Kijk hier voor de winactie van 2023!

Wat een heftige periode

Nee ik doel niet op mijn herstel van de burn-out. Ik doel op de afgelopen 2 jaren waarin corona ons leven binnendrong en alles op zijn kop zette en wat voor mij de aanleiding was om een grote Moederdag winactie op te zetten met prachtige merken. Werkplekken in de woonkamer, slaapkamer, soms zelfs op bed, op zolder. Ja echt hele zolders werden leeg getrokken en naar de stort of kringloopwinkels gebracht om plek te creëren voor werkplekken. Mensen die wat meer geld hadden te besteden namen een werkplek in een hotel voor een paar dagen in de week. Online vergaderingen met zeurende en huilende kinderen op de achtergrond. Gezinnen die helemaal gek werden van elkaar als ze met zijn allen in quarantaine moesten gaan, voor soms een hele lange periode omdat ze allemaal na elkaar corona kregen.

Als ik om mij heen keek en op social media zag ik dat het veelal de moeders waren die alles zo goed mogelijk met elkaar combineerden zodat manlief in elk geval zo goed mogelijk zijn werk kon doen. Dat vrouwen ook vaak banen hebben, en een heel huishouden hadden te bestieren dat was minder belangrijk. En in alle eerlijkheid gebeurde dat natuurlijk ook wel andersom.. soms dan 😉 En wat dacht je van al die grootouders die eigenlijk niet meer mochten oppassen op hun kleinkinderen, maar het toch stiekem deden. Zij zagen ook wel dat het hebben van 2 fulltime banen en kinderen thuisonderwijs geven niet samen ging. Je houdt nu eenmaal van je gezin en wilt met alle liefde die goedbedoelde adviezen van de overheid negeren.

Moederdag winactie

De hoogste tijd om al die moeders en oma’s eens lekker in het zonnetje te zetten. Misschien denk je nu alleen aan je eigen moeder, maar ik weet dat er ook mannen mijn blog lezen die graag meedoen voor hun eigen moeder of vrouw. Of misschien gun jij het je zus omdat ze zo voor je klaar stond de afgelopen jaren of je beste vriendin. Voor wie je ook meedoet, jezelf of iemand anders, het is je van harte gegund.

De onderstaande bedrijven, in willekeurige volgorde, willen graag iemand verwennen met deze Moederdag winactie. En ik zou het fijn vinden als jij ze wil verwennen door het liken van hun Instagram pagina en natuurlijk het delen van deze actie op social media of via je whatsapp groepen. Daarnaast ontvang je van mij een extra lootje met je naam erop als je andere vrouwen tagt op facebook of Instagram onderaan de post. Ik zal deze voorwaarden nog een keer herhalen onder aan het blog. Voor nu rest mij veel plezier met het kijken naar de mogelijkheden en het uitzoeken van de prijs die jij graag voor jezelf of iemand anders wil winnen! Goodluck!

RIES FEMME pakketje een eerste Moederdag winactie

RIES herbal tea heb ik een tijdje geleden mogen uitproberen. Ik was zeer verrast hoe je met een kruidenextract Oolongthee nog lekkerder kon maken. Mandy heeft vorig jaar de Femme thee mogen uitproberen.

Dit kruidenextract kan bijdragen aan een betere hormoonbalans, waardoor klachten zoals hormonale acne kunnen afnemen. Andere effecten kunnen zijn: stimulatie van de bloedaanmaak, verbetering van de bloedcirculatie in de geslachtsorganen, een stimulans voor de baarmoeder, bevordering van menstruatie en minder buikkramp. Ook kan dit kruidenextract de kwaliteit van de haarwortel en de nagels verbeteren en zorgen voor sterkere botten.

Namens Ries Herbal Tea mag ik 2 pakketjes, ter waarde van €40 euro , van RIES beschikbaar stellen met daarin: een koker RIES oolongthee, het Femme kruidenextract en een thee-ei.

Shoptegoed van de kruidentante voor de Moederdag winactie

Moederdag winactie

Ook met de kruidentante heb ik vorig jaar een mooie samenwerking gehad. Ik mocht toen prachtige edelstenen en etherische oliën ontvangen. Inmiddels is de kruidentante haar assortiment nog groter geworden en zou ik het liefst zelf meedoen met deze Moederdag winactie. Ingrid van de kruidentante geeft namelijk 25 euro shoptegoed weg.

Zelf ben ik dol op etherische oliën voor in mijn diffuser en op mijn verlanglijstje staan ook zeker zoutlampen. Maar misschien ga jij wel voor een heerlijke badolie, edelstenen of mini roomsprays voor baby’s? Ik zie dat er nu ook inhalers zijn voor verschillende momenten. Ideaal ook om mee te nemen in je handtas of broekzak. Hoe meer ik rondkijk hoe meer moois ik zie. Mocht je er nu niet uitkomen, dan kun je Ingrid altijd om advies vragen. Zij snapt dat de wereld van etherische olie en bijbehorende producten wat overweldigend kan zijn. Twijfel je dus of wil je meer weten, vraag dan om hulp!

Namens de kruidentante mag ik 25 euro shoptegoed weggeven!

Boek en orakelkaarten

Is jouw moeder spiritueel dan vind zij deze orakelkaarten vast heel waardevol. Met meer dan 40 kaarten met positieve affirmaties om je te helpen in verbinding te komen met de energie van binnen en ontdekken wie je werkelijk bent.

Gebruik de wijsheid van het Gouden Pad en vervul je diepste wensen. De energie van het Gouden Pad is een universele energie waar alles van is vervuld en die door alles heen stroomt. Hoewel niemand echt weet of begrijpt wat deze energie precies is of waar ze vandaan komt, is het een feit dat ze bestaat.

In het bijbehorende boekje staat de betekenis van alle kaarten en elke boodschap wordt gevolgd door een positieve affirmatie om je te helpen het leven te creëren waar je van droomt.

Daarnaast staat er in uitgelegd hoe je op verschillende manieren de kaarten kan leggen. Een mooie kaartenset voor elke vrouw!

Namens uitgeverij Deltas mag ik deze set orakelkaarten weggeven ter waarde van €30 euro.

Kookboek lekker gezond een inspirerend Moederdag winactie

Gezond & familyproof met Ellemieke Vermolen: Lekker gezond! is het kookboek waarop alle ouders wachten! Met haar kookboek toveren ook drukke super-moms een voedzame maaltijd op tafel. Want ook fitgirls worden mama, en laten de meeste kids nou geen zin hebben in een boerenkoolsmoothie… Van snelle tussendoortjes tot kidsproof hoofdgerechten en van healthy smoothies met extra veggies tot lekkere baksels. Binnen 30 minuten zit de hele familie aan tafel. Met als bonus Ellemiekes tips om op een ongedwongen, speelse manier van de kinderen chefs in spe en groentesmulpaapjes te maken.

Namens Kosmos uitgevers mag ik 2 exemplaren weggeven van Lekker gezond ter waarde van 17 euro.

Gelukspoppetjes twee mooie pakketten

Moederdag winactie

Gelukspoppetjes ze doen me denken aan vroeger. Toen kreeg ik ze regelmatig, maar de laatste jaren waren ze uit mijn beeld verdwenen. Tot ik een persbericht ontving en deze leukerds zag. Iedereen kan wel wat geluk gebruiken en hoe mooi is het om een pakket geluk te geven bij een Moederdag winactie? Zo leuk natuurlijk dat ik maar liefst 2 pakketjes weg mag geven!

Op de site vind je heel veel soorten gelukspoppetjes. Niet alleen qua soort, maar ook qua thema en daarbij zijn er ook nog vele extra’s als affirmatiekaarten, boekenleggers, pennen en nog veel meer.

Ik was dus blij verrast dat er op de site niet alleen gelukspoppetjes te vinden zijn, maar nog veel meer mooie producten. Ik ben lekker aan het snuffelen geweest op de site en heb tussen al het leuks een pakket mogen samenstellen.
In het pakket vind je affirmatiekaartjes, notitieblokje trots op jou met onder andere een pen en een handgemaakte sleutelhanger met de woorden  HOPE , LOVE, BLESSED en FAITH.

Namens gelukspoppetjes mag ik 1 pakket met deze twee setjes, ter waarde van €30 euro, weggeven voor jezelf en om weg te geven.

Timeline Journal van Muscreatief

We kennen allemaal de Bullet Journals inmiddels wel, maar ken jij ook al een Timeline Journal? Laatst schreef Elles hier een blog over. Het ‘Timeline journal’ is een mooi uitvouwbaar boek met daarin bullets en een lijn. Deze lijn vormt de basis waarmee je meteen aan de slag kunt: in woord en tekst en met handletteren, tekenen en andere creativiteit. De lichtgrijze puntjes en de doorlopende lijn geven je houvast, maar bieden volop ruimte voor eigen invulling. Vind inspiratie in de Leidraad vol uitgebreide instructie, voorbeelden en illustraties. De elegante slipcase beschermt je persoonlijke creaties: verhalen zijn er immers om te bewaren en wie weet om te delen.

Een timeline journal is er bijvoorbeeld voor:

 • Het levensverhaal van jezelf of van je (groot)ouders
 • Een reisdagboek
 • Een zwangerschapsjournaal
 • Een overzicht van belevenissen van je kind op de basisschool van je kind.
 • Stappen ten behoeve van loopbaan
 • Planner voor een groot project, niet alleen voor werk, maar ook privé bijvoorbeeld een verbouwing.
 • Een dagboek met inzicht in je humeur (met kleurtjes) op de tijdlijn

Namens Muscreatief mag ik een Timelinejournal weggeven ter waarde van €25 euro

2 moederdag sets van Zoedt een unieke Moederdag winactie

kaarthouder met vaasje

Hou jij van cadeaus met teksten? Hou jij van zwart en wit? En hou jij van leuke patronen? Dan zijn de producten van Zoedt echt wat voor jou! Hier hebben ze alles op het gebied van stationary en lifestyle. En ook alles om het leuk in te pakken! Ik raakte verdwaald tussen al het leuks op deze site op zoek naar een moederdag cadeau idee, en kan nu al aankondigen dat er in mei nog een leuke winactie aankomt met meester juffen cadeaus….
Voor speciale momenten kun je hier een moederdag cadeau en vaderdag cadeau vinden. En ook leuke cadeaupakketten als een tas met “jij bent leuk, mag ik je houden” met een leuk notitieblok. Maar wil je niet persé een ‘mama’ cadeau geven met moederdag maar iets algemeens dan kun je zeker weten hier ook wat vinden!

Voor deze Moederdag winactie koos ik de kaarthouder met vaasje uit met de tekst Geniet. En een wenskaart met een lief gedichtje. Zo heb je altijd een excuus om met een bloemetje naar je moeder te gaan. Hoe weinig geld je ook in je broekzak hebt, een geplukt bloemetje is ook een bloemetje ( niet uit andermans tuinen pikken hoor 😉 )

Namens Zoedt mag ik twee keer een pakketje, ter waarde van €14 euro weggeven voor de allerliefste mama.

Koekatelier shoptegoed

Moederdag winactie

Hou jij van koekjes bakken met je (klein)kinderen? En vinden jullie het ook leuk om deze nog eens extra te versieren met fondant? Dan ben je bij koekatelier op het juiste adres. Dit is namelijk de grootste webshop in koekstempels en uitstekers. Ilza ontwerpt de veelal Nederlandstalige koekstempels zelf en heeft van haar hobby en haar passie haar werk gemaakt. In de webshop vind je allerlei uitstekers en stempels om de mooiste koekjes te bakken. Voor feestdagen zoals Moederdag, maar ook voor speciale gelegenheden als geboortekoekjes.

Ik heb mijn ogen uitgekeken, ik wist werkelijk waar niet eens dat dit product bestond en dan in zoveel leuke mogelijkheden ook nog eens. Ik vond het hier te lastig om zelf een prijs uit te kiezen om weg te geven aan jullie met de Moederdag winactie, dus heb ik een shoptegoed afgesproken.

Namens koekatelier mag ik 25 euro shoptegoed weggeven. Wat zou jij uitkiezen?

Zhen Zhu bijzondere cadeau set met verborgen boodschap

Moederdag winactie

Wil jij een bijzondere cadeau set met verborgen boodschap winnen van Zhen Zhu? Vorig jaar werd Selena al verliefd op de mooie sieradencollectie en ik begrijp dat helemaal, het zijn echte pareltjes!

Met deze Moederdag winactie maak jij kans op een parel wikkelarmband waarin het woord Love met edelstenen staat geschreven in de Morse taal. Het sieraad wordt geleverd in een mooi sieradendoosje met de bijbehorende ontcijferingscode. Hoe bijzonder is het om een armband te dragen met een verborgen boodschap, zeker als je deze hebt gekregen van een persoon die je dierbaar is.

Deze witte zoetwater parel wikkelarmband is gemaakt van witte rice parels (4-5 mm) en de goudkleurige edelsteen hematiet. Hematiet werkt werkt zuiverend en beschermend een mooi extra gebaar bij dit prachtige cadeau.

Namens Zhen Zhu mag ik dit bijzondere sieraad weggeven ter waarde van €36 euro

Glitterbaas shoptegoed voor de Moederdag winactie

Moederdag winactie

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik dol ben op glitters en Bling bling. Zelfs de vriendinnen van mijn dochter weten het. Bij Glitterbaas bestel je canvas schilderijen die je zelf kunt verven en helemaal in kunt vullen met glitterstenen. Ze hebben daarnaast ook leuke glittermixen om zelf nog verder mee creatief aan de slag te gaan. Ik heb al heel wat leuke samenwerkingen gehad met Glitterbaas en vorig jaar op het kinderfeestje van mijn dochter zijn ze ook aan de slag gegaan met de glitterbazen.

Heb jij een creatieve moeder, of wil je zelf wat knutselen voor je moeder alles kan natuurlijk! Kies bijvoorbeeld voor een hartje, de tekst mama of een pump. Maar er is nog veel meer mogelijk aan glitterpakketten.

Namens Glitterbaas mag ik 25 euro shoptegoed weggeven. Wat zou jij uitkiezen?

Nooitgedachtland Lannoo Uitgeverij

nooitgedachtland

Op MamaScrapelle zijn we dol op uitstapjes met kinderen en vakanties met kinderen, maar ook van producten van MamaBaas. Wil jij meer inspiratie voor uitstapjes binnen de Benelux? Nooitgedachtland is er voor iedereen die graag op stap gaat, lekker uiteten gaat, originele activiteiten doet en/of uniek gaat overnachten, maar die toch liever het opzoekwerk overslaat. Vanessa Sanders bundelde daarom twee jaar research naar originele hotspots en out of the box uitstapjes in dit hippe, frisse en gezinsvriendelijke boek, boordevol inspiratie voor uitstapjes binnen de Benelux. De handleiding voor iedereen met reiskriebels. Troeven?

Namens uitgeverij Lannoo mag ik twee mensen blij maken met een exemplaar van Nooitgedachtland ter waarde van €22 euro.

Spellenpakket van DGTL Detox voor de Moederdag winactie

Moederdag winactie

Op MamaScrapelle hebben we al vele spellen mogen reviewen, maar die zijn vaak voor kinderen. Speciaal voor deze moederdag winactie mag ik een spellenpakket van DGTL Detox weggeven.

For the girls: Een kaartspel voor volwassenen, gericht op vrouwen. For the Girls voegt verschillende partyspellen en drankspellen samen in een nieuw jasje. Gooi met de dobbelsteen om te zien welk spel je per ronde speelt. Perfect spel voor een Girls Night!

Baby Boomer Bingo Een bingo spel, geschikt als familiespel, maar laat gerust de kinderen weg! De generatiekloof tussen boomers en millennials kan vaak grappige situaties opleveren.Je zult het vanzelf merken wanneer je onze boomer statements combineert met de millennial antwoorden! Bonus: tegelijkertijd speel je ook nog eens bingo!

Geen Ja Geen Nee Uncensored 18+ Houd jij wel van spelletjes voor volwassenen? Dan is Geen Ja Geen Nee een tof spel om aan je collectie toe te voegen. De pikante versie van het klassieke familiespel “Geen Ja Geen Nee”… For adults only!

Namens DGTL Detox mag ik dit gave spellenpakket, ter waarde van €80 euro, weggeven.

IQ Love van Smartgames

Moederdag winactie

Een beetje breintraining kan geen kwaad voor jong en oud. En met dit prachtige hart wordt dat een feestje. Met deze Moederdag winactie mag ik 2 spellen van Smartgames weggeven. We hebben op MamaScrapelle al heel wat spellen mogen reviewen en ze staan ook op tal van onze verlanglijstjesblogs. Review IQ Love lees je hier!

Geef jij het brein van je moeder een beetje liefde? Los de 120 uitdagingen op door de gevormde steentjes op een specifieke manier te plaatsen! Maar pas op, want de uitdagingen worden steeds een beetje moeilijker.

Namens Smartgames mag ik 2 spellen IQ Love weggeven ter waarde van €14 euro.

Mini Candle Set’ van Bon Parfumeur

Op de valreep kwamen er nog wat prijzen bij! Zo mag ik ook nog 2 mini kaarsensets weggeven van Bon Parfumeur. De House Collection bevat drie kaarsen: 01, 02 en 03. De kaarsen zijn gemaakt van een half
plantaardige en half minerale was. 100% gemaakt in Frankrijk en voldoen aan de eisen van alle Eau de Parfums van het Huis. De natuurlijke soja-was verspreidt de parfums op een wonderbaarlijke wijze en
geeft geen giftige stoffen af.

01 The mint midi : Halverwege tussen dageraad en schemering, middag. In de Middellandse Zee, het uur wanneer aromatische geuren.. drukke keukens, verfrissend en harten die smachten. Levendige basilicum en de groene noten van bladeren die verfrommeld liggen tussen je vingers de zoetheid van Braziliaanse
sinaasappel. Heldere blauwe eucalyptus waait over de muntblaatjes. De warme facetten van kruidnagel
en vanille mengen zich voor een zacht effect.

02 The Wild Nights: Een elegante, warme en toch wilde kaars met zonnige noten van lavendel uit het zuiden van Frankrijk. Korianderzaad helpt de aroma’s tot leven komen. Het honingrijke hart verwelkomt dan ylang-ylang en anijs, een rijk, betoverend trio. De zoete accenten van tonkaboon vermengen zich met de verslavende noten van tabaksblad en cederhout.

03 The Minutes To OneSelf: De warme balsamico en facetten van critus onthullen een betoverende zoetheid die zich mengt met de houtachtige elegantie van ceder en patchoeli. Ledernoot onthult zijn karakter en geeft deze kaars een sterke persoonlijkheid. Cederhout en vanille worden gecombineerd met verslavende tonkaboon, die plaats maakt voor sensuele muskus, getint met dierlijkheid.

Namens Bon Parfumeur mag ik 2 sets van de mini candle set weggeven ter waarde van 65 euro!

Finest Snij – serveerplank van ATMK

De fijne snij- en serveerplanken van ATMK zijn favoriet bij een paar van onze bloggers. De planken zijn niet alleen mooi qua vorm en design, maar ze kunnen ook nog eens in de vaatwasser! Ze worden dus goed schoon en ook voor mensen met glutenintolerantie dus fijn dat de houten plank goed schoon wordt. Lees hier onze review van de Finest planken.

Plank Den Haag is fantastisch om allerlei soorten lekkernijen op te presenteren. Denk eens aan een borrelplank op de vrijdagavond? Of het visgerecht waar je zo je best voor hebt gedaan in de keuken? Niet te vergeten: de plank is ook nog eens gemaakt van gerecycled papier. Kortom, een veelzijdige snij- en serveerplank waar wij én moeder aarde echt blij van worden.

Namens ATMK mag ik een MIDI plank Den Haag weggeven met deze Moederdag winactie, in de kleur bruin of zwart ter waarde van €30 euro

Draadloze Gaming Headset van Trust

Trust komt met een leuke Spring promotie van 18 april – 29 mei. Als je in deze periode een Trust product aanschaft van minimaal €45,-, dan kan je een digitale Erop Uit voordeelkaart aanvragen via de website van Trust. Deze voordeelkaart geeft je een jaar lang onbeperkt de mogelijkheid om met hoge korting (tot wel 70%) een dagje uit of avondje uit naar keuze aan te schaffen. Super leuk voor het hele gezin met de mooie dagen op komst!

Er lekker op uit gaan zijn we natuurlijk dol op en biedt een mooie balans tussen het gamen en online vergaderen wat nog steeds veel gebeurd. Mijn dochter zit steeds vaker achter de laptop te gamen en wil dan ook kletsen met vriendinnen. En ik heb nog wel eens een online meeting en dan is het fijn als niet iedereen alles kan horen. De Thian draadloze headset is gemaakt met het milieu –en jouw comfort– in gedachten: een lichtgewicht, milieuvriendelijk ontwerp gemaakt van gerecycled materiaal en duurzame earpads van kunstleer met een toplaag van plaatgaas.

Namens Trust mag ik een Thian draadloze headset weggeven ter waarde van €70 euro

Voorwaarden om mee te doen aan de Moederdag winactie:

 • laat hieronder een reactie achter welke prijs jij graag zou willen winnen
 • volg MamaSrapelle en in elk geval het bedrijf van jouw te winnen prijs op Instagram.

Voor extra lootjes:

 • Tag andere vrouwen op Facebook en/of Instagram die jij van deze actie op de hoogte wil stellen
 • De stories delen is natuurlijk extra lief en levert je ook een extra lootje op. Tag ons dan wel!

Instagram accounts om te volgen

Op 2 mei maak ik alle winnaars bekend. Zorg dat je tijdig reageert om je prijs op tijd voor Moederdag binnen te hebben.

Prijswinnaars!

RIES FEMME:  Nency en  Annelies

Kruidentante: Marijke

Orakelkaarten: Marja

Lekker gezond kookboek: Nina  en Manuel

Gelukspoppetjes: Suus

Timeline Journal: Tamara

Zoedt kaarthouder met kaarsje: Carolien  en Corine

Koekatelier: Iris

Zhen Zhu: Galinka

Glitterbaas: Monica      

Nooitgedachtland: Alyt  en Anita

Spellenpakket DGTL Detox:  Amanda

IQ Love: Esmee en Juliette

Mini Candle Set Bon Parfumeur: Hanneke en Wilma

Finest Snijplank: Loes

Headset van Trust: Marjan

Lees ook deze blogs met thema moederdag

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lynn mahieu

Tuesday 3rd of May 2022

Wauw wat een mooie actie! Als kersverse mama van 3 vind ik dat ik wel wat ontspanning heb verdiend en doe ik graag mee voor het Spellenpakket van DGTL Detox voor de Moederdag winactie. Dit pakket deel ik dan ook graag met mijn eigen lieve mama! Dubbele pret! 😍

Loes P.

Monday 2nd of May 2022

De (zwarte) snijplank kan ik goed gebruiken!

Doortje Nicolai

Monday 2nd of May 2022

Geweldige Moederdagactie, die laat ik niet graag aan m’n neus voorbij gaan;-) Ik kies de mini candle set van de Bon Parfumeur : heerlijk!

Sanne Brattinga

Monday 2nd of May 2022

Wat een geweldige prijzen, dat was moeilijk kiezen haha. Dit wordt voor mij mijn eerste Moederdag! Dus ik vind dat ik mijzelf wel wat extra mag verwennen dit jaar haha. De spellen van smartgames vind ik altijd erg leuk, dus daar doe ik graag voor mee

Marja van den berg

Monday 2nd of May 2022

Ik hou van orakelkaarten ik zou graag elke dag een mooie kaart trekken. Mooie prijzen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.