De Finest Borrelplanken van ATMK voor je kerstborrel

De Finest borrelplanken van ATMK zijn superhandig in gebruik voor je kerstborrel. Niet alleen komen ze in allerlei afmetingen en vormen, ook zijn ze vaatwasserbestendig. Ze kunnen zonder gedoe in magnetron en oven (tot 175 graden celcius) en zijn ze gemakkelijk op te bergen.

Hoe zit dat nou met de Finest Borrelplanken? Iets met duurzaamheid…..

Dat vroeg ik mij af toen ik deze planken in huis kreeg. Het is namelijk niet, zoals ik verwachtte, gemaakt van hout. Nee, de borrelplanken van Finest zijn gemaakt van houtvezels. En niet ergens ver weg, maar hier in Nederland, in Den Hoorn bij het Westland in de buurt. Daar maken ze bij producent ATMK van gerecycled materiaal de mooiste borrelplanken in allerlei vormen. Als je niets van je gading vindt kun je zelfs een plank laten maken naar jouw specifieke wensen. Dat gebeurt in Nederland door mensen tot afstand tot de arbeidsmarkt. Duurzaam, klantgericht en met oog voor welzijn van de eigen medewerkers dus. Veel meer kerstgedachte kun je volgens mij niet in een product stoppen. Leuk weetje de seal is ontworpen door het nichtje van de eigenaresse. Een echt familiebedrijf!

Producent ATMK noemt ze officieel trouwens Snij- en serveerplanken. En inderdaad, je kunt er ook prima je pizzapunten of sneetjes brood op snijden. Het gladde oppervlak van het materiaal zorgt er voor dat het gemakkelijk schoon te maken is, dus over hygiëne is ook nagedacht. ATMK heeft trouwens ook een fraaie collectie met houten borrelplanken. Deze zien er fijn robuust uit, maar persoonlijk ben ik blij met mijn duurzame snij- en serveerplanken, die ik voor het gemak borrelplanken noem. Ze zijn goed op te bergen en zijn gewoon supergemakkelijk in gebruik.

Met mooie ATMK snij- en serveerborden kom je goed voor de dag

Zelf vind ik het tijdens kerst atijd prettig om een borrelmoment in te lassen. Vooral omdat je niet op je plek hoeft te blijven zitten en iedereen kan pakken wat hij of zij het lekkerste vindt. Zelfs als je besluit om te borrelen aan tafel, dan nog is die informele sfeer die om zo’n borrel heen hangt een verademing.

Finest Borrelplanken van ATMK

Het enige probleem wat ik heb is hoe ik dat leuk kan presenteren. En daarin komen de Finest borrelplanken goed van pas tijdens een kerstborrel. Een plank in de vorm van een vis heb ik gebruikt voor een vishapje. Wel zo handig in de uitleg over wat mensen kunnen kiezen. De plank in de vorm van een trapgevel heb ik nu gebruikt voor hartige hapjes. Ik kan mij voorstellen dat ik op een later moment dat een serveerplank voor oudhollandse speculaasjes of stroopwafels voor laat zijn. En die Hexagon is gewoon hip in al haar vintage allure.

ATMK staat voor aan tafel met Karin. De eigenaresse en bedenkster van ATMK dus. De Finest planken zijn genoemd naar allemaal steden. De vis is Scheveningen, de Hexagon is Utrecht en zo zijn er nog meer steden als Alkmaar, Amsterdam en Den Haag.

ATMK geeft trouwens een korting in de feestelijke decembermaand, dus wees er snel bij en bestel vandaag nog jouw Finest Borrelplanken.

Finest Borrelplanken van ATMK

Bij Bol of online bij ATMK

Ook te koop bij Bol, maar dan wel zonder korting. Een kleine greep uit de mogelijkheden

Footer4 nieuw
Tanja
Delen is enorm lief

Tanja

Mijn naam is Tanja en ik ben het levende bewijs dat historici niet stoffig zijn. Ik houd van lezen, koken en theater en daar geniet ik het liefst van met mijn man en twee dochters van vijf en zeven jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.