Skip to Content

Warm worden met RIES Herbal oolongthee – een musthave in de winter

All i want for Christmas is…. TEA!! Nou ja dat niet alleen, maar ik ben echt dol op thee! Vooral kruidentheeën staan er volop in mijn kast. Mijn schoonmaakster maakte er laatst nog een opmerking over. Zo jij bent wel echt dol op thee he? Ja dat klopt! Thee koelt af in de zomermaanden en in de wintermaanden warm ik graag mijn handen aan een lekker grote mok thee. Mijn vrienden en familieleden weten het wel, hoe groter de theebeker hoe beter! Maar soms lukt dat warm worden niet zo goed. Als ik achter de laptop werk krijg ik snel koude handen en voeten. Even wandelen helpt dan weer om de boel goed te laten doorbloeden, maar met dat koude natte gure weer is dat niet altijd een feestje. Van RIES Herbal oolongthee ontving ik een heerlijk pakketje om warm bij te worden.

Kijk voor de winactie van 2022 in deze blog van Anouk

RIES herbal oolongthee

RIES Herbal oolongthee

Waar ik in de zomermaanden graag een zakje thee in mijn theebeker hang, kies ik voor de wintermaanden vaak juist meer voor de verse thee. Hierbij kies ik het liefst voor theïne arme thee. Theïne is de cafeïne onder de theesoorten en ik heb hier nooit behoefte aan. RIES Herbal Tea heeft een special theekoker gevuld met oolongthee.

De oolongthee vermindert stress, stimuleert een lagere bloeddruk en verlaagt de kans op tandbederf dankzij de antibacteriële werking. De antioxidanten in de thee helpen tegen huidveroudering en dragen bij aan de lever-detox, wat bij huidproblemen als acne en eczeem helpt. RIES Herbal oolongthee is biologisch, zacht van smaak en werkt vitaliserend en ontgiftend.

Met RIES Herbal Tea werk je van binnenuit aan je vitaliteit. Oolongthee is een looizuurarme en maagvriendelijke thee. Oolongthee combineert de positieve effecten van groene en zwarte thee: het vitaliserende effect van de zwarte thee en het ontgiftende effect van de groene thee.

  • Stimuleert de doorbloeding
  • Verhoogt de weerstand
  • Zorgt voor een elastische huid
  • Bevordert gewichtsverlies
RIES Herbal Oolongthee

Kruidenextracten bij de Oolongthee

Naast de oolong basisthee biedt RIES Herbal Tea ook diverse kruidenextracten aan zodat je de thee af kunt stemmen op je eigen behoeften. Er zijn er maar liefst 6 te krijgen.

Afvallen:

Het kruidenextract geeft je lichaam een extra boost om vet te verbranden doordat het de functie van de lever verbetert. Dankzij dit proces vermindert Herbal Slim oolongthee de eetlust. Door de verkoelende werking werkt gentiana ontstekingsremmend.

Vitaliteitsverbetering:

Deze energieke thee stimuleert de doorbloeding van de spieren en verbetert de opname van zuurstof door de toevoeging van ginseng. Siberische ginseng heeft de eigenschap zich aan te passen aan de behoefte van je lichaam; het verhoogt je fysieke en mentale prestaties en je energieniveau.

opgebrand
Met een Burn-out voel je je letterlijk opgebrand. Door de kruidenextracten krijg je een boost!

Immuunsysteem:

Deze Herbal Immune Support thee verhoogt je weerstand door de toevoeging van gember. Gember is rijk aan vitaminen (B1, B2, B6 en C) en aan mineralen als ijzer, calcium en magnesium. Dat zijn essentiële mineralen om je weerstand op hoog niveau te houden.

Huidveroudering:

Deze RIES Herbal TEA met bamboe-extract gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een egale huid. Het verhoogt de elasticiteit van de huid, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en verbetert de huidweerstand. Bamboe verbetert de kwaliteit van bindweefsel en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor het uitermate geschikt is voor het aanpakken van huidproblemen. Voor alle huidtypes: droge, gemengde, vette en vochtarme huid. Door de verkoelende werking is bamboe ook ontstekingsremmend.

Doorbloeding:

Deze Herbal Warm & Relax thee draagt bij aan een betere doorbloeding: het verhoogt de huidweerstand en zorgt voor een goed doorbloede huid door de positieve werking van kaneel. Het extract helpt ook bij het voorkomen van koude handen en voeten, versoepeling van spieren en gewrichten en het verminderen van haaruitval.

Hormoonbalans:

Dit Herbal Femme-kruidenextract draagt samen met de oolongthee bij aan een betere hormoonbalans. Het stimuleert de bloedaanmaak, verbetert de bloedcirculatie in de vrouwelijke geslachtsorganen, is een stimulans voor de baarmoeder, werkt menstruatiebevorderend en krampwerend. Daarnaast helpt het bij hormonale acné en hormonale eczeemklachten. Dit komt onder andere doordat het rijk is aan vitamine B, waaronder B12. Ook verbetert het de kwaliteit van de haarwortel en de nagels en zorgt voor sterkere botten.

Lees hier de review van Mandy

RIES Herbal Oolongthee

Warm & Relax RIES Herbal oolongthee

Tijdens de koude wintermaanden is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Het Warm & Relax kruidenextract met kaneel zorgt bijvoorbeeld voor een betere doorbloeding en versoepeling van spieren en gewrichten.

Ik drink niet vaak zwarte thee en was bang dat de Oolongthee heel bitter zou zijn. Maar dat viel eigenlijk heel erg mee. De thee is zacht van smaak, en ook koud nog heel erg lekker te drinken. Ja koud je leest het goed. Ik ben een moeder en een leerkracht en wij drinken nu eenmaal vaak koude thee.

De druppels kruidenextract zijn handig te druppelen door een opzuigpincent in het flesje. Dat vind ik altijd een fijner druppelsysteem als zo’n druppelaar waar of niks uitkomt of in een keer een hele hoop.

werkplek

Het advies is om 2 keer per dag een beker met 3 druppels kruidenextract te drinken. Je proeft er niks van, maar ik ruik wel een heel licht extra geurtje van mijn theebeker afkomen. Ik drink deze thee als ik achter de laptop aan het werk ben. Dan krijg ik namelijk snel last van koude handen. En straks als het echt winter is, dan neem ik vast ook een kopje ’s avonds op de bank. Dan heb ik hopelijk geen hittepit nodig om mijn voeten warm te krijgen om te gaan slapen. Ik kijk er nu al naar uit!

Een koker RIES Herbal oolongthee + Warm & Relax kruidenextract is verkrijgbaar voor €36,90.

Winactie RIES Herbal oolongthee met kruidenextract

RIES Herbal Oolongthee

Wil jij dit ideale cadeau voor de feestdagen winnen? Voor jezelf of voor iemand anders? Doe snel mee met de winactie en maak kans op deze heerlijke set inclusief een geurkaarsen set met wierook om helemaal in zen sferen te komen.

  • Gefeliciteerd Maaike

Winnaars worden gemaild en dit wordt aangegeven op Facebook en Instagram. Reageer binnen 3 dagen anders zijn we genoodzaakt iemand anders uit te loten.

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Noortje

Sunday 28th of November 2021

Niets fijners dan thuis op de bank met een warme kop kruidenthee voor mijn neus... alleen de geur al! Erg nieuwsgierig naar dit kruidenextract!

Mark

Saturday 27th of November 2021

Lekker pakketje voor mijn lieve vriendin!

Lotte

Wednesday 24th of November 2021

Daar kun je mij nou echt voor wakker maken: een dampende kop kruidenthee! Heerlijk!

cb.dkl

Tuesday 23rd of November 2021

Ben ook dol op thee en als ik dit lees zijn er alleen maar positieve dingen te vertellen. Wil wel zen worden, betere doorbloeding hebben, beetje afvallen, huidveroudering vertragen en weerstand verhogen.

Jacqueline Roose

Tuesday 23rd of November 2021

Wij zijn echte theedrinkers en zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken, die ook nog eens goed voor je zijn! Zeker in het herfst en winterseizoen kan het een boost aan energie geven. Zoals je schrijft, ook goed voor je spieren en gewrichten waar ik nogal eens last van heb! Dus heerlijk opwarmen en tot rust komen met deze heerlijke Olongthee lijkt me super. Ik ga er graag met mijn gezin van genieten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.