Foto plak invulboeken van Mama Baas – een herinnering voor later

Foto’s maken en inplakken daar komt mijn hobby Scrapbooken vandaan en daar zijn mijn beide bedrijven naar genoemd. Het mag dan ook vanzelfsprekend zijn dat ik vele foto in vulboeken voor dochterlief al heb ingevuld. Daar gebruiken wij de serie van Pauline Oud van. Mama Baas heeft echter ook hele stoere Foto plak invulboeken! 

Foto plak invulboeken

Foto Plak invulboeken Mama Baas

Speciaal voor je baby en voor schoolkinderen heeft Mama Baas foto plak invulboeken geschreven.

Dit boek is voor kinderen tot 6 jaar waar de nadruk op de babytijd ligt. Ik zeg wel voor kinderen maar eigenlijk is het over je kind tot 6 jaar. Ben jij net als ik zo’n mama die overal foto’s van maakt? Om terug te kijken en trots door te sturen naar opa’s en oma’s? Dit fantastische moederfotoboekje is dan echt wat voor jou.

Zwangerschap

Foto Plak invulboeken Mama Baas
Foto Plak invulboeken Mama Baas

Het foto plak invulboek begint met een foto van de zwangerschapstesten en eindigt met een foto van de 6de verjaardag. Daar tussen vind je heel veel ruimte en inspiratie om mee aan de slag te gaan.

Foto Plak invulboeken Mama Baas
Foto Plak invulboeken Mama Baas

D-Day,  tips over wallen, de eerste weken en maanden, de eerste stapjes, potjestraining, eerste schooldag en ga zo maar door. Je vind naast tips over wallen ook tips over het opvoeden van peuters en kleuters.

Dit boek is er een om voor jezelf in te vullen en als je kind het huis uit is zelf nog eens lekker door te bladeren!

Schoolfoto plak invulboek

Foto Plak invulboeken Mama Baas

Er bestaan nog niet zo heel veel schoolfoto invul boeken en Mama Baas heeft op haar eigen unieke wijze hier een prachtig boek van weten te maken.

mijn schoolfoto invulboek
mijn schoolfoto invulboek

De eerste foto die je hier in kan plakken is voor de peuterspeelzaal en de laatste  klassenfoto is voor groep 8. Maar de aller allerlaatste foto is voor een eventuele broertje of zusje. En heb je die niet? Dan plak je toch een foto van je beste vriendje of vriendinnetje!

mijn schoolfoto invulboek
foto plak invulboeken

Naast de vele foto’s kun je ook nog de leeftijd, lengte en gewicht in vullen. Welke school/ klas/meester/juf/beste vriendjes en vriendinnetjes en alle namen van je klasgenoten. Hier moet je wel klein voor kunnen schrijven trouwens want zoveel ruimte is daar niet voor.

Foto Plak invulboeken Mama Baas
mijn schoolfoto invulboek

Kinderen kunnen ook zelf tekenen en bij groep 3 kan je kleine zijn/haar eerste woorden opschrijven.

Mama Baas

De foto plak invulboeken van Mama Baas worden geschreven door Sofie Vanherpe en Emma Thyssen.

Mama Baas is no-nonsense, authentiek en recht door zee. We mogen ook al eens opbiechten dat we het, als ouder, soms niet zó goed onder controle hebben. It’s okay not to be perfect! Mama Baas ging officieel online in maart 2015, maar werd al geboren in augustus 2014 in de crazy minds of …(www.mamabaas.be

Mama Baas is voor mij bekend door hun scheurkalender en hun super handige boeken over mijn kind knutselt en mijn kind verveelt zich nooit. Maar ook hun grote diplomaboek ligt nog steeds in onze kast te wachten tot ik eindelijk de tijd heb om aan de foto albums van dochterlief te gaan beginnen.

Lees ook deze blog over de natuur in gaan met kinderen

Footer5
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.