VTech KidiZoom Snap Touch, een educatief en compacte kinder smartphone

De huidige generatie groeit op met techniek en beeldschermen. Nog steeds staat het vaak in een negatief licht. Maar langzaam aan mogen we toch ook enthousiast over de voordelen praten toch? Uiteraard is balans de key. Schermtijd versus schermloze tijd. Maar als er schermtijd is staat het brein wagenwijd open voor nieuwe impulsen en prikkels. VTech KidiZoom Snap Touch speelt geweldig in op de belevingswereld van kinderen én van hun wensen en verlangens. Wij gaan dit compacte speeltje voor jullie testen!

VTech KidiZoom Snap Touch

VTech KidiZoom Snap Touch

Maak te gekke foto’s, filmpjes én selfies met deze compacte, supertrendy camera in smartphone design! Met 2.4 inch kleuren touchscreen en touch-toetsen. Boordevol apps zoals, geanimeerde video’s, wekker, spelletjes, rekenmachine, een fotodagboek en mp3-speler. Maak via Bluetooth verbinding met een andere KidiZoom Snap Touch en stuur elkaar foto’s, berichtjes, animaties of speel spelletjes met elkaar. Uitbreidbaar geheugen en ingebouwde oplaadbare accu. De VTech KidiZoom Snap Touch komt inclusief micro USB-kabel. verkrijgbaar in blauw en roze.

Kenmerken VTech KidiZoom Snap Touch

 • Maak te gekke foto’s, filmpjes én selfies met deze compacte, supertrendy camera in smartphone design!
 • 2.4 inch kleuren touchscreen
 • Cool smartphone design met touch-toetsen en camera aan de voor- én achterkant
 • Unlock je camera d.m.v. gezichtsherkenning of een eigen swipe wachtwoord
 • 5 megapixel foto’s, zelfontspanner en timer
 • Boordevol apps zoals, geanimeerde video’s, wekker, spelletjes, rekenmachine, een fotodagboek en mp3-speler
 • Bewerk je foto’s met de coolste effecten, kaders en stempels
 • Inclusief te gekke spellen, zoals Slimme Kok, Wonderland, Bijen-avontuur, Grappengrijper, De Spin Beslist, Keuzerad en nog veel meer
 • Neem je eigen spraakberichten op (max. 5 minuten per opname)
 • Het intern geheugen van 256 MB is uit te breiden met een microSD-kaart (tot 32GB) (niet inbegrepen)
 • 4x digitale zoom voor foto’s
 • Bluetooth verbinding – maak verbinding met een andere KidiZoom Snap Touch en stuur elkaar foto’s, berichtjes, animaties of speel spelletjes met elkaar
 • Ingebouwde, oplaadbare accu (inclusief micro USB-kabel)
 • Stevig en duurzaam design
 • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Vlogger mentaliteit

Mijn oudste dochter van 8 groeit echt op met vloggers, bloggers en influencers. Ik vind zelf het bloggen gewoon prima, lekker achter de schermen. Maar voor haar is het normaal om op camera te spreken over van alles en nog wat. Daarbij is het maken van selfies ook normaal, zeker om deze daarna dan nog wat op te leuken met speelse filtertjes en emoticons. VTech KidiZoom Snap Touch is speciaal hiervoor gemaakt. Plus nog zoveel meer. Mij valt direct op dat het heerlijk licht en compact is, ideaal om mee te nemen onderweg ook! Het opladen gaat heel snel. Ook heb je een keuze tussen knopjes en touchscreen en alles werkt zoals je van Vtech mag verwachten: perfect en snel.

Na het opladen de eerste keer, zet het schuifje naar beneden, stel je de datum en tijd in en daarna is de VTech KidiZoom Snap Touch ready to go! Ik oefen er wat op, klik her en der en zie dat het goed werkt. de diversiteit van verschillende apps verrassen me. Toch krijg ik milde twijfel want vaak vinden kinderen items die lijken op echt maar het niet zijn, niet boeiend. Ook vroeg ik me af of het wel uitdagend genoeg zou zijn en de camera wel mooie foto’s maakt. Kortom, ik had wat twijfels of deze telefoon mijn dochters zou aanspreken.

Gemaakt voor kinderen

Ik had niet meer ernaast kunnen zitten kan ik jullie wel al verklappen. Mijn beide dochters, 8 en 3, zijn gek op deze VTech KidiZoom Snap Touch. Ze weten direct wat ze kunnen doen en zijn veel handiger ermee dan dat ik ben. Mijn jongste dochter noemt het haar kindertelefoon, ze belt graag met de kindertelefoon zegt ze. (Dit moet ik wel even uitleggen op de peuterspeelzaal nog). Ze vinden het helemaal niet erg dat het geen “echte” telefoon is. Het is namelijk speciaal voor hun. En het formaat en gewicht maken dit tot een superhandzaam iets.

De VTech KidiZoom Snap Touch is geschikt vanaf 6 jaar maar mijn dochter van 3, bijna 4, mocht als eerste testen en kon meteen uit de voeten ermee. Camera draaien, leuke kadertjes, “werken”(op prikbord notities typen) en spelletjes spelen. Ik ben die dag niet veilig voor de camera. Maar het leukste vindt ze nog wel de voicerecorder. Haar oudere zus is er net zo gek op en leert haar jongere zusje nog meer van wat allemaal ermee kan.

In de avond lach ik me rot om alle opgenomen vlogfilmpjes en voicerecords. Ze hebben samen en los echt de grootse lol. Eigenlijk zouden ze ieder een eigen VTech KidiZoom Snap Touch moeten hebben want dan kunnen ze tegen elkaar spelletjes spelen bijvoorbeeld. Maar voor nu mogen ze delen en samen spelen. Ook dat levert leuke dingen op.

VTech KidiZoom Snap Touch als cadeautip?

Als ik mijn kinderen zo enthousiast bezig zie dan is de VTech KidiZoom Snap Touch zeker een cadeautip. Het is niet goedkoop maar wel kwalitatief goed. Ook vind ik zelf het kleine compacte heel fijn. Dit is ideaal voor in de trein of als we een weekendje gaan logeren. Dit neem ik veel makkelijker mee dan een logge tablet. Mijn beide dochters vinden het echt heel leuk en snappen direct hoe het werkt.

VTech KidiZoom Snap Touch is educatief, vermakelijk en stimuleert kinderen om zichzelf te ontdekken. Wat vinden ze leuk, hoe staan ze op beeld, welke boodschap willen ze uitspreken. Ik denk dat het ook goede oefeningen zijn voor straks als de oudste een spreekbeurt moet doen. Ze leert door het “vloggen” al spreken.

Er zit overigens geen wifi verbinding op dus echt bellen of op internet kan je niet met de VTech KidiZoom Snap Touch. Dat vind ik heel fijn. Er zit wel Bluetooth op zodat je kan connecten met een andere Snap Touch.

Het is alleen oppassen geblazen als volwassene, aan het einde van de dag zie ik menig filmpje en foto van mezelf die ik toch maar snel weer verwijder. Nergens ben ik veilig waar de VTech KidiZoom Snap Touch komt :).

VTech KidiZoom Snap Touch

Lees ook deze blogs:

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.