Skip to Content

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie een bioscooptip

Whitney Houston wie kent haar niet. I Wanna Dance is de nieuwste bioscoopfilm van deze legendarische zangeres. Scoor punten bij je (schoon)moeder of vriendin en bezoek deze kerstvakantie vanaf 22 december de bioscoop!

Whitney Houston

Whitney Houston is volgens Guiness World Records de zangeres met de meeste prijzen aller tijden en is een van de bestverkopende artiesten ooit met 200 miljoen verkochte platen wereldwijd. Wellicht ken je haar film The Bodyguard uit de begin jaren 90.

Houston kwam al vroeg in aanraking met muziek. Met haar moeder ging ze nachtclubs af als tiener waar ze haar zangstem ontwikkelde. Nummers als: Saving All My Love for You, How Will I Know,  I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me) heb ik vroeger platgedraaid met mijn moeder en ik weet zeker dat ik haar blij kan maken met een gezellig moeder-dochter uitje! Al vrees ik wel dat er meegezongen gaat worden naast mij 😉

Ze is tot de dag van vandaag de enige artiest die zeven opeenvolgende nummer 1-hits had. Daarmee heeft ze The Beatles en Elvis Presly ( met beiden 6 nummers op rij) verslagen!

Na 2000 veranderde haar leven drastisch toen er drugs in haar leven kwam. Na jaar struggelen, een scheiding en een herstart werd ze in 2012 dood aangetroffen in haar hotelkamer.

I wanna Dance – een film!

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is een nieuwe film over popicoon Whitney Houston. Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker) schittert als Whitney Houston in de muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres. De film, geregisseerd door Kasi Lemmons (Harriet) naar een scenario van de voor een Oscar®-genomineerde Anthony McCarten (Bohemian Rhapsody), neemt je mee op een emotionele, turbulente reis door het leven en de carrière van Houston.

Winactie:

Namens Universal mag ik maar liefst 3 mensen blij maken met 2 vrijkaartjes voor I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie. Wat moet je doen om mee te doen?

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie
  • Laat hieronder een reactie achter met een geldig emailadres zodat we contact met je op kunnen nemen.
  • Natuurlijk is een reactie op Instagram of Facebook ook goed! En het taggen van vrienden worden wij ook blij van, maar is niet verplicht.

Gefeliciteerd Marja, Maaike en Claudia

De prijs wordt verzonden door het mediabureau, hier zijn wij niet aansprakelijk voor als dit kwijt raakt.
Bij deelname geef je toestemming om je NAW gegevens en/of emailadres te delen voor het verzenden van de prijs, deze gegevens worden hierna weer verwijderd.

Let op:
Laat een geldig e-mailadres achter die je ook echt leest. Reageer je niet binnen 3 dagen dan kies ik een nieuwe winnaar.

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sandra

Monday 26th of December 2022

Zucht..... jeugdsentiment.... ik doe heel graag mee ;-)

Diana

Sunday 25th of December 2022

Ooit de bodygard gezien waarin ze schitterde en ben fan van haar muziek Haar leven met ups and downs zou ik graag willen zien

co

Saturday 24th of December 2022

lijkt me erg mooi. ik doe graag mee!

Zoe

Saturday 24th of December 2022

Ze zong geweldige nummers, ben benieuwd naar deze film!

Bets

Friday 23rd of December 2022

Dit lijkt me echt een prachtige film van Whitney Houston, ik doe graag mee om een kansje te wagen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.