Skip to Content

LOL kinderfeestje – een LOL Surprise thema

Zoals jullie konden lezen in mijn blog over een kinderfeest organiseren begin ik bijna 6 maanden voor een kinderfeestje met de voorbereidingen. Omdat ik graag bij een bepaalde aanbieder uit het buitenland inkopen doe. Toen was dochterlief haar idee om een LOL Surprise kinderfeestje te houden. Daar kon ik mij wel wat bij voorstellen want de L.O.L. Surprise serie is nog altijd een megahit!

LOL Surprise kinderfeestje

Feestartikelen

Natuurlijk moest de woonkamer leuk versierd worden voor het LOL Surprise kinderfeestje. Dat vond ik op de website van Tuf-Tuf waar je alles op het gebied van themafeestjes kunt vinden.

Een leuk tafelkleed, borden, bekers, rietjes, servetten horen er natuurlijk bij voor een mooi gedekte tafel.

Bij een verjaardag geven wij ook altijd traktatiezakjes mee naar huis. Daar vond ik grappige armbanden en Lipstick snoepjes van op de site van Tuf-tuf. In het tasje gingen verder nog een schattig klein portemonneetje, tattoos van LOL Surprise en een vel van een scratchblok.

Uitnodigingen versturen voor het LOL Surprise feestje

Natuurlijk moesten er ook uitnodigingen worden verstuurd.

Als tip: maak op lijstje.nl een verlanglijstje en zet deze erbij op de uitnodiging. Zo kun je altijd lastminute nog dingen verzinnen en kunnen mensen afstrepen als ze iets hebben gekocht.

LOL knutselen tijdens het kinderfeestje

Voor de invulling van een kinderfeestje kijk ik altijd een rondje op Pinterest. Hier haalde ik alvast wat inspiratie voor het LOL Surprise kinderfeestje. Ik zag leuke bingokaarten, kleurplaten, knutselinspiratie maar miste eigenlijk nog veel meer.
Zoals ik bij het eenhoorn kinderfeestje had gedaan was ik van plan om een grote LOL na te tekenen en dan op vrolijke kartonkleuren een paar grote strikken uit te knippen. Met gummy heb je dan een leuk strikje prikje spel zonder scherpe punten!

Ik zocht nog meer om te knutselen en vond op AliExpress diamond painting. Perfect voor het LOL Surprise kinderfeestje natuurlijk! De meiden allemaal tussen de 6 – 8 jaar konden hier goed zelfstandig mee aan de slag gaan.

Van te voren knipte ik de LOL poppen uit en zorgde dat ze goed plat waren. De strass-steentjes deed ik al in bakjes en het leek mij al leuk om zelf ook mee te gaan doen.

LOL Surprise kinderfeestje

We kozen wat kleurplaten op internet uit om af te drukken en aan de kleine tafel wisten de meiden hier wel raad mee. Altijd ideaal voor als er kinderen al eerder klaar zijn. Ik zorg altijd voor voldoende exemplaren en genoeg keuze.

LOL Surprise kinderfeestje

Wat je nog meer zou kunnen doen op een LOL kinderfeestje?

  • Spelen met de LOL Surprise poppen. Kijk hier voor alle recensies op MamaScrapelle
  • Oude kleren pimpen met textielstiften *in felle kleuren en dan een verkleedfeestje houden.
  • Picknicken met eten in de meeste vrolijke en felle kleuren.
  • Een LOL Surprise escaperoom zelf maken ( is wel veel voorbereiding)
  • Met zijn allen een grote puzzel * maken van LOL Surprise
  • Dansen met de cd van LOL Surprise in de cd speler en een gave discolamp aanzetten.
  • Laat de kinderen in een LOL Surprise vriendenboekje schrijven.

Veel plezier met je LOL Surprise kinderfeestje!!

Op zoek naar meer leuke feestjes?

Footer4
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anneliese de Waal

Saturday 17th of April 2021

Ohhhh....wat leuk, ik doe graag mee voor het verjaardagsfeestje van Sam, ze is 6 mei jarig ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. Zou super zijn ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Groetjes Anneliese de Waal

Suzanne

Saturday 17th of April 2021

Ik doe graag mee voor mijn nichtje die bijna jarig is,

Riggie vsn lochem

Saturday 17th of April 2021

O wat leuk voor mijn dochter die in mei 8 jaar wordt. Afgelopen jaar het kinderfeestje overgeslagen. Dus nu even extra uitpakken.

anja

Friday 16th of April 2021

leuk voor een kleine meid om een feestje mee te geven

Kim

Friday 16th of April 2021

Ik doe graag mee voor het volgende feestje van mijn lieve nichtje!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.