Een LOL Surprise kinderfeestje – voorbereidingen en nog meer inspiratie

Zoals jullie konden lezen in mijn blog over een kinderfeest organiseren begin ik bijna 6 maanden voor een kinderfeestje met de voorbereidingen. Toen was dochterlief haar idee nog om een LOL Surprise kinderfeestje te houden. Daar kon ik mij wel wat bij voorstellen want de L.O.L. Surprise serie is nog altijd een megahit!

LOL Surprise kinderfeestje

Feestartikelen

Natuurlijk moest de woonkamer leuk versierd worden voor het LOL Surprise kinderfeestje. Dat vond ik op de website van Tuf-Tuf waar je alles op het gebied van themafeestjes kunt vinden.

Een leuk tafelkleed, borden, bekers, rietjes, servetten horen er natuurlijk bij voor een mooi gedekte tafel.

Bij een verjaardag geven wij ook altijd traktatiezakjes mee naar huis. Daar vond ik grappige armbanden en Lipstick snoepjes van op de site van Tuf-tuf. In het tasje gingen verder nog een schattig klein portemonneetje, tattoos van LOL Surprise en een vel van een scratchblok.

Uitnodigingen versturen voor het LOL Surprise kinderfeestje

Natuurlijk moesten er ook uitnodigingen worden verstuurd. Ik kreeg helaas de uitnodigingen van de LOL te laat binnen, maar niet getreurd, want dat levert juist weer een winactie op voor jullie!

Als tip: maak op lijstje.nl een verlanglijstje en zet deze erbij op de uitnodiging. Zo kun je altijd lastminute nog dingen verzinnen en kunnen mensen afstrepen als ze iets hebben gekocht.

LOL Surprise kinderfeestje

Voor de invulling van een kinderfeestje kijk ik altijd een rondje op Pinterest. Hier haalde ik alvast wat inspiratie voor het LOL Surprise kinderfeestje. Ik zag leuke bingokaarten, kleurplaten, knutselinspiratie maar miste eigenlijk nog veel meer.
Zoals ik bij het eenhoorn kinderfeestje had gedaan was ik van plan om een grote LOL na te tekenen en dan op vrolijke kartonkleuren een paar grote strikken uit te knippen. Met gummy heb je dan een leuk strikje prikje spel zonder scherpe punten!

Ik zocht nog meer om te knutselen en vond op AliExpress diamond painting. Perfect voor het LOL Surprise kinderfeestje natuurlijk! De meiden allemaal tussen de 6 – 8 jaar konden hier goed zelfstandig mee aan de slag gaan.

Van te voren knipte ik de LOL poppen uit en zorgde dat ze goed plat waren. De strass-steentjes deed ik al in bakjes en het leek mij al leuk om zelf ook mee te gaan doen.

LOL Surprise kinderfeestje

We kozen wat kleurplaten op internet uit om af te drukken en aan de kleine tafel wisten de meiden hier wel raad mee. Altijd ideaal voor als er kinderen al eerder klaar zijn. Ik zorg altijd voor voldoende exemplaren en genoeg keuze.

LOL Surprise kinderfeestje

Wat je nog meer zou kunnen doen op een LOL Suprise kinderfeestje?

 • Spelen met de LOL Surprise poppen. Kijk deze blogs voor de laatste series: REMIX, Dance Dance Dance, Hairvibes
 • Oude kleren pimpen met textielstiften in felle kleuren en dan een verkleedfeestje houden.
 • Picknicken met eten in de meeste vrolijke en felle kleuren.
 • Een LOL Surprise escaperoom zelf maken ( is wel veel voorbereiding)
 • Met zijn allen een grote puzzel maken van LOL Surprise
 • Dansen met de cd van LOL Surprise in de cd speler en een gave discolamp aanzetten.

Veel plezier met je LOL Surprise kinderfeestje!!

Op zoek naar meer leuke feestjes?

Footer4
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

12 reacties

 1. Onze dochter wordt in juni 6 jaar. Wij beginnen er nu ook over na te denken , wat te doen? Wij dachten aan een eenhoorn feestje maar LOL kan natuurlijk ook. Ze zou dit super vinden om met haar vriendinnetjes een LOL feestje te houden

 2. Ik doe heel graag mee voor mijn kleinkinderen, die hebben dit jaar drie feestjes te vieren.
  Ze kunnen wel een paar uitnodigingskaartjes gebruiken.
  Ze zullen ook heel benieuwd zijn naar dit pakketje.
  Ik volg bloglovin en loot graag mee.

 3. Mijn dochter is een echte L.O.L fan. Deze leuke uitnodigingen gaan zeker van pas komen.
  Ik doe graag mee. Ik volg op FB, Pinterest (kloevert) en Bloglovin(loved/saved).

 4. O wat leuk voor mijn dochter die in mei 8 jaar wordt. Afgelopen jaar het kinderfeestje overgeslagen. Dus nu even extra uitpakken.

 5. Ohhhh….wat leuk, ik doe graag mee voor het verjaardagsfeestje van Sam, ze is 6 mei jarig 😊😊.
  Zou super zijn 😀😀 Groetjes Anneliese de Waal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.