Skip to Content

L.O.L. vriendenboekje, een blijvende herinnering aan al je vrienden

Wat was ik vroeger dol op vriendenboekjes. En wat voelde ik mij speciaal als ik in een boekje van een ander mocht schrijven. Nog steeds zijn deze boekjes vol leuke herinneringen populair. Zeker als ze zo tof zijn als dit L.O.L. vriendenboekje.

Dit super leuke en vrolijke L.O.L. vriendenboekje is een prachtige en blijvende herinnering aan al je vrienden. Vriendenboek voor meiden

L.O.L. vriendenboekje samenvatting

Dit knalroze boekje met stoere L.O.L. dolls is een feestje om in te vullen. Elke bladzijde bevat voorbedrukte vragen met genoeg ruimte om deze in te vullen. Er zijn zes verschillend geïllustreerde dubbel pagina’s die zich herhalen door het boekje heen. De vragen zijn wel op elke bladzijde hetzelfde. Het formaat is 13,5 x 18 cm. Wat volgens mij een redelijk standaard formaat is voor een vriendenboekje.

Dit super leuke en vrolijke L.O.L. vriendenboekje is een prachtige en blijvende herinnering aan al je vrienden. Vriendenboek voor meiden

Het L.O.L. vriendenboekje invullen

Eerst mag je als eigenaar van het L.O.L. vriendenboekje je eigen gegevens invullen. Deze gegevens beperken zich tot naam, adres en telefoonnummer. Dus ik kan me helemaal voorstellen dat je het ook leuk vindt om zelf een vragenpagina in te vullen. Zo kunnen je vrienden en vriendinnen ook meteen wat over jou lezen.

En dan is het eindelijk zover het vriendenboekje mag je uitdelen! Wie mag er bij jou als eerste inschrijven? Hier in huis is die eer voor de BFF van mijn dochter. Maar wat voor soort vragen kunnen je vrienden en vriendinnen verwachten? Natuurlijk naam en geboortedatum, maar ook andere leuke originele vragen. Denk hierbij aan hoe je elkaar kent en wat het leukste is wat je samen gedaan hebt. Ook staan er lekker moderne vragen in zoals favoriete website en emailadres. Als boekenliefhebber vind ik het ook leuk dat er naar het lievelingsboek gevraagd word. Dit is ook meteen leuk als inspiratie voor boeken die je nog graag zou willen lezen. En natuurlijk ontbreken de standaard vragen als onder andere lievelingsdier, hobby’s en wat wil je later worden niet.

invulvragen voor vrienden
invulvragen voor vrienden

Vriendenboekjes, een mooie herinnering voor later

Ik had vroeger als jong meisje ook vriendenboekjes. En deze heb ik al die jaren trouw bewaard. En zo nu en dan kom ik deze weer tegen. Dan kan ik niet anders dan er even in bladeren en met een lach op mijn gezicht de verschillende antwoorden lezen. Soms brengt het vergeten herinneringen naar boven. Maar het komt ook voor dat ik met verbazing lees, omdat ik het me echt niet kan herinneren. Beide gevallen vind ik enorm leuk en kan ik enorm van genieten.

De vriendenboekjes van mijn dochter zijn veel minder oud natuurlijk, maar ook zij bladert graag in haar oude boekjes. Soms kan een jaar later alweer zulke andere antwoorden opleveren. En juist daarom is het leuk om vrienden en vriendinnen nog een keer in een nieuw boekje te laten schrijven. Ik ben dan ook erg nieuwsgierig wat voor mooie antwoorden dit L.O.L. vriendenboekje gaat opleveren.

L.O.L. dolls verzamelen

De L.O.L. dolls zijn al lang niet meer weg te denken uit de speelgoed collectie van vele kinderen. Ook wij moesten hier een aantal jaar geleden aan geloven en inmiddels is er een uitgebreide collectie verzameld. Hoewel de voorkeur van mijn dochter inmiddels uitgaat naar de L.O.L. OMG poppen blijven de minipoppen ook leuk. Vooral het verrassingselementen en het verzamelen van de verschillende poppen vindt zij leuk. En nu kan ze dit super leuke L.O.L. vriendenboekje toevoegen aan haar collectie. Zo combineert ze haar enthousiasme voor vriendenboekjes met haar favoriete poppen.

Wat vindt mijn dochter van het L.O.L. vriendenboekje?

Het L.O.L. vriendenboekje werd door mijn zeven jarige dochter enthousiast ontvangen. Meteen begon zij te bladeren om de vragen voor haar vrienden en vriendinnen te lezen. En om de toffe illustraties te bekijken uiteraard. Natuurlijk had ze ook al bedacht dat haar beste vriendin als eerste in haar nieuwe vriendenboekje mag schrijven. Wat ze wel jammer vindt is dat de informatie die zij mag invullen zo weinig is. Gelukkig is dit goed op te lossen door zelf ook gewoon lekker een vragenpagina in te vullen. En dan is het nu tijd om het boekje te laten invullen door haar vrienden en vriendinnen en mooie herinneringen te verzamelen.

eigen gegevens LOL vriendenboek
eigen gegevens

Andere reviews passend bij het L.O.L. vriendenboekje

L.O.L. is natuurlijk al jaren enorm populair. Bij MamaScrapelle hebben we inmiddels al vele producten mogen reviewen. Nieuwsgierig? Lees dan ook eens deze reviews:

Specificaties L.O.L. vriendenboekje

Uitvoering: hardcover | Formaat: 13,5 x 18 cm | Uitgever: Interstat | januari 2024 | 9789464326673 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of bij bol.com

footer 8
Jolien
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.