LOL Surprise SWAP: een pop, twee verschillende looks

Of de poppen van L.O.L. ooit gaan vervelen? Nee eigenlijk niet! Ooit begon ik als niet liefhebber, inmiddels weet ik wel beter. Deze uitgesproken kleurrijke poppen zijn zeer geliefd door mijn dochters. Ze leren hun eigen expressieve kant ontdekken dankzij deze poppen. Daarbij komt er elke keer weer een nieuwe collectie die iets unieks toevoegt aan het al grote bestaande assortiment. Wat de nieuwste LOL Surprise SWAP uniek maak? Het is één pop met twee verschillende looks! En dat idee speelt ook door bij de mini’s. Lees snel verder voor de verschillende looks want ik denk dat menig kind dit voor de feestdagen cadeau wil krijgen.

LOL Surprise SWAP

LOL Surprise SWAP-collectie

LOL Surprise SWAP: één pop, twee totaal verschillende looks. In totaal zijn er vier nieuwe Tweens en negen nieuwe Tots-poppen om te verzamelen. Tegelijkertijd is er ander leuk nieuws: de nieuwe L.O.L. Surprise! SWAP Tots-minipoppen zijn uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2023 in de ‘Poppen’-categorie.

MGA Entertainment laat meerdere gezichten van L.O.L. Surprise! zien met de release van de L.O.L. Surprise! SWAP-poppen. Deze nieuwe lijn poppen is nu verkrijgbaar in de Benelux en bestaat zowel uit Tweens als uit Tots-minipoppen. De SWAP-collectie bestaat uit vier Tweens-poppen en negen verschillende Tots-poppen om te verzamelen. De looks variëren weer fijn onderling. Van een rebelse rockster (Rockin’ Cutie) tot een funky rolschaatser (Rad Roller). Ook zijn er afzonderlijke hoofdjes verkrijgbaar voor de Tweens (inclusief haaraccessoires) om de poppen verder te personaliseren.

Karakteristiek voor de LOL Surprise SWAP-collectie is de mogelijkheid om outfits en gezichten te verwisselen voor verschillende looks. Alle poppen worden standaard geleverd met twee volledige outfits en een extra gezichtje. Zo kunnen kinderen hun favoriete stijlen en emoties combineren, variëren en eenvoudig aanpassen wanneer zij dat willen. Een perfect compleet cadeau dus om te geven en krijgen.

Vier Tweens, acht looks

De nieuwe LOL Surprise SWAP-collectie bestaat uit vier Tweens-poppen met een groot formaat. Ze luisteren naar de namen Bailey, Winnie, Cora en Billie en worden allemaal geleverd met meer dan twintig stijlvolle verrassingen. De Tweens kunnen in een handomdraai een compleet andere uitstraling krijgen. Zo steelt Bailey bijvoorbeeld de show met haar paars-roze look, maar een metamorfose is zo gepiept: de set bevat namelijk ook een hoofdje en kapsel met prachtig fel oranje haar dat tot aan haar enkels reikt.

Wat krijg je bij elke verpakking LOL Surprise SWAP?

  • ONTDEK de gloednieuwe L.O.L. Surprise Tweens Surprise Swap™-modepoppen met 2 unieke looks en een verwisselbaar hoofd voor de ultieme aanpassingsmogelijkheden en superveel speelplezier met kapsels en haar!
  • VERWISSELBAAR HOOFD Verander binnen een paar seconden van look door het kapsel te verwisselen dat je makkelijk kunt bevestigen aan het poppenlichaam. Trek de pop nu snel een andere outfit aan en kies andere accessoires, zoals oorbellen, een hoofdsieraad, haaraccessoires en meer!
  • PAK 20+ VERRASSINGEN UIT waaronder een stylinghoofd, schitterende mode, sokken, schoenen, een koffertje, haarstylingaccessoires, een haarborstel, een poppenstandaard en meer!
  • EINDELOOS VEEL MIX- EN MATCHLOOKS Nadat je klaar bent met het stylen van je pop, kun je het hoofd, de mode en de accessoires steeds weer verwisselen en veranderen voor eindeloos veel mix- en matchlooks!
  • COMBINEER MET DE SURPRISE SWAP™-STYLINGHOOFDEN Combineer de Tweens Surprise Swap™-poppen met de stijlvolle, nieuwe Surprise Swap-stylinghoofden die elk supermooi haar en geweldige haaraccessoires hebben voor nog meer aanpassingsmogelijkheden!
  • KLAAR VOOR DE CATWALK Elke pop heeft schitterende details, prachtig haar, haar eigen glamourstijl en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen
  • BFF’s 4 EVA Verzamel alle 4 L.O.L. Surprise Tweens Surprise Swap™-modepoppen: Braids-2-Waves Winnie, Bronze-2-Blonde Billie, Buns-2-Braids Bailey en Curls-2-Crimps Cora

Nieuwsgierig naar de 4 Tweens? Hieronder zal ik ze voorstellen!

winnie pop

Winnie

Bailey

Bailey pop
cora pop

Cora

Billie

Billie pop
LOL Surprise SWAP verrassingsbal

Negen Tots om te verzamelen

Naast de vier grote LOL Surprise SWAP dolls zijn er in totaal negen verschillende L.O.L. Surprise! Tots om te verzamelen. Dit zijn de kleinere mini dolls die in de kenmerkende bal komen. Gevuld met allemaal leuks. Van de katachtige Miss Meow en de heldhaftige Hero Honey tot de zomerse Miss Sea en de selfcare-koningin Royal Beauty.

Deze schattige kleine figuurtjes zijn dus wederom weer feestelijk verpakt in een verrassingsbal. Ze worden geleverd met twee complete outfits en een tweede gezicht. Bij het uitpakken van de bal verschijnt er een verborgen vakje met daarin een speciale verpakking. Door water over deze verpakking te gieten verdwijnt de bovenlaag en ligt het tweede gezicht voor het oprapen. Dit gezicht kan op de pop worden bevestigd, zodat kinderen nog meer afwisseling ervaren tijdens het spelen met de L.O.L Surprise!-poppen.

Adviesprijzen en beschikbaarheid LOL Surprise SWAP

LOL Surprise SWAP is officieel bekroond tot Speelgoed van het Jaar 2023 en is nu verkrijgbaar in de Benelux bij onder andere Intertoys, Bol.com, Toychamp, Dreamland en Top1Toys. De adviesprijs van de Tweens-poppen is vastgesteld op €34.99 en die van de Tots-poppen is €12.99. Afzonderlijke hoofdjes voor de Tweens-poppen hebben een adviesprijs van €10.99.

Wat vinden wij van de LOL Surprise SWAP-collectie?

L.O.L. Suprise did it again, ze hebben ons weer aangenaam weten te verrassen! Wat een onwijs leuke collectie is dit. Alle poppen zijn weer zo mooi gemaakt. Met de meest spreken kleuren straalt deze collectie ons tegemoet. LOL Surprise SWAP werkt makkelijk voor zowel mijn dochter van 9 als voor mijn jongere dochter van 4. Met gemak wisselen ze de hoofdjes zonder dat het te makkelijk is.

Wij hebben Cora gekregen om te testen en deze heeft blauw-roze krulhaar. Laat nou roze de favoriete kleur van mijn jongste dochter zijn en blauw van mijn oudste dochter. Een perfect match! Het uitpakken vraagt weer even wat tijd, alles zit goed vast en let op de kleine items die her en der verstopt zitten. Mijn oudste dochter had de verrassingsbal al toegeëigend. Dus ik lees pas bij het schrijven van deze recensie over de LOL Surprise SWAP dat er iets met water overgoten had moeten worden. Dit heeft ze niet gedaan en toch heeft ze alle items weten te krijgen.

De mini-tot is ook echt wel tof met een extra maskertje voor het gezichtje. Wij reizen veel met ov en dan is het ideaal om minder mee te hoeven nemen maar wel een diversiteit aan poppetjes te hebben. Deze LOL Surprise SWAP is naast prachtig gemaakt ook echt wel functioneel fijn. Het neemt minder plek in, en het neemt dus ook makkelijker mee voor onderweg.

De andere LOL Surprise SWAP poppen en tots heb ik al op het verlanglijstje moeten zetten. Wij zijn fan van deze nieuwe mooie collectie!

Officieel schrijf je L.O.L. Surprise! SWAP maar voor de vindbaarheid en Google heb ik het in mijn blog moeten aanpassen naar LOL Surprise SWAP

Kijk hier voor de hele collectie

LOL Surprise SWAP mini tots
Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.