Skip to Content

De BABY born Beer wordt ook jouw nieuwe beste vriend

Zapf Creation laat je kennis maken met de nieuwe beste vriend van BABY born; de BABY born Beer. Een zachte knuffel die ook kan zitten zoals BABY born en de kleren van BABY born past. Dit is echt te gek. En zo dachten onze kinderen er ook over. Lieve mama, dit is ook heel leuk voor jongens. Als onze kinderen samen spelen vinden ze het leuk om de BABY born erbij te pakken. Ze kijken dan samen naar een ‘voetbalwedstrijd’ of een potje basketbal. Zo combineren ze het spel dat geliefd is bij onze dochter (de BABY born) en actief zijn dat geliefd is bij onze zoon (voetbal en basketbal in de tuin). Wij kregen een BABY born boy (die met veel gejuich werd ontvangen) en een BABY born Beer (die nog enthousiaster werd ontvangen) om voor jullie te testen.

BABY born Beer is de nieuwste aanvulling op het assortiment van BABY born. Een lief en zacht vriendje, ook voor jouw zoon of dochter.

We are expanding our family

Het zou een bericht op mijn facebook kunnen zijn voor vandaag. ‘We are expanding our family’ en dan een foto van de kinderen met BABY born boy, BABY born girl & BABY born Beer. Ik hoorde een enthousiaste gil toen de doos in de keuken werd ontdekt. Kamers werden opgeruimd, eten en drinken was binnen no time op én de handen werden zonder tegenstribbelen geschrobd totdat ze blonken. Zo graag wilden ze dit nieuwe speelgoed bekijken en ermee spelen. BABY born is inmiddels ook al weer 30 jaar en ik snap heel goed waarom. Het is tijdloos, super leuk en degelijk speelgoed en ideaal voor alle poppenvaders en poppenmoeders.

De nieuwe BABY born Beer is een hele leuke toevoeging. De meeste kinderen hebben een lievelingsknuffel waar ze mee slapen. De Beer heeft dezelfde grote als de BABY born en kan daardoor ook de kleding van BABY born aan. Mix & Match met kleding is dus super leuk. Het enige dat niet verwisselbaar is: de schoenen. Tja een berenpoot is toch wel echt iets anders dan een voet van een baby. Neem de Beer mee op reis in het fietszitje of ga met de baby en beer op stap met de wandelwagen. Beleef leuke avonturen en deel alles met je twee beste vrienden.

Expanding our family BABY born Beer is de nieuwste aanvulling op het assortiment van BABY born. Een lief en zacht vriendje, ook voor jouw zoon of dochter.

Dit zit er bij de BABY Born baby boy

Wanneer je een BABY born koopt kun je kiezen tussen verschillende poppen. Hoewel de huidskleur en de kleur van de kleding en accessoires verschilt zit er wel hetzelfde in alle dozen. Je ontvangt een pop in de door jou gekozen huidskleur en/of kleur romper. Daarbij zit een flesje (waar je echt water in kunt doen) een luier, speen, bakje met lepeltje, voeding, potje, armbandje voor de BABY born en jouw zoon of dochter en een ‘paspoort’. Daarnaast draagt de pop al een romper en een mutsje. Je kunt dus eigenlijk direct aan de slag om samen avonturen te gaan sparen. Let op met open maken van de doos en check even de zijkant. Daar staat gewoon waar je hem open kunt maken. Scheelt je 10 minuten zoeken én de doos slopen.

Baby Born Boy

Dit zit er bij de BABY born Beer

De beer komt in een losse verpakking en kun je dus los kopen van de BABY born pop. Het is echt een leuke toevoeging om ze samen in huis te hebben. Je ontvangt nog een leuk ‘you&me’ boekje waar je jouw avonturen met de Beer in kunt schrijven en twee stickervellen. De Beer heeft ook een romper aan. Deze is zoals ik zei wisselbaar met de romper van de pop. En kleding dus ook (behalve dan de schoenen). Het voordeel is dat je dus met de kleding die je al in huis hebt beide kunt kleden. Dubbel plezier. Heb je alleen de romper in huis? Wissel ze dan eens, ziet er toch direct anders uit.

BABY born Beer is de nieuwste aanvulling op het assortiment van BABY born. Een lief en zacht vriendje, ook voor jouw zoon of dochter.

BABY born Beer kleren

Hoewel ik aangaf dat de BABY born Beer de kleding van de poppen past zijn er ook te leuke kleertjes voor de Beer zelf. De voeten zijn groter en dus passen de schoenen van de poppen niet. Dat is een goede reden om toch zeker 1 pakje speciaal voor de Beer in huis te halen. Daarnaast is het super leuk hoe de Beer verwerkt is in deze kleertjes. Een tuinbroekje bij de Beer is toch ook gewoon te schattig? Maar BABY born kan dit ook zelf aan, hoe leuk is dat. Kleding met je allerbeste vriend erop?!

‘Mama mag ik nu eindelijk spelen’

Oh geduld is een schone zaak, maar liever hebben de kinderen zo min mogelijk geduld. Hoe vaak ik de vraag al niet kreeg wanneer ze nu EINDELIJK mocht gaan spelen met haar (jazeker, al direct toegeëigend) pop en beer. Maar ja, ik wilde toch eerst even foto’s maken zonder dat er vieze kinderhandjes aan hadden gezeten. Zonder een rondje zandbak, wedstrijdje voetbal en trucjes op de trampoline. Ze hoeven zich bij ons niet te vervelen, de pop en de Beer. Ze mogen overal aan mee doen en liever net dan straks. Dus ben ik aan het shooten, schrijven en filmen. Zodat ik er toch ook een mooi verhaal van kan maken voor jou.

Het is zo aandoenlijk om te zien. De hele middag in de weer met de poppen en de beer. Na het avondeten weer aan de slag. Want de BABY born pop moet wel eerst nog even een flesje, een plasje doen en een luier om voor de nacht. ‘Mama, moet je voelen. Deze beer is echt zo zacht!’ ‘Goed zo lieve jongen, je hebt goed geplast. Nu mag je zusje.’ Ik geniet ervan om de kinderen zo samen te zien spelen en genieten. Ieder op zijn/haar eigen manier. Dat de BABY born Beer een goede zet is geweest is wel duidelijk. Foto’s werden gemaakt, het boekje ingevuld en lekker geknutseld. De BABY born Beer zet aan tot spelen, zeker in combinatie met de BABY born pop.

knuffelen pluche en twee baby's

BABY born Beer goed voor de ontwikkeling van kinderen

De uitbreiding van het BABY born assortiment met deze Beer is een hele fijne. Een knuffel is namelijk goed voor de ontwikkeling van kinderen. Een knuffel kan het proces van zelfstandig worden vergemakkelijken. Ook geven kinderen een knuffel vaak eigenschappen die ze zelf (nog) niet hebben. Ook kunnen ze in de avond hun ‘geheimen’ delen met de knuffel. Doordat de BABY born Beer lekker zacht is, is hij ook heel geschikt om mee te slapen. Een knuffel is een echt speelmaatje voor een kind. Daarbij kan hij ook helpen bij de sociale en emotionele ontwikkeling van je zoon of dochter. Alleen maar pluspunten voor deze te lieve Beer.

Nieuw vriendje knuffelen met pluche

Hierom kiezen wij voor BABY born

Bij BABY born kies je voor kwaliteit. Mijn zusje, 2 jaar jonger dan dat ik ben, had vroeger ook een BABY born pop. Met kleertjes, een commode en een wandelwagen. Het was, nu ruim 25 jaar later, nog zo goed dat mijn kinderen er ook mee hebben kunnen spelen. Inmiddels heeft ze zelf een dochter en ook zij kan nog met haar pop spelen. Ook wij hebben deze ervaring, niet zo lang geleden want onze dochter is bijna 8. Maar ook hier zien we de kwaliteit van de pop die we haar voor haar verjaardag gaven, jaren terug. Dus voor jouw echte poppenmoeder of poppenvader een goede aankoop.

Specificaties BABY born Beer

De beer is 36 cm lang en lijkt op de klassieke knuffelbeer, maar in een modern jasje. De armen en benen kunnen bewegen en de Beer kan met een beetje hulp ook zitten. Zet hem met je pop in een ‘omhelzing’ en ze blijven al steunend op elkaar zitten. Daarnaast is de Beer ook lekker zacht. Een super gaaf kraamcadeau dus zodat het kindje opgroeit met deze leuke Beer. De Beer kun je ook goed inzetten om de band tussen broers en zussen te verbeteren. Met de Beer en de pop kunnen ze situaties naspelen en kijken wat er nu gebeurde waardoor een van de twee boos werd.

BABY born Beer is de nieuwste aanvulling op het assortiment van BABY born. Een lief en zacht vriendje, ook voor jouw zoon of dochter.

En heb je gezien dat er steeds meer aandacht is voor duurzaamheid? De BABY born Beer (en de pop ook) komen in een verpakking van karton. Het plastic is helemaal weg. De beer zit wel goed vast in de doos, maar ook hier is geen plastic voor gebruikt. Zo kun je met je aankoop ook je steentje bijdragen aan het terugdringen van het gebruik van plastic. Het assortiment van de Beer wordt uitgebreid met een rugzak, een hol om lekker in te slapen en kleding die speciaal voor de Beer is ontworpen.

BABY born Beer openen
BABY born Beer openen

Je shopt de baby born Beer en baby’s onder andere op bol:

Lees ook deze blogs

Alles over de wereld van Baby born
Baby Born Soft Touch Sister
Baby Born bad

footer-7
Minke
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.