Het Baby Born Bad voor heerlijke relax momenten.

Mijn poppenmoeder hier thuis vindt het heerlijk om haar poppen mee in bad te nemen. Net als zij moeten ook haar poppen in bad. Met het Baby Born Bad kan ze nu zelf haar poppen laten genieten van een heerlijk relaxmomentje zonder zelf in bad te hoeven. Hoe leuk is dat?

baby born bad en douchespullen

Het Stijlvolle Baby Born Bad

Het bad van de bekende Baby Born is vernieuwd! Nog stijlvoller en met licht. Hoe gaaf is dat? Dit bad bevat licht- en geluidseffecten, een hartvormig kussentje en het lieve bekende badeendje. Het is één van de producten om de badkamer compleet te maken. Er is namelijk nog veel meer leuks te vinden in dit thema. Wat dacht je van een inloopdouche, een wastafel, wc, badjas en handdoekenset? Als mijn dochter dit ziet mag ik haar kamer wel gaan verbouwen!

Één groot waterfeest!

Zodra ik het Baby Born Bad uit de doos haal hoor ik al een ooohhh en een aahhh achter mij. Omdat mijn eigen dochter al een aantal dagen ziek is, mag ik de dochter van een vriendin gebruiken voor de foto’s. “Mag ik hier echt mee spelen?” We zijn in de huishoek van mijn kleuterklas en wanneer ik het badje vul, staat ze naast mij te springen. “Mag ik echt Baby Born in het water doen? Dat is echt zo leuk!”. Lizzy gaat aan tafel zitten en al snel is het één groot waterfeest.

Een natte vloer

Ook heb ik er batterijen in gedaan. Lizzy vraagt of ze Baby Born echt mag wassen en zet spontaan het licht aan. “Oeps, verkeerd knopje. Zo krijg ik geen water.” Al snel vindt ze het water systeem van het Baby Born Bad en stroomt het water niet alleen over de pop, maar ook de tafel doucht vrolijk mee. “Dit is echt zo grappig! Kijk ik kan zelfs onder zijn oksel wassen.” Ondertussen is ook mijn kleedje onder de tafel nat. Ach ja, als ze het maar leuk heeft. Dat staat namelijk goed op de foto’s!

Licht- en geluidseffecten in het baby born bad

Het Baby Born Bad heeft twee knoppen. Eentje voor de douche en de ander voor het licht. Dit badje, net als een modern echt bad, heeft namelijk licht aan de zijkant. Het verandert zelfs van kleur! Het patroon aan de zijkant maakt dit bad helemaal stijlvol. Als de badkuip leeg is hoor je gespetter en ander badgeluiden. Echt super leuk verzonnen. Het maakt het badgevoel helemaal af! Geschikt voor poppen van 36 cm en van 43 cm.

Hartvormig kussentje en badeendje

Het kussentje die je aan beide kanten van het Baby Born Bad kan plaatsen en het badeendje maken het geheel af. Je kan het badeendje overal plaatsen. Wees er wel voorzichtig mee want het eendje staat erg los en valt snel. Het kussentje blijft gelukkig wel goed zitten. De douche kan je er trouwens uit halen. Ideaal om dus lekker onder de oksels te wassen of de grond nat te maken.

Het badritueel naspelen met het Baby Born Bad

Ik zag het bij mijn eigen dochter en nu ook bij Lizzy. De meiden spelen het hele badritueel na met het Baby Born Bad. Soms hoor ik mezelf ook praten. Beide meisjes doen hun moeders na en dat is echt heel grappig om te zien. Twee poppenmoeders die dolblij zijn met dit badje. Het enige is dat er water in de slang blijft staan, dus ik hoop dat het niet gaat schimmelen. Buiten dat is het een geweldig badje die jouw poppenmoeder een hoop plezier gaat geven!

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.